Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriTanışma Forumugeçmişten gelen yine hisetiğim o an teşekürler kemal abi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: geçmişten gelen yine hisetiğim o an teşekürler kemal abi  (Okunma Sayısı 6875 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MARKO PASA 1
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 14, 2008, 02:39:02 ÖÖ »

öncelikle tüm commodore 64 dostlarına merhaba  tabiki bu comodore 64 sevgisinin bizlerdeki yeri tartışılamaz  dostlarımın her zaman bana ve hepimize hayatımızın akışı içinde sorulan klasiklesmiş basit olgulu bir soru vardır hayatında en mutlu olduğun anı anlatırmısın tek bir cümle ile anlatırım COMMODORE 64 COMPUTER İMİ ALDIĞIM AN  işte bu sevgi  ve o an çocuk kalbiyle hisetiğim hayatımda hiç bir çoşku böyle olmadı bu vazgeçilmez sevgi tam 20 yıl sonra tekrardan içinde aynı çoskuyla sevgili dostum kemal abim sayesinde bir anda beni o çoçukluk çoskusuna anılarıma geri götürdü sevgili dostlar eğer bu gün hayata ve sahip olduğumuz  tüm bilgi birikimi ve ideal lerimize koşmamızın yegane  ufuklarını açan hayalerimizi gerçekliğe dönüştüren diğital dünyanın anahtarı commodore 64 tür bu gün hala ve hala 25 yıl sonra bile adından söz etirip  tüm dünya genelinde 30.000.000 dan fazla satan fan clubleri hala dünyanın çoğu ülkesinde aktif olan bu computer için tek bir cümle ile ifade ediyorum  ( ASLA VAZGECİLMEYECEK VE UNUTULMAYACAK BİR SİSTEM)
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2008, 04:08:36 ÖÖ »

Hoşgeldin birader 8 bit ölmez dünya bölünmez...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2008, 09:37:50 ÖÖ »

eheheh sanırım o Kemal ben oluyorum,aramıza hoşgeldin kardeşim,monitörün de hazır istediğin an alabilirsin.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2008, 10:50:57 ÖÖ »

Hoş geldin dostum
MARKO PASA 1
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2008, 23:41:53 ÖS »

tesekürler joker can dost muhakak müsait olduğumda görüşürüz
arşivin harika süper oyunlar var