Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ps1 8 mb memory kart ?  (Okunma Sayısı 2729 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 04, 2022, 09:33:00 ÖÖ »

Bu kartı geçen zebramodan aldım,8 mb(120) blok diye fakat gelince baktım blok atlamak için düğme yok ekranda 1.kısımda olduğu yazıyorda nasıl 2'ye geçebileceğimizi bulamadım,fikri olan?
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2022, 10:13:44 ÖÖ »

Select + L1 ve R1 Slot secer.

Fakat hemen bozulan aletler bunlar. Ps çalışırken takıp çıkarınca, memory card ekranı ya da oyun sırasında slot değiştirince, bozuluyorlar.

Slot secimi, CD siz olarak boot edip, ana menudeyken yapilmali.

Not: Kart, slot degisirmeye calisinca yanip sonen F (Full ya da flash rom bozuk gibi bir seydi) hatasi vermeye baslarsa, kurtarmanin yolu Gamars, action replay tarzi bir aletle memory card slotlarini tek tek formatlamak. Ps’nin memory card formatlama ozelligi yok normalde. Bu sekilde hem bu karttan hem de hic calismayan arizali sandigim 3 memory card’i kullanilabilir hale getirdim.
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2022, 10:28:28 ÖÖ Gönderen: Voltron » Logged

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2022, 14:05:58 ÖS »

Sağol voltron dediğin gibi çalıştı,yalnız ne yaptıysam chrono crossu kaydetmiyor,daha doğrusu kaydediyor load yapınca unusual diyor,diğer oyunlarda sorun yok,tuhaf?
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2022, 00:45:51 ÖÖ »

Flash’da artık veri kalabiliyor bunlarda. 1. Slot düzgün de çalışmayabiliyormuş genelde, 1 harici slotları kullanmayı önermişler. Yine de bir cheat kart varsa kartları formatlamak iyi olabilir. Zaten cihaz bir karışıklık varsa kendisi öneriyor initialize işlemini.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 05, 2022, 11:09:15 ÖÖ »

Elimde herhangi bir kart yok format için ,ps2de format atılabiliyormuydu acaba ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: