Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarDiğer Bilgisayarlar(CdRomData) Office 2003 Eğitimi (Genel Tanıtım ve Yeni Özellikler)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: (CdRomData) Office 2003 Eğitimi (Genel Tanıtım ve Yeni Özellikler)  (Okunma Sayısı 1150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 20, 2026, 16:48:49 ÖS »

Dünyanın en çok kullanılan ofis paketi pek çok yeni uygulamayla bilgisayarlarımızda yerini alıyor. Office 2003 öğreniyorum CD’siyle uzun eğitim süreçlerine gerek kalmadan, masanızda çalışırken Office 2003’ü kısa zamanda öğrenebilirsiniz. Yeni Office’le ilgili olan sorunlarınıza, beklemeden hızla çözüm bulabilirsiniz. Bu CD önceki uygulamaları iyi bilenlere yönelik yalnızca Office 2003 ile gelen yeni özellikleri ve yeni uygulamaların eğitimini içeriyor.

Yüzlerce video gösterimin yer aldığı ve yüksek kalitede kolayca anlayabileceğiniz özelliklerle donatılan bu eğitim CD’si, bizce uzmanlaşma yolunda başvuracağınız en etkili kaynaktır. Infopath gibi yeni uygulamalarla ilgili bilgiler almak istediğinizde yalnızca başlıkları izleyerek bu işlemlerin nasıl yapılacağını kolayca öğrenebilir ve daha sonra kendi başınıza öğrendiklerinizi uygulayabilirsiniz.

Microsoft’un piyasaya çıkardığı en son Office paketinde uzman olmak isteyenler için Office 2003 Öğreniyorum eğitim CD’si en hızlı, en etkili ve en ucuz yoldur.

Office 2003'ün yeni özellikleri
  • Business Contact Manager
    Publisher
    Infopath
    OneNote

İndirme Linki: https://archive.org/details/cdr-data
« Son Düzenleme: Ocak 20, 2026, 16:50:57 ÖS Gönderen: onair234 » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: