Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetCihazlarımın 2+ Ay Suda Yüzmesi Felaketi
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cihazlarımın 2+ Ay Suda Yüzmesi Felaketi  (Okunma Sayısı 4794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2024, 09:55:28 ÖÖ »

CGTR toplantısında göremeyince merak etmiştim... Demek ki Erasmus...

geçmiş olsun. Benim de deprem, yangın vb. nedeniyle koleksiyonuma bir şey olacağı korkusu hep aklımda

- MSX dandik alet zaten, at çöpe gitsin. C64C'ye bir şey olmasaydı iyiydi... (şaka - anlamayan çıkar falan).

leventp
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2024, 11:57:53 ÖÖ »

Geçmiş olsun. Tamamen çöpe gitmez hiçbiri, bir çok parça çıkar o cihazlardan.
sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2024, 13:48:36 ÖS »

Bas gitarın başına bir şey geldi mi hiç peki Bak bence o en önemlisi
Ulaş'ın gitarı balkonun su almayan kısmındaydı. Ona bişey olmamış çok şükür.
Tabi herkesin aklı kendine -ama ben uzun süre kullanmayacağımı hissettiğim zaman cihazları kutuya kaldırıyorum. Süper ucuz olduğu söylenemez ama ebat olarak IKEA'nın şu kutuları çok kullanışlı. Çünkü her birine 3-4 tane Amiga, Amstrad, C64 tarzı klavye-bilgisayar sığıyor. Üst üste istiflenebiliyor ve kolayca açılıp kapanıyor, böylece insan üşenmiyor.
Biz de buna benzer bir kutuya koymuştuk ama kapağını kapatamamıştık kutu dan taşıyordu cihazlar tamamen sığmamıştı. Linkteki kutular kullanışlı duruyor ama kendim için alabilirim Kahkaha

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2024, 20:11:45 ÖS »

Çok geçmiş olsun.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: