Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeProje için destek ricası
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Proje için destek ricası  (Okunma Sayısı 1358 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazak
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 10, 2024, 17:25:53 ÖS »

Selam dostlar, yakın bir müşterim için bir proje yapacağım, forumdaki herkesten destek rica ediyorum. Kısaca nasıl bir şey yapmak istediğimi yazıyorum, öneri ve desteklerinizi rica ederim.

Proje şöyle...

Etkinlik alanında bir android tablet olacak ve bu tabletin ekranında markanın görseli olacak (video dönse daha iyi olabilir), görselin/videonun önünde de 3 tane buton olacak. Bu butonlara dokununca tablete bağlanacak bir sisteme (arduino ya da raspberry pi) olabilir komutlar gidecek. Toplam 3 komut var ama komutlar kendi içinde 1+1 (fan çalıştırma + mekanizma çalıştırma). Ayrıca da sistem (arduino ya da raspberry pi) bir sensöre bağlı olacak, bu sensör açık konumdayken fan çalıştıracak.

Bunu nasıl yapabileceğim konusunda önerilerinize ihtiyacım var. Hatta mümkünse "ben bu işi yaparım" diyen bir arkadaşıma bu işi profesyonel hizmeti karşılığını ödeyerek yaptırmak isterim. Bu sistem hazırlanacak ve toplam 4 tane (1 tanesi yedek olacak) üretilecek.

Yardımlarınızı beklerim...

Commodore 64/128 ve Amiga 600/1000/1200
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: