Arkadaşlar aklımda bir oyun fikri var ama bunu tek başıma yapamam yetenekli bi grafik tasarımcı arkadaşın da çalışması gerekiyor birlikte çalışmak isteyen arkadaşla detaylı görüşmek isterim. Proje nedir? 2 boyutlu sağdan sola kaydırmalı bir sokak dövüşü oyunu gibi bir şey düşündüm oyuncu karakterinin yapması gereken bazı animasyonlar olacak tabi ki, yürüme, bekleme, yumruk atma, tekme atma, tutma, diz / dirsek vurma gibi vs, karşıdan gelen düşmanları pataklayarak ilerleyecek tabi düşmanların da duruma göre tepki vermesi gerekiyor grafikci arkadaş tüm bunların hepsini yapabiliyor olmalı tabi sadece oyuncu ve düşmanla iş bitmiyor sahne tasarımı da yapılacak, şimdilik bu kadar.
Gelir paylaşımı nasıl olacak?
Burada 2 seçenek sunuyorum; ilki birlikte çalışırız proje bittiğinde steamde yayınlayıp parayı %50 %50 bölüşürüz dostum; diğeri de yok aga ben öle istemem oyunun tutup tutmayacağı belli değil ben parayı peşin alırım diyorsanız o zaman uygun bir ücrette anlaşırız ödemeyi yaparım bana tüm dosyaları gönderirsin ama bu sefer de oyun yayınlandığında pay alamazsın seçimi size bırakıyorum.
Bu arada ben kimim?
Ben steamde kendi halinde oyun yayınlayan bir geliştiriciyim şimdiye kadar ya ücretsiz asset lerden ya da uygun fiyatlı assetleri satın alarak bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama tabi bu şekilde de çok kaliteli AAA oyunlar ortaya çıkmıyor yani illa bi grafik tasarımcı gerekiyor.
Steam sayfam aşağıdadır önceki projelerime göz atabilirsiniz.
https://store.steampowered.com/curator/35460052