Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: selamlar  (Okunma Sayısı 6329 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peandoas
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 07, 2007, 20:02:57 ÖS »

7d6'da LW3D ile tanıştıktan sonra foruma kaydolmuş ancak uzun bir süre katılamamıştım aranıza... Az önce farkettim ki tanışma bölümünede birşey yazmamışım, adet yerini bulsun dedim yazayımda : ) .

Bilgisayar kullanmaya Commodore 64 ile başladım, 2001 yılında ilk pc'mi, 2003'ün sonunda ilk defa Amiga 500'ümü aldım (Simon sırf yeni başlıyorum diye para bile almamıştı, kulakları çınlasın). 2004'te PC demoscene grubu Resident'a katıldıktan sonra partilere katılarak, değerli insanlarla daha kolay iletişim kurarak Commodore 64 ve Amiga konusunda bilgimi ilerlettim (özellikle Amiga'yı hala ilk günkü heyacanla kullanan; vigo, spaztica, datura gibi scenerlara ve bu ve benzeri forum sahipleri; AlpYener, LW3D gibi büyük adamlara ve bundan başka aşmış Amiga kullanıcıları olan; juda, Mathman gibi insanlara ne kadar teşekkür etsem azdır. adını hemen hatırlayamadığım diğer tüm tr amigacılara da çok çok teşekkürler...). Kendimde halen Commodore 64 ve Amiga kullanmaya devam ediyorum, şu anda:

- 2 amiga 500 (512+512 ve 1 mb chipram li) + Action Replay kartuş
- 1 amiga 600 (280 mb hdd)
- 1 C64 Breadbox, 1531, bir sürü joystick gibi aletlere sahibim, sahip olduğum tek 1084'ü 3 ay önce cozz diye yakarak kaybettim .: ). Bunun dışında Amiga Classic modellerini seviyorum, orijinal tasarımları hoşuma gittiğinden 1200 tower benzeri projelere ilgi duymuyorum, daha çok orijinal haliyle kalan, ppc olmayan amigalardan hoşlanıyorum kısaca bunun yanında amiga'ya zip drive bağlamak, 3.5" hdd takmak gibi işleri ayrı planda tutuyorum tabii, neden bilmem : ) ...

Amiga ve Commodore'da genelde demo izliyorum, program kurcalıyorum, kısaca bu makinalarla oynaşmak, disketlerle sevişmek hoşuma gidiyor...

Benden bu kadar, geçte olsa bi Merhaba diyorum. : )

peandoas / resident - comelen adam -

edit: bir zaman, bir yerde amiga, commodore, scene ya da herhangi bir amaçla bir toplantı olursa katılmak isterim, gel demeniz yeterli : ). bi ara dopuz/biz miydi neydi, komunite falanda kurulmuştu yanlış hatırlamadıysam. ne oldu sahi?
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2007, 20:16:19 ÖS Gönderen: comelen_adam » Logged
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2007, 14:14:50 ÖS »

aykut bir ara adresini pm atda zip drive ın diğer disketini yolliyim geçen evde buldum:))
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2007, 20:57:25 ÖS »

Başık biraz geç kalmışda olsa Hoşgeldin comelen_adam

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2007, 21:52:08 ÖS »

hoşgeldin dostum (Biz/Dopus)  MATHMAN önderliginde (genel kurmay başkanı) olarak devam ediyor huauahumuha Doplantılarımıza katılmanı bekleriz cook güzel ve keyifli oluyor :)bu sonuncu mükemmeldi..

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: