Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet80''lerin 90'ların C64- Amiga bilgisayarcıları..
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 80''lerin 90'ların C64- Amiga bilgisayarcıları..  (Okunma Sayısı 4014 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commodore500
Ziyaretçi
« : Aralık 26, 2012, 11:50:09 ÖÖ »

Arkadaşlar , çocukluğumuzun , kapısında elimizde kaset- disket beklediğimiz bilgisayarcıları şu an neler yapıyor  , oralarda çalışanlar aramızdamı acaba?

Ben bakırköy ve bahçelievlerdekileri biliyorum . Hemen hepsi kapattı . Sorbim , Bakırköy bilgisayar , Osam , Bilmerk , Sky ve adını hatırlayamadıklarım hep kapattı . Biltek PC işine döndü , Bil-aks da öyle , hala devam ediyorlar .
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2012, 15:33:25 ÖS »

Kadıköy Bahariyede Joy Bilgisayar ( Oguz Abi)den  hala Amıga oyunu alabilirsin. Amıgası açık duruyor.

Kadıkoy Vakıf Handaki Erdem Bilgisayardan Şafak ( Amıga Teknik ) hala Amıga tamırı yapıyor, parça satış yapıyor.
Bunlar şu anda aklıma gelenler.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2012, 15:36:46 ÖS »

Erle Bilgisayar / Club Elite (Burak Kiper)

http://www.erle.com.tr/index.htm

Hosting, yazılım vb ile ilgileniyor.
commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2012, 18:14:24 ÖS »

Marmara Mezunuyum , 1998'e kadar Kadıköy yazıcıoğlu işhanına takılıyordum , 14 sene olmuş hiç uğramadım oralara . O tarafa gidersem Joy bilgisayarada uğramak isterim . Hala bir Amigam yok , winuae ile idare ediyorum .

Clube elite'yi de hatırladım :-) Adıma bir üyelik kartı yapmışlardı , bülten filen geliyordu , çok hoşuma gitmişti , o zamanlar böyle masraf yapan yoktu piyasada gelene disket kaset çekerlerdi..
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 27, 2012, 14:36:48 ÖS »

Bursa'da İnegöl Pasajındaki bilgisarcılar bir 5 sene öncesine kadar hala duruyordu. Tabi oyun çeken dükkanlar toplama bilgisayar işine döndüler tamamen. Giriş kattaki Sega/Nintendo kasetleri satan Bekir abi'de Playstation oyunları satmaya devam ediyordu. Son durumu bilmiyorum.

Darmstad caddesindeki yıllaca C64'e oyun çekmeye devam eden, Amiga'ya bile üvey evlat muamelesi yapan Gökhan Bilgisayar ise çoktan kapandı.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: