Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YARDIM  (Okunma Sayısı 2692 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 22, 2013, 17:21:56 ÖS »

Dostlar Samsung yetkili servislerinde veya Samsung Türkiyede tanıdığı olan var mı?

Cep telefonum uçtu ve garantiden yapmıyorlar kafayı yiyecem.

Konu ile ilgili samsunga attığım mail aşağıda.

Sayın yetkili,

10.06.2012 tarihinde, SAMSUNG Bayii olan, TEM-TUR Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. den
013713 fatura nolu 1 adet Samsung Galaxy S3 cep telefonu satın aldım.
Memnuniyetle kullandığım telefonum, 21.01.2013 tarihinde kullanım esnasında kapanmış ve bir daha açılmamıştır.
Derhal aynı tarih içerisinde SAMSUNG yetkili servisi olan RH Elektronik Sistemler San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti ye 4129692907 iş emri ile servise teslim ettim.

Servis 22.01.2013 tarihinde ücret onayı ile tarafıma geri dönüş yaptı.
Sol köşe ekran çatlağı değişimi için 500 TL, anakart değişimi için 500 TL ücret talep edildi.

Servise cihaz teslim edilirken sol koruyucu camının çatlağının değişiminin talebinde bulunmadım ve yetkili kişiye bildirdim.
Telefonun LCD ekranında bir sorun olmadığını,  koruyucu camın 6 ay evvel çatladığını, bu tarihe kadar telefonumdan sorunsuz faydalandığımı, sadece cihazın açılmaması konusunun giderilmesini garanti kapsamında yapılmasını talep ettim.

Yetkili servis, cihazın düşürülüp darbe aldığını ileri sürerek , 6 ay evvel ortaya çıkmamış bir sorunun belki de şimdi ortaya çıkması gibi kabul edilemeyecek bir sebeple, cihazın garanti kapsamında yapılamayacağını, ücret karşılığı yaptırma onayı vermeyeceksem telefonun teslim alınmasını istediler.

Bu durum kabul edilemez.
Cihazın LCD sinin gerekirse başka bir anakart ile denenmesini, sorunu olmadığını ve anakarta zarar verecek bir durumun ortadan kaldıran ispatın, kendiliğinden görüleceğini talep etmeme rağmen, gerekiyorsa başka bir servise götürmem gibi ayıp bir istek telefonda tarafıma beyan edilmiştir.

Lcd yi çatlatıp da, anakartı zedeleyecek ölçüde noktasal bir darbe almadığı sürece, bir telefonun durup dururken kapanması ve bir daha çalışmaması kullanıcı hatası olarak görülemez.

Konu ile ilgili yetkili kişilerin tarafıma dönüş yapmalarını, mağduriyetimin giderilmesini, Yetkil Servis aynı yaklaşımını göstermeye devam edecek ise, telefonumda tespit ettikleri sorunun açıklamasını yazılı rapor olarak sunmalarını rica ederim.

Refet Gökçe Bozkurt

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2013, 17:39:31 ÖS »

Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapmanız gerekiyor.

http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: