Arkadaşlar merhaba; bir haftadır Amiga500 ile PC arasında transfer gerçekleştirmeye çalışıyorum.Artık çıldırmak üzereyim.İşin içinden bir türlü çıkamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Problemim şu :
Transferi gerçekleştirip oyunları diskete göndermeme rağmen oyunlar çalışmıyor.Ancak bir istisna var
Bubble Bobble çalışıyor

Bir hafta önce Lotus-2,Ruff 'n' Tumble bunlarıda çalıştırmayı başarmıştım.Bubble Bobble defalarca 5-6 kez yazdım her seferinde çalışıyor.
Neler yaptım :1.Linkteki Mathman'ın sayfasındaki kabloyu yaptım.
http://bizdopus.blogspot.com.tr/2010/10/amigay-pcye-baglamak-ve-dosya-transferi.html2.Amiga Explorer2010 programını PC'ye kurdum.
3.Workbench 1.3 disketi ile amiga500 ü çalıştırıyorum.Serial kısmından ayarları yapıyorum.
4.PC'den Amiga Explorer2010 programını yine Mathman'ın sayfasındaki gibi ayarları yapıyorum.
5.Önceden XCOPY ile formatlanmış disketimize *.adf formatlı bir oyun gönderiyorum.
6.Transfer çoğu zaman ''error validating disk,key 880 checksum error'' hatası alıyorum.Bu hatada CANCEL diyorum.
---Farklı disketler denedim.Farklı PC denedim.
---Acaba floppy arızalımı diye düşündüm.XCOPY ile disketten diskete defalarca kopyalama yaptım.Hiçbir problem çıkmadı.
---Orijinal Kickrom 1.2 idi sağolsun ''lostface'' arkadaşım sayesinde Kickrom 1.3 terfi ettim.Kendisine çok teşekkür ediyorum çok emeği geçti.
Ben nerde yanlış yapıyorum.Lütfen yardım edin...