Tüm Retrocu arkadaşlara Ankara'dan selamlar. Bende eski bi retro oyun/konsol sevdalısıyım. Retro oyunlardan hiç ama hiç kopmadım. Ne yazıkki bu siteden çok geç haberim oldu. Oyuncu kalitesinin oldukça düşüp, "iyi oyun = iyi grafik" olarak mimlendiğii ve buna bağlı olarak oyunların kalitesinin de yerlerde gezindiği günümüzde, retro oyunların önemini çok daha iyi anlıyor insan...
Diğer popüler forumların oyun/konsol konularında sürekli biz eski oyuncuyuz izlenimi vermek için "river raidi ne oynardık zamanında yaa", "pitfall zamanında efsaneydi be abi" diyerek sözde retro oyun muhabbeti yapan kullanıcıların bazılarının 2 gün sonra LGS matematik neti hesaplarken görmek, bazılarının NES'e Atari dediği eski yorumlarına denk gelmek beni sadece retrocuların bulunduğu ayrı bir forum bulmaya itti ve burayı keşfettim...
Zamanında kıymatini bilmeyip sattığım veya arkadaşlarıma ödünç verip unuttuğum birçok retro konsolum oldu. Şuan bazıları için gerçekten çok pişmanım

Elimde her ne kadar retro denemesede eski denebilecek sadece bunlar kaldı...

Bu aralar psone üzerinden clock tower, ms-dos emulatörü üzerinden indiana jones fate of atlantis oynamaktayım

Tüm arkadaşlara tekrardan selamlar...