Kabinin restorasyonunu hala tamamlayamamış olsam da

ara ara ufak tefek çalışmalar yapıyorum
kalan (sürünen

) işler :
1) Işık önüne gelen pleksinin onarımı
2) Jeton kasasının sıfırdan yapılması (orjinalini bulamadım maalesef)
3) Fan değişimi (220v fan var üzerinde henüz dolaşıp yenisini alma fırsatı bulamadım)
4) Kabine PC kurmak
Kabin içerisinde orijinal oyun kartları çalışıyor
Şuan pandora box 3 var üzerinde
Fakat ben kabin içerisinde PC kullanmak istiyorum
bu konu ile ilgili de çalışmalara başladım
yaptıklarım ile ilgili birkaç paylaşım yapayım istedim
Şirkette ki eski kullanılmayan bir P4 3 Ghz dual core işlemcili kasanın ana kartını aldım (ram,cpu ile birlikte)
Eski taşınabilir hdd min diskini taktım üzerine
mini pc kasadan sökülme birde güç kaynağı tedarik ettim
Ati ekran kartı buldum 4350

eski bir LCD monitörden çıkma pleksi vardı elimde
4-5 senelik falan mazisi vardır sanırım

bugün işime yaradı (işime yarar diye söktüğüm şekler üzerinden uzun zaman geçse de birgün gerçekten işime yarıyor

)
ana kartın montajlanacağı kısımları şarjlı matkap ile deldikten sonra
uygun somunlu vida ile pleksiye montajladım ana kart ile pleksi arasında boşluk oluşturması için vidaya musluk contası geçirdim

HDD nin alt yüzünde vidalanacak uygun noktalar için de delikleri açıp direk pleksi üzerine vidaladım
pleksinin kenarlarından da uygun yerleri delip okbaby nin üzerinde bulunan arcade kart kızağına kablo bağları ile sabitledim
henüz işim bitmedi power şuan boşta onu alttan montajlama durumum olmadığı için pleksinin kenarına ek bir pleksiyi uygun şekilde kesip dik olarak yapıştıracağım ve power ı normal pc kasasına vidalar gibi ek parçaya vidalayacağım
birde ekran kartı boşta duruyor onu da aynı mantıkla ek parça yapıştırıp sabitlemeyi düşünüyorum işlemlerini bitirince paylaşırım yaptıklarımı yine
pc ye xp kurulu
pcdata nın anlatımları da bana baya yardımcı oldu sağolsun
aynı başlığın altında modlama ile ilgili yaptıklarımı da ben paylaşmıştım incelemek isteyenler okuyabilirler işlem süreçlerini
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=11853.0şuan arcade kontrolleri pc ortamına bağlamak için çalışma yapıyorum
arduino ile denemelerimi yaptım şuan için sıkıntı yok gibi
bu süreçlerde ki gelişmeleri de önümüzde ki günler de paylaşmaya devam edeceğim