Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeThe Final Cartridge III+
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: The Final Cartridge III+  (Okunma Sayısı 167057 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Decypher
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Ekim 03, 2015, 17:13:26 ÖS »

Bu başlığı da imrenerek takip ediyorum

Simon'un dediği tür düğmeler çok daha çık duruyor kartuş üzerinde, katılıyorum.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Ekim 03, 2015, 18:19:32 ÖS »

Bence de Sensei nin önerdiği butonlar daha güzel. Daha bi havalı duruyor

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #107 : Ekim 03, 2015, 18:43:12 ÖS »

Hatta bu butonların altıgen somun yerine yuvarlak tırtıklı somunlu olanları var. Hala bulunabiliyor mu bilmiyorum ama onlar daha da güzel bence.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Ekim 03, 2015, 18:50:14 ÖS »

Pcb'nin boyu, o uzunlukta butonları kullanmak için uygun değil beyler. Gerçi benim de sıkma somunu ve vida yivleri dışarıdan görünen butonlar pek hoşuma gitmiyor. Bu yüzden aşağıdaki mini butonlardan almıştım zamanında, monte edince dışarıdan sadece plastik düğmesi ve metal halkası görünüyor. Ama bunun bile boyu uygun değil.

Ayrıca fc3+'da kullandığım butonlar, tactile yani basınca tık yapan cinsten. Tactile butonlara basınca bounce yapma olasılığı normal yaylı butonlara göre daha az. Bu nedenle özellikle freeze fonksiyonu için tactile buton kullanmak daha mantıklı. Ayrıca EasyFlash 1 ve 3'te de aynı tactile butonlardan kullanılıyor.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Ekim 03, 2015, 22:10:12 ÖS »

Proje cok guzel sona yaklasti. Fc3 benim en sevdigim kartus. Icerisine hazir tool ve oyun eklenebilmesi ayrica bi guzel oldu. Dobermen la ugrasirken prototip icin elimdeki fc3 u connector niyetine feda etmistim. Fc3 ihtiyacim var projenin bitmesini bekliyorum. Preorder listin var ise beni ekle lutfen...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ekim 03, 2015, 22:59:50 ÖS »

Teşekkürler delimawi. Ben de fc3'ü severim, sanırım Expert Cartridge'den sonra ikinci kartuşumdu. Ama Action Replay v6'yı aldıktan sonra satmıştım. Aslında AR6'yı daha çok severim, ama bir şekilde önce fc3'ün başına geçmiş oldum. Donör fc3 konusunda diyebileceğim, doberman pcb'sini yaptığın gibi expansion port için ev yapımı bir breakout pcb yapabilirdin, ama pek uğraşmak istemedin herhalde. Neyse güzel bir proje için feda edilmiş oldu ve fc3+ satışı için de benim işime yarayacak herhalde heheh. Preorder almadım, daha sonra satış için ayrı bir başlık açacağım, sağolasın.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #111 : Ekim 04, 2015, 10:42:07 ÖÖ »

FC3+'ı buldunuz, buttonu süslü olanını arıyorsunuz... Bence harika görünüyor...Kırmızı şeffaf kutu çok güzel duruyormuş..

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Ekim 04, 2015, 12:24:57 ÖS »

Metallic profesyonel bir çalişma. Bütün aşamalari adim adim takip edip görmesem, fabrikasyon olmadığına kimse inandıramazdı.

Hem titizliğin hemde çalişma disiplinin takdire şayan. 
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Ekim 05, 2015, 15:04:44 ÖS »

@Metallic

Ben bu başlığın ucunu kaçırdım. Kısaca şöyle sorayım, ben isim falan yazdırmadım ama üretim bittiğinde almam mümkün olacak mı? Yoksa ikinci bir parti mi olacak?
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 : Ekim 05, 2015, 17:29:27 ÖS »

Sen sadece bu başlığın ucunu kaçırmışsın. Ben komple forumun ucunu kaçırdım. Her girdiğimde yeni birileri başka bir kartuş yapıyor gibi hissetmeye başladım. Kahkaha

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #115 : Ekim 05, 2015, 18:01:25 ÖS »

Sen sadece bu başlığın ucunu kaçırmışsın. Ben komple forumun ucunu kaçırdım. Her girdiğimde yeni birileri başka bir kartuş yapıyor gibi hissetmeye başladım. Kahkaha

Sandalyeden düşüyordum gülerken. Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Ekim 05, 2015, 19:39:48 ÖS »

FC3+'ı buldunuz, buttonu süslü olanını arıyorsunuz... Bence harika görünüyor...Kırmızı şeffaf kutu çok güzel duruyormuş..
Sağolasın LW3D. Destek için de teşekkürler, beğendiremedik nedense butonları =)  Ben butonlardan memnunum valla, ne güzel tık tık iş görüyorlar =)  Özellikle freeze fonksiyonunun performansı hiç fena değil.

Metallic profesyonel bir çalişma. Bütün aşamalari adim adim takip edip görmesem, fabrikasyon olmadığına kimse inandıramazdı.

Hem titizliğin hemde çalişma disiplinin takdire şayan. 
Teşekkürler joker. İşin içinde fabrikasyon parça var gerçi, dirty pcb =)

@Metallic

Ben bu başlığın ucunu kaçırdım. Kısaca şöyle sorayım, ben isim falan yazdırmadım ama üretim bittiğinde almam mümkün olacak mı? Yoksa ikinci bir parti mi olacak?
Preorder almadım witchdoktor. Pcb'ler geldikten sonra icomp kutularına uyumluluklarını kontrol edip ondan sonra adetli olarak kutu alayım diye düşündüm, kutular bu hafta sonuna kadar gelirler sanırım. Oyun paketlerini de yeni bitirdim, gerçek kartuş üzerinde denemelerimi yapıyorum şu an. Bitince hemen The Last Ninja'nın başına geçiyorum, fc3+'yı ninjasız vermek istemem doğrusu. Bir de montaj ve etiket işleri var, bir hafta on gün içerisinde ayrı bir satış başlığı açarım diye düşünüyorum.

Heheh haklısın, kartuş mevsimindeymişiz gibi oldu =)

Sandalyeden düşüyordum gülerken. Kahkaha
Sorumlusu sensin bunların tabi ondandır =)
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Ekim 05, 2015, 22:36:42 ÖS »

İtiraf ediyorum, ben de ipin ucunu kaçırdım... Bu kartuşa Last Ninja Mümkün olabilecek mi? Ben mi yanlış anladım

Alıntı
Bitince hemen The Last Ninja'nın başına geçiyorum, fc3+'yı ninjasız vermek istemem doğrusu. Bir de montaj ve etiket işleri var, bir hafta on gün içerisinde ayrı bir satış başlığı açarım diye düşünüyorum.

Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Ekim 05, 2015, 23:15:39 ÖS »

İtiraf ediyorum, ben de ipin ucunu kaçırdım... Bu kartuşa Last Ninja Mümkün olabilecek mi? Ben mi yanlış anladım
Bu başlık biraz uzadı galiba, herkes ipin ucunu kaçırdı =)  The Last Ninja mümkün tabi, kartuşun donanımı yeterli. Rom'da 192KB boş yer var, bank switching var daha ne olsun. Zamanında benzer şeyler yaptım ben, disket oyunlarının kaset versiyonları ve bunların bir disketten kasete kaydedilmesini sağlayan copy machine programları. Yarın başına geçerim ninjanın, bakalım ne kadar uğraştıracak. Bazı şeyleri unuttum tabi, ama eski kodlarıma bakarak yaparım artık =)
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 : Ekim 06, 2015, 10:08:48 ÖÖ »

bu kartuş çılgınlığı böyle devam ederse, forumda proje altında kartuş kısmı açmamız gerekecek

Bu projeye daha bir kanım kaynadı... En dandik kartuş Özay'ın ki kaldı

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: