|
silencer
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 03, 2006, 00:29:28 ÖÖ » |
|
Alakasız olacağından eminim ama Street Fighter II World Champion ve Pacman bana göre gelmiş geçmiş en değerli Arcade makinalarından.Bunlara MK 1'de eklenebilir. Yaptıkları sükseyi kimse yapamadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2006, 00:38:41 ÖÖ » |
|
Alakasız ama bana göre en baba arcade'ler ise Galaga ve Defender. Az coin yedirmedik bunlara ama hakkımı helal ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2006, 01:39:10 ÖÖ » |
|
Vatan caddesinde (Fatih) bir lunapark vardı. Ben galaga'yı ilk orada görmüştüm. Zaten Türkiyeye belkide ilk gelen arcadelerden biriydi. Kuyruk olurdu. saatlerce beklerdik  iki kişi oynardık..Biri ateşçi  seri olarak ateşe basardı  yinede başarılı olamazdık.. Galaga'nın benim hatıralarımda yeri ayrıdır ve belki bulurum diye arcade boardunu hala arıyorum  Galaga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2006, 01:42:12 ÖÖ » |
|
Böyle gerçek oyun severler ile aynı iletileri paylaşmak gurur verici.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2006, 02:28:03 ÖÖ » |
|
Bu bahsettiğin lunapark (yerinde şu anda Migros yer almakta) benim eskiden uğrak noktalarımdan biriydi, Galaga'nın yeri de sol dipte idi  Arada langırt da oynardık, hep arcade değil ya  Amiga'daki remake'ini Edgar Wigdal yapmıştı ki, son birkaç yıldır PC remake'i (ticari) olarak Warblade adında satılıyor, o da oldukça güzel (Galaga severler için). http://www.warblade.as/index.asp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2006, 10:19:51 ÖÖ » |
|
Deluxe Galaga'yı Amiga'da bitirmiştim ama malesef bir endsequence de yoktu  Tekrar ilk düzeyden başlıyordu. PC'de ise fazla vaktim olmadığından, 87. düzeye kadar ulaşabildim. Kandırıkçı belki de benimdir, şu anda hatırlıyamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2006, 12:51:23 ÖS » |
|
NeoGeo MVS ile başlıktan, mesaj yollayan arkadaşların affına sığınarak Arcadelerle ilgili görüşlerin yer aldığı kısmı ayırdık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2006, 14:19:37 ÖS » |
|
 Eski arcade oyunları içerisinde beni derinden etkileyen bir oyunda JailBreak'ti. bugun bakıyorumda grafikleri ne kadar dandik görünüyor  Ama bu oyunun önünde de uzun uzun sıra oluşur, oynayan arkadaşları izlerken taktik geliştirirdik  Daha sonra bu oyunu C64'te de buldum. hatta C64 için bu oyunu bulduğum Fatih'teki Efor bilgisayar sonraki yıllarda birçok sevdiğim dostumla tanıştığım yer oldu. Jail Break oyunu hakkında detaylı Bilgi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atariManyagi
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 20, 2016, 17:26:22 ÖS » |
|
1- Flash Point - Sega'nın Hazırladığı ilk Tetris Klonu 2- Volfied - Taito'nun Meşhur Qix Klonu 3- İsmini Hatırlayamadığım bir Neo-Geo MVS için Futbol Oyunu. (Goal! Goal! Goal!) 4- Bust-A-Move (Puzzle Bobble) Serisi 5- League Bowling - Neo-Geo Sisteminin İlk Çıkan Oyunu. (Edit: Neo-Geo Sisteminin İlk Çıkan Oyunu aslında NAM-1975 isimli Oyundur.) 6- Magical Drop Serisi - Bu serideki favori karakterim tabi ki The Star.  (Sadece Japon Versiyonları) Magical Drop 1  Magical Drop 2  Magical Drop 3  Magical Drop F  (Normal)  (Transformed) Magical Drop V (5)  Magical Drop Touch 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 21, 2024, 16:03:38 ÖS Gönderen: atariManyagi »
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 20, 2016, 17:44:35 ÖS » |
|
10 senelik güzel bir hort olmuş  volfied 'ı en çok pcde seviyorum oyun koluna bir türlü oyunu uyduramıyorum. 1- Flash Point - Sega'nın Hazırladığı ilk Tetris Klonu 2- Volfied - Taito'nun Meşhur Qix Klonu 3- İsmini Hatırlayamadığım bir Neo-Geo MVS için Futbol Oyunu. 4- Bust-A-Move (Puzzle Bobble) Serisi 5- League Bowling - Neo-Geo Sisteminin İlk Çıkan Oyunu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sait
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 20, 2016, 18:25:31 ÖS » |
|
Cadillac and dinosourus,street fighter serisi,kof serisi,captain commando,air buster,raiden 3 ve raiden 4,samurai shodown 2, e swat,toki,shadow dancer,shinobi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BioMenace
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2016, 09:14:46 ÖÖ » |
|
İlk aklıma gelenler: Final Fight Street Rage Cadillac & Dinosaurs Double Dragon Golden Axe Metal Slug After Burner Silkworm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skonac
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2016, 10:37:14 ÖÖ » |
|
Benim için en çok sevdiklerim; 1- Haunted Castle 2- Operation Wolf 3- Mortal Kombat 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|