Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Wiimote pc bağlayıp oyun oynamak  (Okunma Sayısı 5944 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 13, 2015, 13:30:32 ÖS »

Dolphin emulator indirdim . Oyunları oynamak için wiimote a ihtiyacım var gibi gözüküyor . Sizce almalı mıyım değer mi? Nintendo hayranıyım ama Türkiye'de distribitörlük yok o yüzden konsolu almak istemiyorum . Cevaplarsanız sevinirim  Kahkaha
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2015, 14:58:16 ÖS »

Nunchuk, Wiimote plus ve kızılötesi barı alacağınız fiyata biraz sabırlı olup soft modlu bir wii takım alma ihtimaliniz var.

Dolphin'in artısı güzel bir ekran kartınız varsa wii'nin imkan vermediği çözünürlükte oynamanız oyunları.

ben konsol tavsiye ediyorum tabii
distribütörlük falan unutalı çok oldu biz, genelde 80'ler 90'lar cihazları ile ilgilendiğimizden
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2015, 15:31:28 ÖS »

Dolphin emulator indirdim . Oyunları oynamak için wiimote a ihtiyacım var gibi gözüküyor . Sizce almalı mıyım değer mi? Nintendo hayranıyım ama Türkiye'de distribitörlük yok o yüzden konsolu almak istemiyorum . Cevaplarsanız sevinirim  Kahkaha
Cihaz üretilmediği ve desteği olmadığı için distribütor olayının bir önemi yok. Ço komik fiyatlara full set alabilirsiniz.

OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2015, 10:20:04 ÖÖ »

Evet sizin dediğiniz gibi almak daha iyi olur ama ben biraz daha kaliteli oynamak istiyorum . Ekran kartım yeterince iyi Kahkaha Uygun fiyatlara Nunchuk , wiimote ve kızılötesi bar buldum sadece sipariş etmek kaldı Kahkaha saolun
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 14, 2015, 12:50:52 ÖS »

Kızılötesi bar gerekli mi ? Gerekliyse, nereye bağlanıyor. Ek bir aparat mı alınması gerek ?

Ek: Bu videoda, bar olmadan bağlantı yapılmış

« Son Düzenleme: Eylül 14, 2015, 12:54:04 ÖS Gönderen: cdemir » Logged

final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2015, 12:51:45 ÖS »

bluetooth ile oluyordu bu iş diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2015, 14:15:19 ÖS »

Bluetooth ile data bağlantısı kızı ötesi çubuk ile wiimote önündeki kızıl ötesi algılayıcı sayesinde ekran altı ya da üzeri konulan kızıl ötesi çubuktan referans alıyor, ilk oyunlar sadece jiroskop kullanmıyor bu referans noktalarına da fazlasıyla sırt yaslıyordu.

Kızıl ötesi bi data transferi yok yani.

Bar olmadan yatay nes kontrolcüsü gibi kullanabilirsiniz, dolphin değil her emulatörde.
Motion oyunlar için bar lazım diye biliyorum, emu'da oynamadım fakat wii den barı çıkarınca saçmalıyor
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2015, 14:49:05 ÖS »

kablolu xbox360 kolu ilede oluyor wii emusunda zamanında denemiştim
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 15, 2015, 17:06:01 ÖS »

Ben de wii kolu ile pc'de kablosuz kol deneyimini denedim. Tavsiye ederim. Platform oyunlarında @vorol'un söylediği gibi, NES kolu gibi yatay kullanabilirsiniz. Bunun için glovepie uygulamasını kullanabilirsiniz.
http://glovepie.org/glovepie_download.php

Farklı scriptler ile tüm tuşları değiştirebilirsiniz PC üzerinde.
Örnekler: http://glovepie.org/w/index.php?title=Script_Examples

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: