Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetTatilya Maceram (Hatıralar)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tatilya Maceram (Hatıralar)  (Okunma Sayısı 11546 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2015, 15:29:54 ÖS »

Vialand var şu anda popüler olan. Halkalı'daki devasa tema parkında son durum nedir bilmiyorum ama aynı projedeki konutların bir kısmı teslim edildi sanırım. AVM'lerin içinde (Torium, Cevahir, İstinye Park vb) varlıklarını sürdüren oyun alanları da mevcut ama fiyatlar genelde yüksek.

Ben Tatilya'ya sanırım 3 kere gittim Bayındır Holding batıp da yerine Bauhaus, Real, Marmara Forum açılana kadar. Cam kafes şeklindeki yapısı etkileyiciydi. Ama o zamanlar beylikdüzü, İstanbullular için silivri kadar uzak hissediliyordu.

Benim çocukluğumda en çok gittiğim mekan Vatan caddesindeki lunaparktır. Şu anda yerinde 3M Migros bulunuyor.
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2015, 16:11:14 ÖS »

Vialand var şu anda popüler olan. Halkalı'daki devasa tema parkında son durum nedir bilmiyorum ama aynı projedeki konutların bir kısmı teslim edildi sanırım. AVM'lerin içinde (Torium, Cevahir, İstinye Park vb) varlıklarını sürdüren oyun alanları da mevcut ama fiyatlar genelde yüksek.

Ben Tatilya'ya sanırım 3 kere gittim Bayındır Holding batıp da yerine Bauhaus, Real, Marmara Forum açılana kadar. Cam kafes şeklindeki yapısı etkileyiciydi. Ama o zamanlar beylikdüzü, İstanbullular için silivri kadar uzak hissediliyordu.

Benim çocukluğumda en çok gittiğim mekan Vatan caddesindeki lunaparktır. Şu anda yerinde 3M Migros bulunuyor.

Beylikdüzü hala uzak be abi, hatta artan trafik dolayısıyla daha bile uzak (: Güneşliye sabah 1.5 saatte gidebiliyorum düşün.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2015, 17:15:59 ÖS »

@eiji

Beylikdüzü'de oturuyorsan o bölgede ya da metrobüs güzergahında çalışacaksın, nokta. Beylikdüzü'de oturup da arabalarıyla İstanbul'un merkez bölgelerinde işe gidenlerin oluşturduğu anormal bir trafik söz konusu. Bursa'dan İstanbul'a döneli 5 ay kadar oldu (2010'da gitmiştim), 5 yıllık sürede trafik en az ikiye katlanmış diyebilirim. Şu anda sabah 06:00'da kalkıp duşumu alıp 06:30'da arabayı hareket ettirmek zorundayım (ki o saatte bile araçlar fıldır fıldır koşturuyor, 06:35'de motoru çalıştırdıysam bile farkediyor).
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Kasım 23, 2015, 12:38:59 ÖS »

@eiji

Beylikdüzü'de oturuyorsan o bölgede ya da metrobüs güzergahında çalışacaksın, nokta. Beylikdüzü'de oturup da arabalarıyla İstanbul'un merkez bölgelerinde işe gidenlerin oluşturduğu anormal bir trafik söz konusu. Bursa'dan İstanbul'a döneli 5 ay kadar oldu (2010'da gitmiştim), 5 yıllık sürede trafik en az ikiye katlanmış diyebilirim. Şu anda sabah 06:00'da kalkıp duşumu alıp 06:30'da arabayı hareket ettirmek zorundayım (ki o saatte bile araçlar fıldır fıldır koşturuyor, 06:35'de motoru çalıştırdıysam bile farkediyor).

Hangi dünyada oturduğumuz yere göre iş seçilebiliyor (:

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Kasım 23, 2015, 14:30:11 ÖS »

Tatilyanın arkasında oturuyordum taa kapanmadan önceki sene gittim . Bende de famecity efsane olarak kaldı galeriadaki . Hiç gidemedim ben de famecity'e...

Fame City bende Tatilya'dan daha fazla iz bırakmıştır, unutamam (Tatilya'ya en fazla 2-3 kere gidilebilir, sonrasında bayar). İçinde Fame City olmasa da yol molası vermek üzere hala Galleria'ya uğrarım. Zaten 2016'da yıkılacak ve yerine araplara satılmak üzere rezidans yapılacak...
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2015, 18:49:10 ÖS »

Bakırköy....
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2016, 13:37:28 ÖS Gönderen: Samurai » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: