Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga oyunları koyun sitey bence:(
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga oyunları koyun sitey bence:(  (Okunma Sayısı 6764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cukurowali55
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 05, 2007, 09:58:36 ÖÖ »

koskaca amiga sitesi ama bir tane bile oyun bulamadım.... belkide ben bulamamışımdır ama galiba sitede yok galiba ... bence bilen arkadaşlar pc de oynayabilmek için amiga oyunlarının nasıl oldugunu nasıl oynandıgını anlatan bir bölüm açsınlar ve oyunlar koysunlar...... MESELA BEN SADECE TUTKUNU OLDUĞUM KİCK OFF 2 NİN BİLGİSAYRDA NASIL OYANDIĞINI BİLİYORUM VE İSTEYENLEREDE OYUNU VE EMÜLASYONU GÖNDERİRİM.... YENİDEN SÖYLÜYORUM LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR Bİ BÖLÜM AÇSIN ORDAN OYUN ALABİLELİM PC İÇİN VE YARDIMLAŞABİLELİM.....
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2007, 17:21:32 ÖS »

Bilgisayarlar bu kadar ucuzlayıp bakkalda markette satılacak duruma geldi, herkes bilgisayar sahibi oldu ama bu iyi mi oldu, yoksa kötü mü? Açıkçası ben 90'lı yılları özlüyorum böyle durumlarla karşılaştığım zaman. Memleketimde herkes başbakan, herkes teknik direktör, şimdi de herkes "bilgisayar adamı" oldu. Bazen internette birşeyler ararken yanlışlıkla tuhaf tuhaf forumlara giriyorum. "Gelişen" bilgisayar dünyası ile yurdum insanı öyle "şeyler" oluşturmuş ki, okudukça aklımı oynatacak oluyorum. Yukarıdaki aslında "nispeten normal" bir durum ama mesajı görünce o yanlışlıkla girdiğim forumlarda okuduklarımı hatırlayıp ürperdim birden!

Sayın yetkililer; koskoca amiga sitesinde neden bir tane bile oyun yok. YENİDEN SÖYLÜYORUM, NEDEN YOK!

Memleketimde herşey normal mi, yoksa sadece ben mi anormalim. Belki de bir süre internetten çıkıp temiz havada dolaşmalıyım...
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2007, 23:30:33 ÖS »

ben telifsiz bir kaç abondoneware oyun biliyorum onları koyalım

saklambaç
körebe

bu iki oyunun ne arayanı ne soranı var tam abandone ... sayın yönetici uyumaaa....

oh bee bak ne çok şey biliyormuşum ağalar şapkalar öne lütfen.

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2007, 23:39:07 ÖS »

sayın kardeşime cevapta vereyim

amiga oyunları adf formatında bir sürü sitede var vede arkadaşlardanda temin edebilirsin kick off u emüle edebildiğine göre emülasyon konusunuda biliyorsun geriye sadece bu amiga disk file ları toplamak kalıyor burada oyun değilde daha çok bilgi paylaşırız arkadaşlık paylaşırız kavga paylaşırız arada paylaşmayız ama aradada paylaşırız sen ihtiyaçlarını yazarsan sana bir sürü kimse yardım elini uzatacaktır 

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2007, 23:41:58 ÖS »

YENİDEN SÖYLÜYORUM LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR Bİ BÖLÜM AÇSIN ORDAN OYUN ALABİLELİM PC İÇİN VE YARDIMLAŞABİLELİM.....
pc içinmii peki telif haklarını nerelere saklıyacağız

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2007, 10:26:08 ÖÖ »

Amiganın birçok oyunu Abondonware...Hatta firmalar bunları ücretsiz yayınladılar. (ilginçtir 2-3 sene önce cinemaware ve team17'ye attığım mesajlardan sonra oyunlarını sitelerine koydular.)

Sitemiz henüz tamamlanmış değil. Burada sadece forum kısmını görüyorsunuz. tamamlandığı zaman, dosyaları, oyunları olmasa bile indirilebilecek kaynakları kolaylıkla bulabileceksiniz. Kaldı ki önceki birçok başlıkta bu konuda bilgiler verilmişti. Biraz araştırırsanız forumda aradığınızı bulabilirsiniz.

Örnek:
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=938.0

Dosyalara direkt erişim için:
http://ftp://back2roots.org/pub/back2roots/files/

cukurowali55
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2007, 23:20:53 ÖS »

mybe tabiki burada herşeyi paylaşabiliriz ama ben uzun zamandan beri amiga oynamamıştım ... gençlik yıllarım hepo amiga ile geçti...şimdi pc de oynandıgını ogrenınce ınsan sevınıyor.... ben emule yı ogrendım sımdı sadece bı akc tene oyun bulmak kaldı eger sende oyun varsa bana yolayabılrmısın?Ney
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2007, 19:06:50 ÖS »

al sana  ıstemedıgın kadar amıga oyunu..

http://www.snesorama.us/ROMS/?s=Amiga&l=*

http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=Amiga

http://www.planetemu.net/index.php?section=roms&dat=257

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: