Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHügo daki küfür bilmecesi 1993
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hügo daki küfür bilmecesi 1993  (Okunma Sayısı 55223 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 21, 2016, 16:25:05 ÖS »

Yıllar evvel "Hugo"  programına telefonla canlı bağlanan bir çocuk, yarışmayı kaybetmesine sinirlenip sunucu 'Tolga Abi'ye küfretti mi? Sosyal medya günlerdir bunu tartışıyor. Olaya en yakın isimlerden biri hurriyet.com.tr'ye konuştu. Tolga Garipoğlu ile birlikte Hugo programının yapımcılarından olan Alphan Manas, "O küfür olayı doğruydu. Tolga bana kendisi aktardı" dedi. Aşağıdaki ankete oy veren binlerce Hürriyet okuru da küfür olayını doğruluyor. Ancak olayın video kanıtı hala ortada yok.

1990'ların başında yaşandığı iddia edilen olayın bir efsane olduğunu söyleyen Hugo sunucusu Tolga Garipoğlu, bunu kanıtlayana araba vaat etmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/hugo-kufur-videosu-nerede-sosyal-medya-tartisiyor-40043379

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2016, 16:27:12 ÖS »

Sen şimdi Yıldo'nun vukuatını da hatırlarsın
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2016, 16:35:27 ÖS »

Ben hatırlıyor gibiyim o olayı. Ya canlı seyrettim yada videosunu seyrettim gibi sanki Kahkaha

Ek: O günlerdeki gazete küpürlerinden.

Ek-2: Yukarıda ki linkde de varmış resim Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2016, 16:43:06 ÖS Gönderen: cdemir » Logged

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2016, 16:47:51 ÖS »

Yav sanki hayal meyal bende hatırlıyorum. Hatta bir değil iki vukuat vardı. Olay şehir efsanesi haline döndü

Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2016, 16:56:24 ÖS »

Okan bayülgende açıklama yapmıştı tolga abi olmadı demişti öyle bir şey
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2016, 17:00:29 ÖS »

Şehir efsanesi oldu bu ya Kahkaha Herkes hatırladığını izlediğini idda ediyor ki bende izledim sanki ya böyle birşey diyordum ama Tolga abi( adamın adı Tolga abi kaldı ) bir röpörtajında dinledim böyle birşey kesinlikle olmadı diyordu ki hepimizin aklına nasıl böyle birşey kazındı..
Ben olayı bildiğim gibi anlatayım çocuğun biri bağlanıyor yarışma başlıyor hiçbir hamle yapamadan ölüyor sebebide çocuk çevirmeli telefonla bağlanıyormuş. sonra sinirlenip basmış işte malüm küfürü Kahkaha
nasıl tüm türkiyenin kafasına böyle bir yalan kazındı anlamıyorum ya Kahkaha videosu falan varsa cıksın ortayada herkes rahat etsin yılların olayı çözülsün Kahkaha
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2016, 17:15:32 ÖS »

Anlamadığım belli  bir bölgedede yayılmadı sanki o gün tüm Türkiye hugoyu izliyordu
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2016, 18:05:58 ÖS »

Kırıkmıydı, rolmü yapıyordu ozaman çözemedim

Sen şimdi Yıldo'nun vukuatını da hatırlarsın

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2016, 19:23:58 ÖS »

Tolga'nın iş ortağı zaten durumu doğrulamış, efsane falan değil yani...
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2016, 20:42:25 ÖS »

Kızın biri yakın zamanda beyaz şovda valinin kalıbına tükürmüştü (o kız sonra vefat etti sanırım).

Başka bir çocuğun da hugonun a...na k. masında bence sakınca yok Zaten hiç sevmezdim o programı da oyunu da...
arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2016, 20:48:21 ÖS »

Şehir efsanesi oldu bu ya Kahkaha Herkes hatırladığını izlediğini idda ediyor ki bende izledim sanki ya böyle birşey diyordum ama Tolga abi( adamın adı Tolga abi kaldı ) bir röpörtajında dinledim böyle birşey kesinlikle olmadı diyordu ki hepimizin aklına nasıl böyle birşey kazındı..
Ben olayı bildiğim gibi anlatayım çocuğun biri bağlanıyor yarışma başlıyor hiçbir hamle yapamadan ölüyor sebebide çocuk çevirmeli telefonla bağlanıyormuş. sonra sinirlenip basmış işte malüm küfürü Kahkaha
nasıl tüm türkiyenin kafasına böyle bir yalan kazındı anlamıyorum ya Kahkaha videosu falan varsa cıksın ortayada herkes rahat etsin yılların olayı çözülsün Kahkaha

bkz: "Mandela Effect"
link de verelim (her ne kadar İngilizce olsa da) tam olsun
http://mandelaeffect.com/major-memories

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2016, 22:07:13 ÖS »

O bir diktatörün halk kahramanı (Nelson Mandela) gibi lanse edilmesi değil miydi ?
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2016, 22:49:42 ÖS »

Önemli olan yarışmaktı geyiğide bu programda meşhurdu baya. Adam yenilmiş o an önemli olan yarışmaktı mantığında olacağını hiç zannetmem.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2016, 22:57:46 ÖS »

Tolga abi onu Okan Bayülgen'in programında açıklamıştı böyle bir şey olmadı diye ama bu efsane de her yerde konuşuluyor, hiç bir kayıtta yok. Kime inanıcaz şaşırdık. Kahkaha

Buyrun buda video.

arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 21, 2016, 23:01:29 ÖS »

O bir diktatörün halk kahramanı (Nelson Mandela) gibi lanse edilmesi değil miydi ?

Diktatörlük - kahramanlık yönü değil de bu Hugo konusuyla bağlantılı olarak aşağıdaki yönü dikkate değer:
Alıntı
çok sayıda insan nelson mandela'nın 1980 yılında hapishanede öldüğüne, bu haberi ve cenazeyi televizyonlardan izlediklerine ya da gazetelerden okuduklarına inanmalarına verilen isim.

yani işin özü çok sayıda insanın olduğuna inandıkları küresel ya da ulusal bir durumun aslında olmadığını öğrenmeleri (ya da inananların perspektifine göre) değiştirildiğini düşünmeleri olarak açıklanabilecek etki ve durumlardan söz ediyoruz.
[/qoute]

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: