https://www.dailymotion.com/video/x3ip2lcAcaba olmadı da hepimizin hafızasına bu dedikodu, sanki kendimiz izlemişiz gibi mi kazındı diye düşünmüyor değilim?
Yoksa şu açıdan düşünün. Neden Tolga bunu reddetsin?
"Evet küfretti" derse şu an yayın hayatına devam etmeyen bir kanal onu dava mı edecek?
Neyden çekiniyor olabilir? Görüntü bulup getirene araba hediye edeceğiz bile demiş ama görüntü çıkmamış.
Abi ben izledim diyorum. Her gün izliyordum Hugo'yu, o dönem böyle canlı bağlantılı yarışmalarda bu çok oluyordu. Kral TV'nin şu an adını hatırlamadığım bir VJ'i vardı (Atakan olabilir, sarışın uzun saçlıydı, at kuyruğu yapardı), arayanlara nasılsınız dediği zaman "Bomba gibiyim" demesini söyleyip sonra nasılsın diye soruyor "Bomba gibiyim" cevabını alınca istek şarkıya falan geçiyordu. Bir gün biri aradı aynı muhabbet döndü yine adam bomba gibiyim diye cevap verdi, bu da sordu işte "Hangi şarkıyı kime yollayacaksın" falan diye, arayan da "Peki sen nasılsın?" diye sordu, bu yavşak yavşak "Bomba gibiyim" dedi, arayan da "Peki o bomba götünde patlasın" deyip kapatmıştı telefonu...
Tolga ufak bir çocuğun koyduğu postayı kendine yediremiyor olabilir, kaydı yayından hemen sonra imha ettiği için bu kadar iddialı olabilir, malum o zaman ancak video kasete kayıt imkânı vardı ve Hugo'yu kim neden kaydetsin?
Yani özetle tekrar diyorum ben bizzat kulaklarımla duydum, böyle bir olay yaşandı.