Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHügo daki küfür bilmecesi 1993
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hügo daki küfür bilmecesi 1993  (Okunma Sayısı 55220 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Ağustos 12, 2024, 01:58:22 ÖÖ »

@feuer
açıkcası bilgim yok. uzun süredir oyun diskimin yüzüne bile bakmıyorum. genel olarak oynamadığım ve arşivlik sakladığım oyunları önce winrarla tek parça haline getiriyorum sonra freearc ile şifre koyup yüksek sıkıştırma uyguluyorum. hem yer kazanıyorum hemde tek parça kalıyor. müsayit zamanda sıkıştırmayı açayım bakayım neler var. toplu olarak foto atayım. hangisi işine yarayacaksa upload ederim senin için.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Ağustos 12, 2024, 02:26:49 ÖÖ »

Tamamdır mtchannel, müsait zamanında bakarsın, acelesi yok.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : Ağustos 12, 2024, 07:23:57 ÖÖ »

bu adam hakikaten araba alıcam die öz verdimi bakın ona göre bulucam eski kasetlerimi? Kahkaha
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Ağustos 12, 2024, 10:47:46 ÖÖ »

Sen bul kasetleri. Yükle youtube. Milletin aklında soru işareti kalmasın.
Araba gelirse de cabası.. Kahkaha

bu adam hakikaten araba alıcam die öz verdimi bakın ona göre bulucam eski kasetlerimi? Kahkaha

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Ağustos 12, 2024, 10:52:32 ÖÖ »

Kameraman doğrulamış..

https://onedio.com/haber/tolga-abi-nin-inkar-ettigi-hugo-daki-kufur-olayinin-gercek-oldugu-ortaya-cikti-1139538

SHARKHONN
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ağustos 12, 2024, 12:34:26 ÖS »

Burak güngör'ün videosunu izledim kameraman böyle bir olay oldu diyor ama tolga niye yalannıyor anlamıyorum diyor

Video linki: https://youtu.be/_zkOfoFf6n8?feature=shared
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : Ağustos 12, 2024, 23:34:13 ÖS »

hah bu noktada ben gidip kasetleri bulayım şu sıfır arabayı tolgadan alayı bari Kahkaha
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Ağustos 13, 2024, 00:28:54 ÖÖ »

O zamanlar ilkokula gidiyordum okuldan döner dönmez çoğu çocuğun yaptığı gibi evde hugo izliyordum, aslında olay kafamda film şeridi gibi gidip geliyor ama cümleler kelimeler çocuğun ismi vs tam olarak hafızamda değil, daha önceki mesajlarımda yazmadım ama hayal meyal aklımda yine de.

O zamanlar  en kötü hesap makinesi gibi ekranı olan ericsson telefonlar bile yoktu, olay anını kayıt edebilecek kimse yokmuş demek ki Türkiye de. Kanal 6 da bu olay yaşanır yaşanmaz kayıtlardan silnmiştir ya da tozlu raflarda bir yerde bir kayıtı vardır.  Kahkaha

Bu olayı Kanal 6 hariç diğer televizyon kanallarında haber şeklinde verecek bir TRT vardı birde sanırım Star tv başka özel kanal yoktu.

Asıl soru Hugo ya küfür eden çocuk nerede acaba?  Kahkaha

feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Ağustos 13, 2024, 02:01:47 ÖÖ »

Taylan biraderlerin Okul filminde de geçiyor bu olay

Habere bakın TRT Filmi sansürsüz vermiş
https://t24.com.tr/haber/hugodaki-kufur-14-yil-sonra-trt-ekraninda,13774
Verminaard
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Ağustos 14, 2024, 12:06:47 ÖS »

Ben bu küfür olayını bizzat yayın sırasında kulaklarımla duydum. Ama tabii kaydı kuydu yok maalesef.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : Ağustos 14, 2024, 15:37:22 ÖS »

Abi kim ne derse desin bana göre adam sonuçta çatır çatır küfür etti hem hugoya gem tolgaya bana göre kırk bin tane adam gözüyle duymuş kulagı ile işitmiş niye inkar ediyorki tolga garipoğlu ilgiç anlamadım?
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Ağustos 14, 2024, 16:15:05 ÖS »

https://www.dailymotion.com/video/x3ip2lc

Acaba olmadı da hepimizin hafızasına bu dedikodu, sanki kendimiz izlemişiz gibi mi kazındı diye düşünmüyor değilim?

Yoksa şu açıdan düşünün. Neden Tolga bunu reddetsin?

"Evet küfretti" derse şu an yayın hayatına devam etmeyen bir kanal onu dava mı edecek?

Neyden çekiniyor olabilir? Görüntü bulup getirene araba hediye edeceğiz bile demiş ama görüntü çıkmamış.

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Ağustos 14, 2024, 16:34:37 ÖS »

Gözlerin gördüğünden, kulakların duyduğundan daha büyük bir ispat var aslında ortada . O da  konunun bütün okullarda ertesi günü konuşulması . Telefon ve internetin olmadığı bir ortamda böyle bir şey mümkün değil bir günde

C64 ve A500 gerisi teferruat
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Ağustos 14, 2024, 22:38:15 ÖS »

Tolga'nın psikolojisi ile ilgili olduğu Okan'ın programındaki cümlelerinden anlaşılıyor.
Verminaard
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Ağustos 15, 2024, 00:17:03 ÖÖ »

https://www.dailymotion.com/video/x3ip2lc

Acaba olmadı da hepimizin hafızasına bu dedikodu, sanki kendimiz izlemişiz gibi mi kazındı diye düşünmüyor değilim?

Yoksa şu açıdan düşünün. Neden Tolga bunu reddetsin?

"Evet küfretti" derse şu an yayın hayatına devam etmeyen bir kanal onu dava mı edecek?

Neyden çekiniyor olabilir? Görüntü bulup getirene araba hediye edeceğiz bile demiş ama görüntü çıkmamış.

Abi ben izledim diyorum. Her gün izliyordum Hugo'yu, o dönem böyle canlı bağlantılı yarışmalarda bu çok oluyordu. Kral TV'nin şu an adını hatırlamadığım bir VJ'i vardı (Atakan olabilir, sarışın uzun saçlıydı, at kuyruğu yapardı), arayanlara nasılsınız dediği zaman "Bomba gibiyim" demesini söyleyip sonra nasılsın diye soruyor "Bomba gibiyim" cevabını alınca istek şarkıya falan geçiyordu. Bir gün biri aradı aynı muhabbet döndü yine adam bomba gibiyim diye cevap verdi, bu da sordu işte "Hangi şarkıyı kime yollayacaksın" falan diye, arayan da "Peki sen nasılsın?" diye sordu, bu yavşak yavşak "Bomba gibiyim" dedi, arayan da "Peki o bomba götünde patlasın" deyip kapatmıştı telefonu...

Tolga ufak bir çocuğun koyduğu postayı kendine yediremiyor olabilir, kaydı yayından hemen sonra imha ettiği için bu kadar iddialı olabilir, malum o zaman ancak video kasete kayıt imkânı vardı ve Hugo'yu kim neden kaydetsin?

Yani özetle tekrar diyorum ben bizzat kulaklarımla duydum, böyle bir olay yaşandı.
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: