|
phantom
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2016, 14:09:24 ÖS » |
|
Bir de bu ara nintendoya baya bir girdim, dsi aldım Bayağı bir oyun aldım kesmedi r4 kart aldım, şimdi de 3 Ds bakıyorum, Anladığım kadarıyla bunun bir ilk çıkanı var, bir de new olarak geçen var. Bir de XL var. Hangisini tavsiye edersiniz? Eskiyle yenisi Arasında çok fark var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
varol
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2016, 14:41:48 ÖS » |
|
@phantom
3ds ve new 3ds arasında hardware farkı var, yalnızca new3ds üzerinde çalışacak bazı oyunlar var (azınlıkta bunlar) her ikisi için de uyumlu oyunlar var, new3ds sonrası çıkan her ikisinde çalışan oyunlar new3ds'de grafiksel olarak daha iyi çalışıyor, daha fazla fps, daha fazla detay gibi özetleyebiliriz.
Maddi durum elveriyorsa new3ds XL şu an alınacak en mantıklı nintendo handheld bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2016, 16:50:24 ÖS » |
|
wii için vardı youtube de, wii - u da vardır sanırım.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 12, 2016, 22:07:03 ÖS » |
|
Bu alet çok güzelmiş yaaa  Bugüne kadar almadığıma pişman etti beni, ekranlı kumandayla oyun deneyimi çok iyi, şimdilik sadece iki oyun var ama Nintendo land ve skylanders swap force, şimdi buna oyun bulmam lazım. NTSC Wii U oyunu satmak isteyen olursa alabilirim ( özellikle exclusive oyunlardan)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 12, 2016, 22:40:21 ÖS » |
|
Bu arada ben başlığı gözlerimden farklı bir yerimle okumuşum. Alışkanlık NTSC ve U harfini görünce NTSC-U (Amerikan NTSC anlamında) bir wii'den bahsedildiğini sanmıştım.
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 12, 2016, 22:42:35 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 12, 2016, 22:46:29 ÖS » |
|
Problem değil, Dediğiniz herşey doğru çıktı ama  Şu an cihazı 110-220 volt dönüştürücü ile kullanıyorum, elimdeki Wii Oyunları'nın Hiçbirini çalıştırmadı, ( çünkü hepsi Pal miş) hatta cd yi takınca okuyamadı bile. Sonuç olarak eldeki iki oyuna kaldım şimdilik, tabi softmod olayına falan girmezsem. Buna rağmen çok memnun kaldım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 12, 2016, 22:50:42 ÖS » |
|
Softmod bildiğim kadarıyla sadece virtual wii modu için var şu an.
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
CloseOver
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 28, 2017, 17:01:28 ÖS » |
|
Arkadaşlar amazon de den wii u almayı düşünüyorum, içinde ingilizce dil olur değil mi? Sadece Almanca olmaz yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokomato
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 28, 2017, 23:07:55 ÖS » |
|
Arkadaşlar amazon de den wii u almayı düşünüyorum, içinde ingilizce dil olur değil mi? Sadece Almanca olmaz yani.
NTSC-U ve PAL cihazlarda İngilizce arayüz var. NTSC-J almadığınız sürece dil açısından endişelenecek bir durum yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 28, 2017, 23:16:00 ÖS » |
|
Wii U region free değil, oyunları da oradan temin etmeniz gerekecek. Bilginiz olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CloseOver
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 29, 2017, 00:35:32 ÖÖ » |
|
Wii U region free değil, oyunları da oradan temin etmeniz gerekecek. Bilginiz olsun. Hocam Almanya pal bölgeye dahil olmuyor mu? Yani sadece Almanya'dan aldığım oyunlar mı çalışacak pal uk ler falan çalışmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 29, 2017, 00:41:04 ÖÖ » |
|
Wii U region free değil, oyunları da oradan temin etmeniz gerekecek. Bilginiz olsun.
Hocam Almanya pal bölgeye dahil olmuyor mu? Yani sadece Almanya'dan aldığım oyunlar mı çalışacak pal uk ler falan çalışmaz mı? "Amazon de"'yi "Amazon'dan" diye anlamışım  Çalışır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CloseOver
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 29, 2017, 00:49:54 ÖÖ » |
|
Anladım hocam şaşırdım bir anda bende. Herkese teşekkürler cevaplar için. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|