Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore DonanımFPGA Günlükleri - I, II, III ve IV (FPGA ile HDMI Görüntü Üretme) SON
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: FPGA Günlükleri - I, II, III ve IV (FPGA ile HDMI Görüntü Üretme) SON  (Okunma Sayısı 174720 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #210 : Mart 10, 2016, 09:15:03 ÖÖ »

Bu basligi basindan beri hayranlikla ve buyuk bir merakla takip ediyorum acaba olurmu diye ve sonra boyle ozelliklere sahip bir projenin hayal olmadigini anladim.
Retro cihazlar sizin gibi profesyonel projeler gelistiren kisiler sayesinde teknolojiye ayak uyduruyor ve yasiyor. Heleki goruntu teknolojileri.
Iyiki varsiniz.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #211 : Mart 10, 2016, 21:03:18 ÖS »

umarım üretimi yaparsın dostum. ben bir tane ilk üretimlerden istiyorum. ellerine sağlık.

this is amiga speaking.
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #212 : Mart 12, 2016, 21:41:42 ÖS »

delimavi üretim yaparsan listene benide eklermisin.
Montajını yapmak için zamanın kısıtlı ise kit şeklinde de yollaya bilirsin. Montajını ben yapabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #213 : Mart 12, 2016, 21:49:23 ÖS »

Bir iki hafta içerisinde PCB sini çizeceğim. Şimdilik herşey olumlu gelişti. Sesi de hallediyorum. Gene buradan bilgilendiririm. Muhtemelen ilk PCB siparişi sınırlı adetli olur. Zaten o aşamada ayrı bir proje başlığı açacağım...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #214 : Mart 17, 2016, 12:51:23 ÖS »

Standart komposit video sinyalinide işleyebilecekmi yoksa sadece commodore 64 e özelmi.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #215 : Mart 17, 2016, 13:03:23 ÖS »

Standart komposit video sinyalinide işleyebilecekmi yoksa sadece commodore 64 e özelmi.

Bunu ben de merak ediyorum.

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #216 : Mart 17, 2016, 13:29:18 ÖS »

Evet işliyor. PAL/NTSC, CVBS ve SVIDEO... Ama SVIDEO (C64) tabiki daha kaliteli sonuç veriyor.

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #217 : Mart 17, 2016, 15:05:33 ÖS »

Harika bir proje. Başını kaçırmıştım, bugün anlamasam da tüm sayfalara göz attım. Son dönemde CGTR'de başlayıp da bitmeyen proje kalmadı gibi, bir hades'in uçuk projeleri var, onları saymıyorum
hades
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #218 : Mart 17, 2016, 18:36:32 ÖS »

Benim projemin acelesi yok. Bitsede olur, bitmesede olur.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #219 : Nisan 03, 2016, 15:10:37 ÖS »

bump
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #220 : Nisan 03, 2016, 18:46:54 ÖS »

Burada herkes başlayan ve işe yarayacak bir projeyi keyifle takip edip bir ümitle bitmesini bekler.
Bir proje hiç bitmeyecekse veya kimsenin işine yaramayacaksa en baştan bilelim ki boş hayallere kapılıp takip etmeye çalışıp boşa zaman harcamayalım.
Vede forum çözüme ulaşmayan gereksiz verilerle doluşmasın, yazı kalabalığı olmasın.

« Son Düzenleme: Nisan 03, 2016, 18:51:22 ÖS Gönderen: malik » Logged
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #221 : Nisan 03, 2016, 19:20:35 ÖS »

İki farklı ruh haliyle bump böyle oluyor. Kahkaha
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #222 : Nisan 03, 2016, 20:21:09 ÖS »

@malik : bir projeyi bitmiş bir ürün haline getirmek bu işi hobi olarak yapan insanlar için o kadar da kolay bir iş değil. insanları negatif motive edecek söylemlerden ziyade pozitif anlamda motive edecek söylemlerde bulunmak hepimiz için hayırlısı olur herhalde.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #223 : Nisan 03, 2016, 21:00:31 ÖS »

@malik: sizin zamanınız çok değerli sanırım... Projeleri takip ederek ortaya koyduğunuz efora müteşekkiriz ama projeleri geliştiren arkadaşların ürün ortaya koyup paylaşmak ya da satmak gibi bir taahütü yok. Eğer projeleri takip ediyoruz, hakkımız diye düşünen varsa, sonradan hüsrana uğramasınlar. İlk gününden beri bu forumu takip ediyorum, kendi adıma projelere ulaşabilirmiyim benim bile garantim yok...Eğer takip ederek hak iddia edilecekse, kimseye de proje bırakmam

hades
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #224 : Nisan 04, 2016, 07:59:38 ÖÖ »

Benim projemin acelesi yok. Bitsede olur, bitmesede olur.
demişim.

Sonra birisi çıkıp çıkıp projeler hakkında yorum yapmış.

Burada herkes başlayan ve işe yarayacak bir projeyi keyifle takip edip bir ümitle bitmesini bekler.
Bir proje hiç bitmeyecekse veya kimsenin işine yaramayacaksa en baştan bilelim ki boş hayallere kapılıp takip etmeye çalışıp boşa zaman harcamayalım.
Vede forum çözüme ulaşmayan gereksiz verilerle doluşmasın, yazı kalabalığı olmasın.

Sanırım burada bana bir söz hakkı doğuyor.
Hiç bir projeyi "boş hayallere kapılıp takip etmeye çalışıp boşa zaman harcamak" zorunda değilsin. Git zamanını başka yerlerde değerlendir.
Benim projem bitse bile kesinlikle senin işine yaramayacaktır.
Forumdaki proje geliştiricilerin hepsi hobi amaçlı yapıyor bu işleri. Dolayısıyla projeyi bitirmek için kimseye söz vermiyorlar, taahhütte bulunmuyorlar. Bu başlık 15 sayfaya ulaşmış durumda ve Delimawi ben projeden vazgeçtim derse kim ne diyebilir?
Yoksa çıkıpta bu proje için "boş hayallere kapıldım, takip ettim, zamanımı boşa harcadım" mı diyeceksin?

Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: