Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEvdeki kolilerden nasıl kurtulursunuz? (Satış Teknikleri)
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Evdeki kolilerden nasıl kurtulursunuz? (Satış Teknikleri)  (Okunma Sayısı 36877 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Haziran 23, 2016, 16:17:43 ÖS »

Aynen hocam, birşey yok ama kapladıkları alanları sormayın Ne olacak bizim bu halimiz Kahkaha

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Haziran 23, 2016, 17:06:39 ÖS »

Aynen hocam, birşey yok ama kapladıkları alanları sormayın Ne olacak bizim bu halimiz Kahkaha
Bu işleri bırakmamız lazım  Masum

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Haziran 23, 2016, 17:16:56 ÖS »

Sayenizde gariplerin karnı doydu be Kahkaha

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Haziran 23, 2016, 17:20:25 ÖS »

Sayenizde gariplerin karnı doydu be Kahkaha
Kahkaha sen de çıkart elindekilerin listesini, biz de görelim 

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Haziran 23, 2016, 17:25:12 ÖS »

Pek birşey kalmadı, 3-5 pc, ps1, xbox, ps2 Kahkaha

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Haziran 28, 2016, 15:22:07 ÖS »

Kısıtlı imkânlarla çalışmalara başladım.

Kapalı ortamda fotoğraf olayı düşündüğümden sancılı başladı... Ne yapayım, ne alayım diye çok düşündüm... Araştırdım ve klasik olarak mukavva kağıdında yine karar kıldım. 1 TL'den aldım. Ayrıca 3.5 TL'ye çift taraflı bant ve 3 TL'ye de bir kutu lastik aldım. Zaten evde bol bol temizlik bezi var. Onları da bir köşeye koydum... Ürünler tozlu olunca o beyaz mukavva zamanla siyah oluyor. O yüzden fotoğraf öncesi temizleme işlemlerini de arada yapıyorum. Bu arada çalışma masasını boşalttım ve bir ortam ayarladım.

Kağıtları ilk denememde düzgün kesip yapıştıramadığım için kesişme noktaları açık kaldı... Tekrar kağıtları aldım. Bu sefer bir de Ayak Takımı stikerları bastırıp (A4=1,5 TL) onları kesip yapıştırdım. Sonradan baktım ki altta logo hoş durmuyor. Üzerine tekrar bir mukavva daha koyarak konuyu şimdilik kapattım... Fligran için fotoğrafları düzenlerken dijital olarak bu işi yapmaya karar verdim. Işığı nereye nasıl koyayım diye düşünürken yukarının mantıklı olduğuna karar kıldım ama elimde geçici olarak tek led ışık vardı. 2.sini maalesef zamanında alamadım.... Arka bölüm gölgede kaldı... Bir ayna ile hafif de olsa gelen ışığı ürün üzerine yansıttım ve fotoğraf makinasının da flaşı ile nihayet orta karar bir foto elde ettim. Beyaz ışık ayarları ile bir çok deneme yaptım. Işığımın gücü ile orantılı olarak gündüz ayarını seçtim ki en doğru renk bunda çıkıyordu... Dün bunlar için yarım gün kaybettim. Ama çok istediğim şey, her hava şartında aynı kalitede fotoğraf çekebilmekti ki nihayet onu halletmiş oldum. Şimdi kolilerle uğraşıyorum ama sancılı süreç azalsa da sancı bitmiyor. Oda karmakarışık. Bizim ufaklık "bu ne.. bu nii" diye ortalıkta geziniyor... Hatun çaktırmadan odayı süzüyor...

Ürünleri fotoğraflarken test ettiğim sorunsuz ürünlerden başlayıp, en sona test edilecekleri bırakma kararı da aldım... Bu arada Gg üzerinde açık arttırma planlıyorum ama ürün başına 1 TL açık arttırma ve %10'luk komisyon oranı halen kafamda soru işaretleri çıkarıyor...

Planım yıl sonuna doğru operasyonu bitirmek ama başlamak bitirmenin yarısı hesabı başladık bakalım...
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2016, 15:27:46 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 29, 2016, 13:37:52 ÖS »

Şiir gibi bir anlatım ve sunuş, çok teşekkürler. Bu arada konsollar ve cihazlar kendilerini süper model gibi hissedecekler fazla şımartmayın bence Kahkaha

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Haziran 29, 2016, 14:22:15 ÖS »

Hocam bu sıcaklarda böyle bir şeyi göze alıp başladığınıza göre sonu gelir

Bence satışa forumdan / forumlardan başlasanız GG ye gerek kalacağını pek zannetmiyorum.

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
Commodore 64 + 1530 + SD2IEC
SEGA Master System 2
Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey]
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Temmuz 01, 2016, 11:46:03 ÖÖ »

Şiir gibi bir anlatım ve sunuş, çok teşekkürler. Bu arada konsollar ve cihazlar kendilerini süper model gibi hissedecekler fazla şımartmayın bence Kahkaha
Teşekkürler. Onlar zaten süper model!

Hocam bu sıcaklarda böyle bir şeyi göze alıp başladığınıza göre sonu gelir

Bence satışa forumdan / forumlardan başlasanız GG ye gerek kalacağını pek zannetmiyorum.

Başladık bakalım. 3 gün foto çektim. Şimdi tatil arası verdim... Buradan satınca ilk gören alacak. Bu üzerinden açık arttırma yaparsam daha faydalı olur diye düşünüyorum.

leviathank
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Temmuz 02, 2016, 19:22:07 ÖS »

Ne koliymiş İlker, bir türlü eritemedin senelerdir:) Bak ne buldum. https://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33055246&p=1&anchorToGo=33055246
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Temmuz 02, 2016, 22:05:56 ÖS »

hepsini kapalı kutu usulü uygundan verirsiniz açmadan satarsınız bu sıcaklarda vakit kaybetmeyin.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Temmuz 03, 2016, 03:00:35 ÖÖ »

Toplu uğraşma, üçer beser koy ilanı yoksa aylarca uğraşırsın.
Yakında bende biraz eritmeyi düşünüyorum Kahkaha

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Temmuz 03, 2016, 08:22:39 ÖÖ »

Ne koliymiş İlker, bir türlü eritemedin senelerdir:) Bak ne buldum. https://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33055246&p=1&anchorToGo=33055246
) Evlilik ve askerlik öncesi, sonra bebek öncesi büyük satışlar yaptım. Artık evden atılmamak için satıyorum

hepsini kapalı kutu usulü uygundan verirsiniz açmadan satarsınız bu sıcaklarda vakit kaybetmeyin.
Olmaz yahu sanatsal satış yapacağım

Toplu uğraşma, üçer beser koy ilanı yoksa aylarca uğraşırsın.
Yakında bende biraz eritmeyi düşünüyorum Kahkaha
4 aya biter diye düşünüyorum. Darısı başına...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #58 : Ağustos 02, 2016, 21:25:11 ÖS »

Tatil dönüşü tekrardan kaldığım yerden devam edeyim dedim ama pek olmadı... Yarım gün çalıştım sonrası iş güç. Daha sonra da arkadaşlarla PS3+G27 ile kapışalım dedik. Tekrar çalışma tezgahımı hafif bozdum:

Bu arada açık arttırma konusunda ne yapabilirim, nasıl yapabilirim diye araştırırken Gg üzerinden dükkan açarsam daha az masrafla çok ürün listeleyeceğimi ümit ettim... Fakat gördüm ki bu sefer listeleme ücreti düşerken, açık arttırmanın dükkan formatında olmadığını gördüm. Alternatif başka sitelere baktım ama en güvenilir ve en yüksek ilginin Gg üzerinde olacağına halen inanıyorum. Alternatif başka düşüncelerim var... İlerleyen zamanda onları da anlatırım... Fotoğraf+Test işlemlerine devam...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #59 : Ağustos 10, 2016, 23:14:26 ÖS »

Bazı arkadaşlarım ne durumda olduğumu soruyorlar... Durumlar karışık... İlerlemekte zorlanıyorum. Hanım evde yokken yine bu gece ortalığı dağıttım ve minik bir video çektim. Siz siz olun evli ve çocuklu olup böyle ortalığı dağıtmayın...

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: