Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetXbox One S'in Türkiye'de Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Xbox One S'in Türkiye'de Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!  (Okunma Sayısı 34563 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 19, 2016, 17:09:33 ÖS »

Microsoft Türkiye'nin yaptığı çalışmalar sonucunda Xbox One S, 2 Ağustos 2016 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa çıkacak.

Kısaca detaylarını hatırlatmak gerekirse Xbox One'dan büyük bir performans farkı olmayan Xbox One S'in en büyük 3 avantajı bulunuyor. Bunlara değinecek olursak oyunları HDR kalitesinde oynatma yeteneği kazanan bu cihazda 4K video izleme deneyimini de yaşayabilmeniz mümkün. Ayrıca Xbox One'a göre %40 daha küçük olan One S, devasa şarj cihazını içine gömerek çok daha iyi taşınabilir bir cihaz oluyor. 500GB / 1TB ve 2TB versiyonları bulunan cihazın yukarıda belirttiğimiz 2TB versiyonunun yanı sıra 1TB olanına 349 Dolar, 500GB'a ise 299 Dolar gibi bir fiyat belirlendiğini hatırlatalım.
Kaynak :Webtekno

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2016, 17:21:10 ÖS »

Ya bu Microsoft neyin peşinde bırak git bu işleri rakibin resmen ezmiş seni adamların çıkartığı Uncharted 4 senin tüm oyunlarına bedel daha neyi zorluyosun bir S duyurur bir Scorpio duyurur bırak git

Ulan daha Last of Us kalitesinde oyun yapamamışsın becerememişsin gelmiş tuhaf tuhaf konsol çıkartıyor kim alıcak senin bu S konsolu...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2016, 18:10:22 ÖS »

Türkiye fiyatı konusunda bilgi yok sanırım

eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2016, 18:38:14 ÖS »

Xbox one s ne ya araba modeli gibi (:

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2016, 19:00:45 ÖS »

Xbox one s ne ya araba modeli gibi (:

Hocam bunlardan bırak araba modelini bebek arabası bile olmaz Kahkaha

O kadar yanlış politika izliyorlar ki insan şaşırıyor Xbox one konsoluna çıkarttığı tüm özel oyunları artık PC ye de çıkartıyor insanlar seni neden tercih etsin gider ekran kartına yatırım yapar çok daha kaliteli oynar....

Microsoft un oyun departmanına kim bakıyorsa derhal istifa etmeli böyle bir strateji olmaz sırf Windows 10 satsın diye yaptıklarına bak....

Şimdi 2017 nin sonunda Scorpio çıkacak hadi yiyorsa yine bu strateji yi uygulasınlar bak neler oluyor ama yapmazlar..

Çünkü Scorpio konsoluna inanılmaz yatırım yapıyorlar 6 tflops gücünde konsol çıkartacaklar bu bir konsol için çok önemli bir guc.....
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2016, 09:52:45 ÖÖ »

Xbox 360'ın dünyada 2005 yılında, Türkiye'de ise gösterişli (!) bir lansman ile tam 7 yıl sonra, yani 2012'de piyasaya sürüleceği duyulduğunda hissedilen nefret ve ülkemizi bir afrika ya da 3. dünya ülkesi konumuna sokmaları şeklindeki Microsoft çakallığı hissiyatı temizlenebilir mi bilmiyorum.

PlayStation'u avrupa ile aynı tarihlerde piyasaya sürmesi, Türkçe dublajlı sunumlara verdiği destek, kendi yapımlarını (God Of War, Little Big Planet, Puppeteer, Gran Turismo, Killzone vb) tüm dünya ile aynı tarihlerde sunması nedeniyle Sony'yi tebrik ediyorum.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2016, 11:23:20 ÖÖ »

Xbox 360'ın dünyada 2005 yılında, Türkiye'de ise gösterişli (!) bir lansman ile tam 7 yıl sonra, yani 2012'de piyasaya sürüleceği duyulduğunda hissedilen nefret ve ülkemizi bir afrika ya da 3. dünya ülkesi konumuna sokmaları şeklindeki Microsoft çakallığı hissiyatı temizlenebilir mi bilmiyorum.

PlayStation'u avrupa ile aynı tarihlerde piyasaya sürmesi, Türkçe dublajlı sunumlara verdiği destek, kendi yapımlarını (God Of War, Little Big Planet, Puppeteer, Gran Turismo, Killzone vb) tüm dünya ile aynı tarihlerde sunması nedeniyle Sony'yi tebrik ediyorum.

Teşekkür ediyorum abi çok güzel bir konuya temas etmişsin..

Yakında çıkşı gerçekleşcek olan mutlaka senin de beklediğin ve benim deliler gibi beklediğim Gran Turismo Sport oyunuda Türkçe çıkıcak bunlar çok güzel gelişmeler...

Sony bizlere saygı duyuyor kendi dilimizde oyunlar çıkartıyor..

Ama  bu Çöpsoft 7 sene sonra lansman yapıcak kadar bizlere saygı duyuyor....

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2016, 11:56:12 ÖÖ »

Bir markayı yüceltmek için öbürünü yerin dibine sokmayı doğru bulmuyorum. Bildim bileli böyle tartışmalar var. Yaklaşık 2 yıldır PS4 kullanıyorum. Gayette memnunum. Zamanında bi ton laf atmışlardı. Keza X1 için de atılıyor.

X1 ilk duyurulduğunda aklıma direk video kaset çalar geldi. Hani özelikle 90'larda moda olan... Görüntüsü aynı onun gibiydi. Oyun konsolu diye lanse edildi, ama dizi film..vs bi ton şeyi de içerisinde barınıdırıyordu. Zaten ismini de bu özelliklerinde alıyormuş.

Yahu, sen oyun konsolusun oyun konsolu ol. Ne gerek var filme diziye diye düşündüm. Oyun politikaları ve kaba görüntüsü yüzünden acayip soğudum.

Sonra X360'ta baya oynadığım GeOW serisi hatırına, son çıkacak olan oyun için alırım bu aleti dedim. Ama ne oldu? Geçtiğimiz aylarda konsola çıkacak hemen hemen tüm oyunların PC'ye de çıkacağı duyuruldu. O zaman niye alayım diye düşündüm.

Uzun lafın kısası, bu konsolu alırsam, diğer platformlarda olmayan ama merakla beklediğim oyunlar için alayım diyordum. Ona da gerek kalmadı artık.

@witchdoktor'un değindiği konuları da unutmamak lazım. Çok doğru tespitler.

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2016, 12:53:48 ÖS »

Herneyse diyelim rekabet biz oyunculara yarar diyelim kim kaliteli oyun çıkartırsa onun yanındayız diyelim  Kahkaha

Şöyle bir Atasözü vardı..
Oyun konsolu yoktur kaliteli oyun vardır....
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2016, 08:43:52 ÖÖ »

fiyat muhtemelen aynı olur yani 500mb modeller 1500 den başlayarak artar çünkü dolar olarak fiyatlar aynı ....

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2016, 09:28:54 ÖÖ »

1500 TL'ye oyun makinesi olur mu yahu? Zaten oyun başına lisans bedeli, aylık üyelik bedeli vb ile satış sonrası ciddi paralar kazanıyorlar. Bu cihazların ülkemizde olması gereken fiyatları 600-700TL'den (200 dolar civarı) fazla olmamalı. Yıllık 45.000 dolar geliri olan Amerika'da bu konsol 300 dolara satılıyor. Satın alma gücü paritesine göre kıyaslarsak Türkiye'de 60 dolara denk geliyor. Türkiye'de 500 dolara satılan cihaz Amerika'daki 2500 dolara karşılık geliyor ki bu fiyata hiçbir Amerikalı satın almazdı.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2016, 12:40:25 ÖS »

XBOXOne S'in 500GB'lik modelin ABD fiyatı 299USD olacak... Bence fena fiyat değil. senin dediğin fiyat olmasa bile aynı fiyattan TR'de satılmalı kanımca... Oyun konusunda da Sony'nin yaptığı gibi Türkçe oyunlar XBOX algısını kısa sürede değiştirtecektir... XBOX One S bence fena cihaz değil...

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2016, 13:02:00 ÖS »

Ben Microsofta baya kızdım şimdi hakkını biraz vericem..

Az önce yolda iken Gears of War 4 ün gameplay videosunu izledim gerçekten çok güzel çok kaliteli bir yapım geliyor
fakcakaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2016, 13:37:04 ÖS »

microsoft ilk önce bu cihazı çıkartmalıydı!!! dev gibi kasa, tuğla gibi adaptörle xbox one lanse etmemeliydi!daha ilk çıkışında hata üzerine hata yaptığından ps4 ün gerisinde kaldı microsoft.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2016, 13:51:33 ÖS »

Burada yazılanları okuyorum...Yani MS'e getirilen eleştirilerin hepsini benim gibi sıradan biri cevaplayabilirken, MS'in hata yaptığını iddia etmek çok anlamsız olur... Cihazın fiziksel özellikleri biraz teknolojiyle alakalı. Hepimiz biliyoruz ki, zaman geçtikçe, teknolojik imkanlarla, sistemler küçülüyor... Playstationlarda, XBOX 360'da gördüğümüz gibi... Bence PS3 Slim çıkarılmalıydı..FAT hiç olmamaıydı...iyi bir niyet olabilir..Olabilecek değil...Aynısı XBOX One için geçerli kanımca.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: