Sağolsun, yolcunet'in sayesinde sonunda, Dreamcast'e kavuştum. Lw3d'de joypad verince, set tamamlanmış oldu

Artık geriye, Sdcard reader kaldı diyerek 16gb sdcard ile birlikte, Aliexpress'den siparişi verdim, sonunda geldi.
Kartın içerisinde, Çin'li emulatörler, mame, iso'lar, DreamShell vs.. ne bulursa doldurmuş

Hemen sd kartın içerisinden çıkan, DreamShell'i yine sd kartın içerisinden çıkan, Alcohol programı ile yazdım. İlk yükleme ekranını geçtikten sonra gelen, "Loading DreamShell from SD Card" ekranından sonra, DreamShell ekranına gelince takılıp kalıyor.
Başka bir cd'ye tekrar yazıp denedim yine aynı. Nette biraz araştırma yapıp farklı versiyonlar denedim. Sonuç aynı. DreamShell akranında takılıp kalıyorum.
Başka bir siteden boot loader'lı versiyon indirdim. Yine değişen bir şey olmadı. Bir şekilde menü ekranı gelmiyor.
Farklı programlarla (discjuggler, image burn) yazdırdım, maalesef değişen birşey olmadı.

Cd'ye oyun yazdırıp denedim problem çıkmadan çalıştı.
Sonuç olarak, DreamShell konusunda bilgisi olan veya benzer sorun yaşamış ve yardımcı olacak varsa sevinirim