Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneCastellum Secretum 2 parti
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Castellum Secretum 2 parti  (Okunma Sayısı 8135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 04, 2007, 00:24:06 ÖÖ »

Castellum Secretum partisinin 2.si 26-28 Ekim 2007 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak. Geçen seneki partiden resimler için tıklayın.

Partinin invitrosu ektedir. İzlemek için Winape emulatörünü kullanabilirsiniz. Emulatörü çalıştırıp F1'e basın ve sonra şu adımları takip edin:

--File
--Drive A
--Insert Disc Image (ile dosyayı göster)
--run"come (bunu aynen yazın, çift tırnak için Shift+2 yapın)
--Enter (tuşuna basın)

* Come_to_the_Castellum_Meeting_2.zip (35.54 KB - Yükleme: 337 kez.)
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2007, 00:36:50 ÖÖ Gönderen: Alcofribas » Logged

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2007, 00:46:02 ÖÖ »

gizli kale ha super konsept olmus. Ah bu Amstrad scene'i bir de ingilizce konussa nasil mutlulukla takip edecegim.

PS: Alcofribas sonunda 6128'imi gecenlerde renkli 1084 monitore bagladim artik aslanlar gibi renkli goruntum var. Siradaki modif 3.5 surucu takmak
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2007, 01:41:34 ÖÖ »

gizli kale ha super konsept olmus. Ah bu Amstrad scene'i bir de ingilizce konussa nasil mutlulukla takip edecegim.

Ben de aynı şeyi almanca sayfaları görünce diyorum Allahtan google translate var... Hiç yoktan iyidir.

CPC scene'inde az adam var ama güzel çalışıyorlar ve cidden büyük keyif aldıkları belli oluyor her hallerinden... Herbiri Vigo ruhuna ve ateşine sahip diyeyim gerisini siz anlayın artık

1084 işine sevindim. Umarım 3.5 olayı da sorunsuz biter. Zaten kolay bir olay. Hele harici bağlarsan.
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2007, 01:43:13 ÖÖ Gönderen: Alcofribas » Logged

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2007, 09:32:13 ÖÖ »

Hakikaten yurtdışındaki adamlar bizden çok daha canlı, hareketli. Koca koca sistemleri taşımışlar, herkes bir tarafından yakalamış olayı...

Şu amstrad olayına girmek lazım. Ama amstrad cpc6128Plus'ım olmadan asla

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2007, 11:49:49 ÖÖ »

Bence once retro ve scene olayina girelim sonra alt dallarina ayri ayri gireriz bizde toptan parti yapildigi halde gelen sayisi 50lerde geciyorken amstrad,msx vb kategorize edilmis partiler sadece husran olur keske ole olmasa
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2007, 20:19:08 ÖS »

Valla ben oncelikle gercek cpc uzerinde bir demo izlemeye baslayabileyim istiyorum. Soyle bir keyifle kurulup FaceHugger Ultimate Megademo'yu izleyelim de bir hele, sonra bakarsiniz ssg'yi bile gazlarim
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2007, 12:36:45 ÖS »

Alıntı
Bence once retro ve scene olayina girelim sonra alt dallarina ayri ayri gireriz bizde toptan parti yapildigi halde gelen sayisi 50lerde geciyorken amstrad,msx vb kategorize edilmis partiler sadece husran olur keske ole olmasa

Farklı düşünmüyoruz Bakkada. Türkiyede yapalirsek, tüm eski bilgisayar severleri (atari, sinclair, commodore vs.) bir araya gelsek yeter.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: