Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet"ADSL de problema" tr: Adsl'de ne bu yavaşlık
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "ADSL de problema" tr: Adsl'de ne bu yavaşlık  (Okunma Sayısı 8187 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 04, 2007, 17:16:16 ÖS »

Acaba sizde de sayfalara girerken bekletme, msn'den kopma gibi sorunlar oluyor mu?Bazen sayfaya girmesi için 3-4 kere yenile yapmak zorunda kalıyorum, browser kasılıp kalıyor.DNS sunucularında problem var galiba. Bana grevden kaynaklanan sorun gibi geliyor.Haydi hayırlısı..

(görüldüğü gibi mesajı göndermedi diye ikilemişiz)
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 17:18:51 ÖS Gönderen: Winkle » Logged

hilhan.deviantart.com
xxx
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2007, 17:24:09 ÖS »

Açtığınız aynı başlıktan biri silinmiştir.Bilginize...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2007, 17:58:40 ÖS »

Yeni paketler açıklandıktan itibaren 4Mbit/sınırsız paketi kullanıyorum ama gerçekten de hızım bazen coşuyor bazen de sürünüyor.

TTNet'in DNS sunucularını kullanmamakta fayda var, zaten bazı siteler (divxplanet vb) için DNS filtering de yaptıklarından ben daha hızlı ve sınırlamasız olan aşağıdaki DNS sunucuları kullanıyorum:

4.2.2.1
4.2.2.2
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 04, 2007, 22:08:25 ÖS »

Turkiyenin en ciddi isini(telekomunikasyon) yapan en ciddiyetsiz ve bir o kadar da amator firmasi TurkTelekom calisanlarinin bilincsiz,yersiz ve yasal olmayan hak arama cabalari yuzunden....
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2007, 22:41:59 ÖS »

Turkiyenin en ciddi isini(telekomunikasyon) yapan en ciddiyetsiz ve bir o kadar da amator firmasi TurkTelekom calisanlarinin bilincsiz,yersiz ve yasal olmayan hak arama cabalari yuzunden....

Genelde katılıyorum ama son indirimler (ki TT'den iyilik beklenmez) TT'ye karşı duyduğum öfkeyi bir ölçüde azalttı. Yakında (2008) VDSL2'yi (30Mbit) getirirlerse belki yıllarca Türk halkında oluşturdukları nefret ve enayi yerine konma hislerini sıfırlayabilirler.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2007, 10:02:13 ÖÖ »

Bunlar nimet degil zaten olmasi gereken hatta gec kalinmis ilerlemeler , agzimiza bi parmak bal calarak bizi kandiramazlar.Ayrica VDSL2'yi kaldiracak altyapi yok daha turkiyede.Iki gun sonra yurtdisi cikislari doldu lafiniduymaya basladigimiz zaman VDSL2'ye de saydirmaya baslariz.Once kafalarini ve hizmet anlayislarini degistirmeleri lazim...
Genelde katılıyorum ama son indirimler (ki TT'den iyilik beklenmez) TT'ye karşı duyduğum öfkeyi bir ölçüde azalttı. Yakında (2008) VDSL2'yi (30Mbit) getirirlerse belki yıllarca Türk halkında oluşturdukları nefret ve enayi yerine konma hislerini sıfırlayabilirler.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 05, 2007, 12:43:37 ÖS »

Türktelekom'da grev vardı. hala sürüyormu bilemiyorum ama bu grev sırasında birçok fiber optik hat kesilmiş (baltayla). Ben gazetede fotoğrafları görünce şok oldum. Nasıl kıymışlar, kesmişler Belki sorunun sebebi grev ve bu fiber optik kabloların kesilmesi olabilir..Birçok arızada birikmiştir büyük ihtimal...

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2007, 09:03:09 ÖÖ »

Türktelekom'da grev vardı. hala sürüyormu bilemiyorum ama bu grev sırasında birçok fiber optik hat kesilmiş (baltayla). Ben gazetede fotoğrafları görünce şok oldum. Nasıl kıymışlar, kesmişler Belki sorunun sebebi grev ve bu fiber optik kabloların kesilmesi olabilir..Birçok arızada birikmiştir büyük ihtimal...
Sorunun buyuk sebebi grev ama bole grev olmaz.Turktelekom calisanlari orgut kulturunun onlara asiladigi saygisizlik icgudusuyle grevi bile yanlis yapiyorlar.Grev calismamak is yavaslatmak olarak disavurulabilir,yoktan yere ariza yaratmak sabotaja girer.
Bunun disinda bu isi yapan telekom calisanlari o kadar akilli ki eszamanli olarak yedek kablolari da kestiler.Boylece gercekten hatlar zaman zaman surundu.
Kisaca bugun baska bir operator turtelekomun verdigi hizmetlerin hepsini versin bu amator ve saygisiz kuruma bir kurusumu daha vermem.Zaten ev telefonlarim,kablo tv vb gibi herseyi kapattim sadece adsl icin bir telefonum var.Bunlarin kazandigi haram para baska birsey degil bir kurusumu helal etmiyorum....
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2007, 11:16:22 ÖÖ »

Buna hainlik, vicdansızlık gibi daha hafif şeyler söyliyerek geçiştiriyorum. Devlet belkide Türktelekom'u özelleştirilerek, eşkiya personelinden kurtuldu...

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=402236

http://www.yenisafak.com.tr/ekonomi/?t=16.10.2007&c=3&i=75246
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2007, 11:18:01 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2007, 20:04:28 ÖS »

İşinden memnun olmayanı çıkarsınlar işten.Bu ülkede üniversite mezunu birsürü işsiz gencimiz var.Yazık bu yaşananlara.

Mükemmel hizmet dolayısıyla hak ediyorlar zammı:
Soru:Adsl'de problem var kullanıcı adı ve şifremiz başkası tarafından kullanımda sorunu giderebilirmisiniz?
Yanıt:Bizde problem gözükmüyor modeme reset atınız..

Geçen yıl bir müşterimize sattığımız USB modemi kuramayıp "neden usb modem aldınız,bu ne biçim modem böyle, kim sattıysa geri verin" gibilerinden yardımcı olan bir personel anlayışı için ne denilebilirki.

hilhan.deviantart.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: