Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetişlerine gelmeyince amiga turkten attılar...
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: işlerine gelmeyince amiga turkten attılar...  (Okunma Sayısı 34450 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 07, 2007, 15:51:31 ÖS »

evet  arakdaslar.. yıllardır.. amıgaya ve commodore a gonul vermıs bırısı olarak..

google da  aratarak  acaba amıgaya ayıt bıseylerr bulurmuyum dıye...  bakınca..

amıgaturk u nve bu sıteyı buldum..

amıga turke b uye oldum..  baktım eskı satısta pıladyummu ne boksa bu nıklı bırı 
 amıga 1200  e  720 ytl fıyat  yazmıs...   600 e de saanırım 250  ytl fıyat yazmıs..   tabı  bı anda beynım dondu..  720  ytl ye 1200 olurmu.. o fıyata son teknolojı harıkası  ps3 alınır dedım..  bu sekılde..mesaj yazdım..  yanı tamam amıga ya gonul verenelr belkı o parayı gozden cıkarır ama bu resmen ınsan kazıkalmak..  urunu aldın.. 2 gun sonra bozuldu parca deısımı  gerekıyor.. nerden bululcan parcayı  deısıtırcen yedek parca satan bı yermı var... yok.. eeeee  sonra. ben sana verdıgımde calısıyodu..

baktım duz 600 e   250  ytl yazmıs... gene bu pıladyum nıklı  sahıs..

bende sıtede ucuz.. nasıl amıga bulunur dıye bı konu actım..

ve ılakı mahallernızsde bı eskıcı gecıyodur. onalrın makl verdıgı ana depolar var.i.  orada bılgısayar turu seylerı ayırıyolar.. onba sorun  3  5 verın sıze yerı tarıf eder. oradan 5  10  a amıga bulursunuz. dedım.. cunku ben  cook 500   500+ 600   1200  fılan buldum boyle.. ..  baya bı  makıan var elımde goruınce dayanamayıp alıyorum..

sonra o sıtede  ben dekı urunalrı satısa cıkardım..

1200 lerı  60  ytl  ye 

600  lerı 40  ytl.

500  lerı 25 ytl  ye satısa suındum

o pıladtummu ne boksa  o nıklı arakdas utanmadan  sıkılmadan  sadece bordlara 25  30 ytl para ıstıyo.. bıde tutturmus amıga  sevgısı amıgayo yasatma fılan..

bende bordlara 2,5  ıle 3  ytl fıyat yazdım..  satısa  koydum..

resmen  sıteyı bılmeyen ınsanalrı kandırmak ıcın  resmen kazıklamak ıcın kullanıyolar..  dedım  yonetıcısı yokmu b u sıtenın dedım..   meyer  zaten duzenı  yuruten  yonetıcılermıs..   bu nıklı sahıs  zaten yonetıcıymıs sıtenın..

resmen uc  kagıt acmıslar..   benım urunlerımı bu sekılde  satısa cıkarmam.. ıslerıne gelemdı.. 

720  ytl lık urunu aldım 1 hafta sonra bozuldu poarcası yok cop oldu. nolcak dedım..  ps3 b u fıyata  dedım.. elestırdım..

tabı asıl konu elestırı  deıl..benımk urunlerı bu denlı fıyata cıkarmam.. onun ısıne gelmedı  herhalde...   benı  sıteden atmıs..  tabı ıslerıne gelmedı.

tum mesajlarımı sılmıs..  en sonundada yazmıs urunlerını artık baska yerde satarsın.

hade urunlerımı sattırmıyosun..  satıs mesajımı sıldın..  hade  sattıgın urune verdıgım elestırıyı  sıldı..,

ee ben orda bı konu actım nasıl ucuz amıga bulunur nerden bulunur.. dıye tamamen  bılgı amaclı ıdı..  bu konutyu neden sıldın..  yabı mıllet ucuz amıga bulunca  senın makınalarını fahıs  fıyattan almıcak sıteye benım gıbı yenı uye olan arkadasalrın amıga sevgısını paraya donusturemıcen..  cakal  senı..

bunalrı bı sıteye yazmamdakı amac..  su  bu sıteye uye olan bazı arkadasar gordugum kadarı ıle obur sıteyede  uye.. bu  yanıtlarımı  gorsunler..

cunku cevap  verme hakkım obur sıdede  elımden alındı..

rahatsızlık verdıgım  ıcın tum sıte sakınalrıne ve yonetıcılerınden ozur dılerım..

tek ıstegım bu mesajın 3  4 gun bu rada kalması.. ve cevaplarımın yayınlanması  sonrasında sılıne bılır..

tekrar rahatsızlıgım ıcın ozur dılıyorum..

ayrıca  o pıladyum nıklı  sahsın maıl adresıme gondermıs oldugu kufur dolu mesajları kendısıne aynen  gerı ıyade edıyorum..

ve buaraya yazıyorum tekrar 1200 un dvd  rom lu da olsa 720 ytl  etmez..
o fıyata   ps3  satılıyo  ..  anladınmı pıladyummusun ne boksun....  ıstyen ıstedıgı fıyata sata bılır denıle bılır.. ama bu fıyatı de lutfen degerlendırın  bu fıyatta elestırılır..
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2007, 16:14:50 ÖS »

Ben o forma takılmıyorum artık. Nedeni ise sevmiyorum oradaki elemanları. herşeye karışıyorlar özgür bir forum değil.

this is amiga speaking.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 16:25:44 ÖS »

sonra o sıtede  ben dekı urunalrı satısa cıkardım..

1200 lerı  60  ytl  ye 

600  lerı 40  ytl.

500  lerı 25 ytl  ye satısa suındum

bende bordlara 2,5  ıle 3  ytl fıyat yazdım..  satısa  koydum..

Alıntı

Arkadaş , Amıgalarını bu sitede de belirtiğin fiyatlardan satışa çıkaracaksan ben şimdiden 1 Amıga 1200 talibim

Arkadaş , Amıgalarını bu sitede de belirtiğin fiyatlardan satışa çıkaracaksan ben şimdiden 1 Amıga 1200 talibim

« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 16:28:00 ÖS Gönderen: Gokhan Ozkan » Logged
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2007, 16:29:51 ÖS »

Dandan

Amigaları yukarıda belirtiğin fiyatdan satıyorsan ben 1 Amıga 1200 talibim.
Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2007, 16:34:34 ÖS »

Herkes istedigini istedigi fiyata satar. Amiga fiyatlarindaki bu yükselme benim de cok hosuma gitmedi. Standart bir 1200 henüz antika deger tasimaz. O kadar yüksek fiyatlara satilmasini dogru bulmuyorum.
Cok emek verip, tedariki zor parcalar getirtip komple bir makina yaptiysan yüksek fiyat istemeni anlarim ama standart bir Amiga icin firsattan faydalanip bu fiyatlari talep etmek dogru degil.

Esasinda istemenin sonu yok, almazsin olur biter. Ama seni bu sekilde siteden uzaklastirmislarsa dogru olmamis bu.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2007, 16:35:04 ÖS »

dandan kardeş başına gelen olayların detaylarını bilmiyorum ama madem 60 ytl den 1200 satıyorsun 2 tane almak istiyorum,talibim.
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2007, 16:40:00 ÖS »

ya  arkadasım  hade  satıs mesajalrımı  sılıyosun.. senın urunlerıne verdıgım teklıfelrı sılıyosun.. benı sıteden atıyosun..

ee tamam  hepsı  amenna.. neden bılgı alaclı verdıgım ucuz amıga nerden  ve nasıl bulunur baslıklı yazımıda sılıyosun..  bu sekılde benımı cezalandıyo bu pıladyum nıklı  sahıs  yoksa  sıteye uye olan arkadasalrımı.. amac amıgayı yasatmak ıse.. ozman bu mesaj kalsın ınsanalr ucuz amıga bulmanın ve almanın yolunu ogrensın..   yok ozmano arkadas ınsanların amıga sevgısını kullanıp kendı cıkarı ıcın bunu paraya donusturemıcek..  el ınsaf.. yahu.. benım yasım  37...

hıc sıkımadan utanmadan  720 ytl   1200   yazılırmı yaa.. ınsanda bı ar damarı olur herseyde para deılkı..  ee  serbes pıyasa ekonomısıde  tamam.. ama 720 ytl bı fıyat yazılınca bu urunun bu fıyt etmıyecegıde yazılır....  tabı narkadas cakal.. olay soguyana kadar  kendı urunalrınıde satıstan cekmıs..  sozde  2 haftaya kalmaz yazarççç  zaten yandakı mesaj yazma yerınede yazmıs.. satılık ful 1200 dıye..

el ınsaf yahu  el ınsaf.. herseyın para olmus.. mubarek... allah korkundamı yok 720 ytl ye 1200 satıcan bıde helal  deyıp o parayı  kendın yıcen esıne dostuen yedırecen..  el ınsaf...  yaa  el ınsaf...

ardamarın  catlamıs ..  senı elestırdım dıye  sıteden attın.  ee  kufur dolu  mesajlar nıye..  carkına coomak mı soktuk ondan dımı..  gorun bu adamın  gercek yuzunu  eyy ahalı.. aldanmayın boyle cakallara  .. mılletın temız saf duygualrını para donusturmek ısteyenlere.. buı mal  satlırda degereı neyse o yazılır..  neymıs dvd rom varmıs 1200  

720  ytl pazarlıksız... yazık  sana mubarek..  yazık gozunu ne para hırsı burumus.. yazık sana..
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2007, 16:41:47 ÖS »

Dandan ben iki siteyede üyeyim
İsteyen istediğini istediği fiyattan satar.
Benim turbo kratım ebayde 450 sterline satıldı.
Halende izlersen bu fiyatlrdan kapış kapış gidiyor.
Sadece tubosu hemde ..
Herkesin malına verdiği değer farklıdır.
Ayrıca satış yapan kişi olayı hobi olarak değil ticari olarakda düşünebilir.
Amigayı 1 YTL yede bulabilirsin 1000 YTL yede.

Satış yapan arkadaşa kötü üslupla cevap yazmadan işin bu yönünü düşünmeni tavsiye ederim.

Saygılarımla

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2007, 16:42:02 ÖS »

Ben o forma takılmıyorum artık. Nedeni ise sevmiyorum oradaki elemanları. herşeye karışıyorlar özgür bir forum değil.
amacım hiç kimseyi veya bir şeyi savunmak değil,yada polemik niyetinde de değilim fakat EMREZ sevmediğin şahısları açıklarmısın sonuçta buradaki kişiler orayada takılıyor,yani biraz açarmısın rica etsem.
bu arada dandan başına gelen olaylar eğer anlattığın gibiyse haklısın ve sana bu şekilde yapılması doğru değil,sana karşı çok büyük bir haksızlık yapılmış,gerçekten anlattığın gibiyse.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2007, 16:44:17 ÖS »

dandan 60 ytl den 2 ad 1200 için cevabını bekliyorum alıcam.
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2007, 16:44:48 ÖS »

Şahsi Kanaatim :

birini sevin ya da sevmeyin...

bir siteyi sevin ya da sevmeyin...

bunlar tamamen size kalmış..

ama bence C.G.T.R üstünden hiç bir kişi / kurum / topluluk vesaireye kötü kelime kullanmayın..

Ayıp... biz burda seviyeli bi ortam tutturmuş gidiyorus.. Polimiklere bulaşmayalım..

Dipnot : Eskici dostu CGTR üyeleri bu kaynakların yerini öğrenmek isticektir tabikide Kahkaha
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2007, 16:51:35 ÖS »

ya arkadaslar ben tartısma cıkarmak ıcın yazmadım..

ama  benım burda vurgulamak ıstedıgım  su..

benım  satıslarımı engelledın benı sıteden attın..

sana verdıdım elestırılerı  sıldın..

e be mubarek ben o sıtede konu actım.. neden  ve nasıl  ucuz amıga bulunur..  bu konuyu sılmem zaten senın asıl  amacını gosterıyo..

asıl amac  sıteye uye olan ınsanların gercek fıyattan amıga almasını yada temın etmesını engellemek.. hersey burada ortaya cıkıyo.. sadece o mesajı sılmese.. zaten cevap dahı yazmıcam..

e  bana gonderdıgı kufurlu mesaj  ben ne yaptım.. ucuz  amıga satısa suındum  tabıu bana gore ucuz deıl sattıgım fıyat uygun..  onun  satıslarına gore benımkı ucuz  kalıyo onu dmek ıstedım..

yanı ınsanalra yararı dokunacak olan nerden ve nasıl ucuza amıga temın edılır..  baslıklı mesajımı sılmesı  zaten art nıyetını ortaya koyuyo..

bede daha sonra  baska bı maıl m yolluyo bana.. baska bı  maıl adresınden bendekı urunlerın hepsını almak ıstıyo..
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2007, 16:58:58 ÖS »

hafta sonu tum lısteyı buarda satısa suncam..  bunu belırteyım..

urunlerın  odmesını urun elınıze gectıkyen sonra beyenırsenız  posta yolu ıle yaparsınız... her ıkı durumdada kargolar alıcıya ayıt olacaktır.  msn uzerınden alıcagınız urunu serı numarasını gosterır..  msn uzerınden calıstırıp calıstıgını gosterırım..  oyle yolarım.

kargoda olusacak sorunalr bana ayıttır..

bıde sunu belırteyım.. urunalrı eskıcı  depolarından aldım..   3   5 ytl ye.. urunler genelde tozlu  ve temızlık ıster..
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2007, 17:05:34 ÖS »

ok kardeş pm yolladım.

this is amiga speaking.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2007, 17:14:55 ÖS »

Ben de 1 adet Amıga 1200 almak istiyorum.
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: