|
dandan
|
 |
« : Aralık 07, 2007, 15:51:31 ÖS » |
|
evet arakdaslar.. yıllardır.. amıgaya ve commodore a gonul vermıs bırısı olarak..
google da aratarak acaba amıgaya ayıt bıseylerr bulurmuyum dıye... bakınca..
amıgaturk u nve bu sıteyı buldum..
amıga turke b uye oldum.. baktım eskı satısta pıladyummu ne boksa bu nıklı bırı amıga 1200 e 720 ytl fıyat yazmıs... 600 e de saanırım 250 ytl fıyat yazmıs.. tabı bı anda beynım dondu.. 720 ytl ye 1200 olurmu.. o fıyata son teknolojı harıkası ps3 alınır dedım.. bu sekılde..mesaj yazdım.. yanı tamam amıga ya gonul verenelr belkı o parayı gozden cıkarır ama bu resmen ınsan kazıkalmak.. urunu aldın.. 2 gun sonra bozuldu parca deısımı gerekıyor.. nerden bululcan parcayı deısıtırcen yedek parca satan bı yermı var... yok.. eeeee sonra. ben sana verdıgımde calısıyodu..
baktım duz 600 e 250 ytl yazmıs... gene bu pıladyum nıklı sahıs..
bende sıtede ucuz.. nasıl amıga bulunur dıye bı konu actım..
ve ılakı mahallernızsde bı eskıcı gecıyodur. onalrın makl verdıgı ana depolar var.i. orada bılgısayar turu seylerı ayırıyolar.. onba sorun 3 5 verın sıze yerı tarıf eder. oradan 5 10 a amıga bulursunuz. dedım.. cunku ben cook 500 500+ 600 1200 fılan buldum boyle.. .. baya bı makıan var elımde goruınce dayanamayıp alıyorum..
sonra o sıtede ben dekı urunalrı satısa cıkardım..
1200 lerı 60 ytl ye
600 lerı 40 ytl.
500 lerı 25 ytl ye satısa suındum
o pıladtummu ne boksa o nıklı arakdas utanmadan sıkılmadan sadece bordlara 25 30 ytl para ıstıyo.. bıde tutturmus amıga sevgısı amıgayo yasatma fılan..
bende bordlara 2,5 ıle 3 ytl fıyat yazdım.. satısa koydum..
resmen sıteyı bılmeyen ınsanalrı kandırmak ıcın resmen kazıklamak ıcın kullanıyolar.. dedım yonetıcısı yokmu b u sıtenın dedım.. meyer zaten duzenı yuruten yonetıcılermıs.. bu nıklı sahıs zaten yonetıcıymıs sıtenın..
resmen uc kagıt acmıslar.. benım urunlerımı bu sekılde satısa cıkarmam.. ıslerıne gelemdı..
720 ytl lık urunu aldım 1 hafta sonra bozuldu poarcası yok cop oldu. nolcak dedım.. ps3 b u fıyata dedım.. elestırdım..
tabı asıl konu elestırı deıl..benımk urunlerı bu denlı fıyata cıkarmam.. onun ısıne gelmedı herhalde... benı sıteden atmıs.. tabı ıslerıne gelmedı.
tum mesajlarımı sılmıs.. en sonundada yazmıs urunlerını artık baska yerde satarsın.
hade urunlerımı sattırmıyosun.. satıs mesajımı sıldın.. hade sattıgın urune verdıgım elestırıyı sıldı..,
ee ben orda bı konu actım nasıl ucuz amıga bulunur nerden bulunur.. dıye tamamen bılgı amaclı ıdı.. bu konutyu neden sıldın.. yabı mıllet ucuz amıga bulunca senın makınalarını fahıs fıyattan almıcak sıteye benım gıbı yenı uye olan arkadasalrın amıga sevgısını paraya donusturemıcen.. cakal senı..
bunalrı bı sıteye yazmamdakı amac.. su bu sıteye uye olan bazı arkadasar gordugum kadarı ıle obur sıteyede uye.. bu yanıtlarımı gorsunler..
cunku cevap verme hakkım obur sıdede elımden alındı..
rahatsızlık verdıgım ıcın tum sıte sakınalrıne ve yonetıcılerınden ozur dılerım..
tek ıstegım bu mesajın 3 4 gun bu rada kalması.. ve cevaplarımın yayınlanması sonrasında sılıne bılır..
tekrar rahatsızlıgım ıcın ozur dılıyorum..
ayrıca o pıladyum nıklı sahsın maıl adresıme gondermıs oldugu kufur dolu mesajları kendısıne aynen gerı ıyade edıyorum..
ve buaraya yazıyorum tekrar 1200 un dvd rom lu da olsa 720 ytl etmez.. o fıyata ps3 satılıyo .. anladınmı pıladyummusun ne boksun.... ıstyen ıstedıgı fıyata sata bılır denıle bılır.. ama bu fıyatı de lutfen degerlendırın bu fıyatta elestırılır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2007, 16:14:50 ÖS » |
|
Ben o forma takılmıyorum artık. Nedeni ise sevmiyorum oradaki elemanları. herşeye karışıyorlar özgür bir forum değil.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 16:25:44 ÖS » |
|
sonra o sıtede ben dekı urunalrı satısa cıkardım.. 1200 lerı 60 ytl ye 600 lerı 40 ytl. 500 lerı 25 ytl ye satısa suındum bende bordlara 2,5 ıle 3 ytl fıyat yazdım.. satısa koydum.. Arkadaş , Amıgalarını bu sitede de belirtiğin fiyatlardan satışa çıkaracaksan ben şimdiden 1 Amıga 1200 talibim Arkadaş , Amıgalarını bu sitede de belirtiğin fiyatlardan satışa çıkaracaksan ben şimdiden 1 Amıga 1200 talibim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 16:28:00 ÖS Gönderen: Gokhan Ozkan »
|
|
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2007, 16:29:51 ÖS » |
|
Dandan
Amigaları yukarıda belirtiğin fiyatdan satıyorsan ben 1 Amıga 1200 talibim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leon
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2007, 16:34:34 ÖS » |
|
Herkes istedigini istedigi fiyata satar. Amiga fiyatlarindaki bu yükselme benim de cok hosuma gitmedi. Standart bir 1200 henüz antika deger tasimaz. O kadar yüksek fiyatlara satilmasini dogru bulmuyorum. Cok emek verip, tedariki zor parcalar getirtip komple bir makina yaptiysan yüksek fiyat istemeni anlarim ama standart bir Amiga icin firsattan faydalanip bu fiyatlari talep etmek dogru degil.
Esasinda istemenin sonu yok, almazsin olur biter. Ama seni bu sekilde siteden uzaklastirmislarsa dogru olmamis bu.
|
|
|
|
|
|
Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2007, 16:35:04 ÖS » |
|
dandan kardeş başına gelen olayların detaylarını bilmiyorum ama madem 60 ytl den 1200 satıyorsun 2 tane almak istiyorum,talibim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dandan
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2007, 16:40:00 ÖS » |
|
ya arkadasım hade satıs mesajalrımı sılıyosun.. senın urunlerıne verdıgım teklıfelrı sılıyosun.. benı sıteden atıyosun..
ee tamam hepsı amenna.. neden bılgı alaclı verdıgım ucuz amıga nerden ve nasıl bulunur baslıklı yazımıda sılıyosun.. bu sekılde benımı cezalandıyo bu pıladyum nıklı sahıs yoksa sıteye uye olan arkadasalrımı.. amac amıgayı yasatmak ıse.. ozman bu mesaj kalsın ınsanalr ucuz amıga bulmanın ve almanın yolunu ogrensın.. yok ozmano arkadas ınsanların amıga sevgısını kullanıp kendı cıkarı ıcın bunu paraya donusturemıcek.. el ınsaf.. yahu.. benım yasım 37...
hıc sıkımadan utanmadan 720 ytl 1200 yazılırmı yaa.. ınsanda bı ar damarı olur herseyde para deılkı.. ee serbes pıyasa ekonomısıde tamam.. ama 720 ytl bı fıyat yazılınca bu urunun bu fıyt etmıyecegıde yazılır.... tabı narkadas cakal.. olay soguyana kadar kendı urunalrınıde satıstan cekmıs.. sozde 2 haftaya kalmaz yazarççç zaten yandakı mesaj yazma yerınede yazmıs.. satılık ful 1200 dıye..
el ınsaf yahu el ınsaf.. herseyın para olmus.. mubarek... allah korkundamı yok 720 ytl ye 1200 satıcan bıde helal deyıp o parayı kendın yıcen esıne dostuen yedırecen.. el ınsaf... yaa el ınsaf...
ardamarın catlamıs .. senı elestırdım dıye sıteden attın. ee kufur dolu mesajlar nıye.. carkına coomak mı soktuk ondan dımı.. gorun bu adamın gercek yuzunu eyy ahalı.. aldanmayın boyle cakallara .. mılletın temız saf duygualrını para donusturmek ısteyenlere.. buı mal satlırda degereı neyse o yazılır.. neymıs dvd rom varmıs 1200 720 ytl pazarlıksız... yazık sana mubarek.. yazık gozunu ne para hırsı burumus.. yazık sana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökçe Bozkurt
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2007, 16:41:47 ÖS » |
|
Dandan ben iki siteyede üyeyim İsteyen istediğini istediği fiyattan satar. Benim turbo kratım ebayde 450 sterline satıldı. Halende izlersen bu fiyatlrdan kapış kapış gidiyor. Sadece tubosu hemde .. Herkesin malına verdiği değer farklıdır. Ayrıca satış yapan kişi olayı hobi olarak değil ticari olarakda düşünebilir. Amigayı 1 YTL yede bulabilirsin 1000 YTL yede.
Satış yapan arkadaşa kötü üslupla cevap yazmadan işin bu yönünü düşünmeni tavsiye ederim.
Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF  A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb A2000|Mobo|8Up!6Mb A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256MbA1200|Hawk 8Mb|CF A1200|Mobo|Elbox 4Mb A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF A600|Mobo|A
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2007, 16:42:02 ÖS » |
|
Ben o forma takılmıyorum artık. Nedeni ise sevmiyorum oradaki elemanları. herşeye karışıyorlar özgür bir forum değil.
amacım hiç kimseyi veya bir şeyi savunmak değil,yada polemik niyetinde de değilim fakat EMREZ sevmediğin şahısları açıklarmısın sonuçta buradaki kişiler orayada takılıyor,yani biraz açarmısın rica etsem. bu arada dandan başına gelen olaylar eğer anlattığın gibiyse haklısın ve sana bu şekilde yapılması doğru değil,sana karşı çok büyük bir haksızlık yapılmış,gerçekten anlattığın gibiyse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2007, 16:44:17 ÖS » |
|
dandan 60 ytl den 2 ad 1200 için cevabını bekliyorum alıcam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeG
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2007, 16:44:48 ÖS » |
|
Şahsi Kanaatim : birini sevin ya da sevmeyin... bir siteyi sevin ya da sevmeyin... bunlar tamamen size kalmış.. ama bence C.G.T.R üstünden hiç bir kişi / kurum / topluluk vesaireye kötü kelime kullanmayın.. Ayıp... biz burda seviyeli bi ortam tutturmuş gidiyorus.. Polimiklere bulaşmayalım..  Dipnot : Eskici dostu CGTR üyeleri bu kaynakların yerini öğrenmek isticektir tabikide 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dandan
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2007, 16:51:35 ÖS » |
|
ya arkadaslar ben tartısma cıkarmak ıcın yazmadım..
ama benım burda vurgulamak ıstedıgım su..
benım satıslarımı engelledın benı sıteden attın..
sana verdıdım elestırılerı sıldın..
e be mubarek ben o sıtede konu actım.. neden ve nasıl ucuz amıga bulunur.. bu konuyu sılmem zaten senın asıl amacını gosterıyo..
asıl amac sıteye uye olan ınsanların gercek fıyattan amıga almasını yada temın etmesını engellemek.. hersey burada ortaya cıkıyo.. sadece o mesajı sılmese.. zaten cevap dahı yazmıcam..
e bana gonderdıgı kufurlu mesaj ben ne yaptım.. ucuz amıga satısa suındum tabıu bana gore ucuz deıl sattıgım fıyat uygun.. onun satıslarına gore benımkı ucuz kalıyo onu dmek ıstedım..
yanı ınsanalra yararı dokunacak olan nerden ve nasıl ucuza amıga temın edılır.. baslıklı mesajımı sılmesı zaten art nıyetını ortaya koyuyo..
bede daha sonra baska bı maıl m yolluyo bana.. baska bı maıl adresınden bendekı urunlerın hepsını almak ıstıyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dandan
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2007, 16:58:58 ÖS » |
|
hafta sonu tum lısteyı buarda satısa suncam.. bunu belırteyım..
urunlerın odmesını urun elınıze gectıkyen sonra beyenırsenız posta yolu ıle yaparsınız... her ıkı durumdada kargolar alıcıya ayıt olacaktır. msn uzerınden alıcagınız urunu serı numarasını gosterır.. msn uzerınden calıstırıp calıstıgını gosterırım.. oyle yolarım.
kargoda olusacak sorunalr bana ayıttır..
bıde sunu belırteyım.. urunalrı eskıcı depolarından aldım.. 3 5 ytl ye.. urunler genelde tozlu ve temızlık ıster..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2007, 17:05:34 ÖS » |
|
ok kardeş pm yolladım.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2007, 17:14:55 ÖS » |
|
Ben de 1 adet Amıga 1200 almak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|