Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriTanışma ForumuÜç yıldır misafir olarak her gün forumu takip edip sonunda üye olmuş ben :)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Üç yıldır misafir olarak her gün forumu takip edip sonunda üye olmuş ben :)  (Okunma Sayısı 14776 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bices
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 31, 2018, 16:52:54 ÖS »

Gönlünü bu hobiye vermiş olan herkese merhabalar, İsmim Aykut 1978 İstanbul doğumluyum bir yazılım firmasında ortak olarak çalışarak geçimimi sağlıyorum,malum konu başlığında belirttiğim gibi uzun süredir forumu takip etmekteyim, arada sırada üye olma girişimlerim Spam başvuru zannıyla red edildiğinden ve bir türlü sevgili admin'e tekrar mail atmadığım için üyelik ve ilk mesajımı tanışma formuna atmak bu zamana kısmet oldu  Masum hemen,hemen çoğu yaşıtlarım gibi video oyunları maceram kara kutu ile başladı ve Commodore 64, Amiga 500, Arcade salonları derken güncellenerek bu yaşıma kadar kesintisiz devam etti. Maalesef vakti zamanında ekonomi olarak bir cihazı takaslamadan yada satmadan diğerine geçemediğim için o zamanki cihazları elimde tutamadım, Çok şükür son iki yıldır eskiye olan hasretimi gidermek ve 8 yaşındaki oğlumun'da eski oyun ve konsollarına oldukça meraklı olması ile bulabildiğim ürünleri toparlamaya çalışıyorum, şimdilik sahip olduğum hazinlerim 
Nintendo 64,Nintendo Gamecube,Nintendo wii,Nintendo wii-u,Sega Saturn,Sega Dreamcast,Sony ps1 ,Sony Ps2,Sony Ps4, Xbox ,Xbox 360,ok baby kabin'im (içinde neogeo mvs ve bir kaç farklı oyun kullanıyorum) ve kendi yaptığım hyperspin kabin'im. Bu arada daha önce misafir olarak forumu takip ederek bilgi ve paylaşımların'dan faydalandığım tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
« Son Düzenleme: Mart 31, 2018, 17:31:38 ÖS Gönderen: bices » Logged
AmigaFUN
Deneyimli

MC68060 inside!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2018, 17:04:06 ÖS »

Aramıza hoşgeldiniz.

AmigaAmigaAmiga
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2018, 17:07:52 ÖS »

hoşgeldiniz
bices
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2018, 17:10:47 ÖS »

teşekkürler hoş bulduk.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2018, 17:13:01 ÖS »

Hoş geldıniz... foruma.. uzun suren 3 yıl çekim alanına maruz kalmışsınız...foruma
katkınızdan süphemız olmayacak,bu arada 4,bir okbaby kabin daha geldi kabindaş olduk Kahkaha paylaşimlarınızı beklıyoruz,  hyperspin kabinden başlayabılırsınız
« Son Düzenleme: Mart 31, 2018, 18:17:06 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2018, 17:14:56 ÖS »

Hoş geldiniz foruma.
Şu ok baby cabin bir bende yok arkadaş bulamadım temizini. Sonunda onu da yapacağım o olacak  Kahkaha Kahkaha
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2018, 17:16:31 ÖS »

Hoş geldiniz, hayırlı olsun.
bices
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2018, 17:18:15 ÖS »

Hyperspin ile başlamak bence'de iyi olur onuda uzun bir sürede tamamlamıştım ama paylaşım olarak umarım en kısa sürede faydalı paylaşımlarda bulunurum:)
bices
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2018, 17:21:54 ÖS »

ok baby kabin için havaların biraz daha ısınması ile ciddi bir restorasyon yapmayı düşünüyorum hatta bir kopartacı ile görüşmelerim devam ediyor
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2018, 17:27:03 ÖS »

Hoş geldiniz benzer bir durum bende de oldu hemen uye olamadim .ben de yıllarca takip ettim Bu siteyi ama hic icine giremeden yakında geliyor yaziyor ilk baglantida dikkat etmistir herkes.bu yazı ile birkaç defa karşılaşınca sonunda ümidi kesmiştim .sürekli o yazıyı görünce hemen kapatıyordum  Benim geç kalma nedenimin sizinkinden farklı bu .tarayicilar hizlaninca gercegi gec de olsa anladim megersem coktan gelmis site  Kahkaha
« Son Düzenleme: Mart 31, 2018, 17:38:40 ÖS Gönderen: onursapci » Logged

C64 ve A500 gerisi teferruat
bices
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 31, 2018, 17:30:08 ÖS »

Hoş geldiniz benzer bir durum bende de oldu hemen uye olamadim .ben de yıllarca takip ettim Bu siteyi ama hic icine giremeden yakında geliyor yaziyor ilk baglantida dikkat etmistir herkes.bu yazı ile birkaç defa karşılaşınca sonunda ümidi kesmiştim .sürekli o yazıyı görünce hemen kapatıyordum  Benim geç kalma nedenimim sizinkinden farklı bu .tarayicilsr hizlaninca gercegi gec denolsa anladim megersem coktan gelmis site  Kahkaha

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 31, 2018, 18:30:10 ÖS »

Hoşgeldiniz

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 31, 2018, 18:32:20 ÖS »

hoşgeldiniz

phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 31, 2018, 18:41:57 ÖS »

Aramıza hoşgeldiniz
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 31, 2018, 18:55:46 ÖS »

Aramıza hoş geldiniz

Hoş geldiniz foruma.
Şu ok baby cabin bir bende yok arkadaş bulamadım temizini. Sonunda onu da yapacağım o olacak  Kahkaha Kahkaha

Yunus pis de olsa buldunmu kaçırmadan al
Sen onu temize çıkarırsın zaten Kahkaha
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: