Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScenePC Demo : Future Crew - Second Reality (assembly '93 galibi)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PC Demo : Future Crew - Second Reality (assembly '93 galibi)  (Okunma Sayısı 9005 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 10, 2006, 00:13:41 ÖÖ »

Future Crew ekibinin hazırladığı Second Reality, Assembly'93 de başarı sağlamasının yanı sıra, PC dünyasında dikkat çekici ilk demo olmuş. Bir klasik olarak hala anılmakta.

Demonun videosu yukarıda yer alıyor ve videoyu ilk izlediğimde Amiga'dan birçok esinti gördüm ve duydum. Bu oldukça normal diyeceksiniz..Eminim..Ama müzikler bana beast ve kefrens'in Desert Dream demosunu fazlasıyla anımsattı. Demo dünyasını çok iyi bilmediğimden, belkide bu iki grup arasında bir bağlantı vardır. ya da müzikleri yapan kişi aynıdır.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2006, 08:35:33 ÖÖ »

Müziklerini yapanlar farklı kişiler ama sanırım o dönemde mod'larda ve piyasada bulunan sample'lar ve tarz kısmen benzeşiyordu.
Second Reality: Skaven ve Purple Motion
Desert Dream: Laxity (kodlama + müzik!)
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2006, 09:30:40 ÖÖ »

97'de de smash designs c64 de aynısını yaptı...
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=908
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2006, 11:26:37 ÖÖ »

Orjinal Second Reality, 386dx 40mhz , 2mb RAM ve soundblaster gereksinimine sahipken, aynı demonun C64'e (biraz daha yavaşta olsa) yapılması harika birşey...

bilgiler için teşekkürler...Arkadaşlar..

zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2006, 09:48:41 ÖÖ »

Smash design C64 demo videosu var mı?
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2006, 20:17:44 ÖS »

bende DVD'de var ama net'de varmı bilmiyorum. ama tavsiyem winvice la emulasyonla seyret (eğer harbi c64'ün yoksa) keza, lw3d, demo "yavaşta olsa" diil, aslanlar gibi full speed çalışıyor...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: