Selamlar herkese,
Ankaralı arkadaş benim diyeceğim ama aslen istanbulluyuzdur. Yani anlayacağınız o ki tam bir İstanbul beyefendisiyim.
Şaka bir yana bu ürünü ben aldım. Kısaca şöyle oldu;
Dün akşamüstü sahibinden.com üzerinden search yapasım geldi. Yazdım amiga. Çıktı karşıma simsiyah bir external drive. Dedim bu nedir? Niye 50 TL ve niye 1 senedir kimse bunu almamış....Demek ki ya satıcı iletişime geçmiyor ya da ürün hakikaten 5 para etmez. Sonra dikkat ettim ki ilan baktığım güne aitmiş (ben 2017 gibi okumuşum yanlışlıkla) Dedim 50 lira bişi değil. Bozuksa da alınır sırf siyah diye

Ne demişler siyah olsun 3 kuruş fazla olsun (kırmızı mıydı o sanki?)
Arkadaş mesaj attım. Get açabilir misin diye. Tırnak açayım burada "Mesajları hususi paylaşıyorum sizinle ki saatlerine bakın ona göre size ne zaman ne demiş bana ne zaman ne demiş görün, merakınız varsa giderin diye, yoksa da önemli değil"
Dedi olmaz. Tamam dedim lanet ver

o saniyeden sonra o da mesaj yazmadı ben de ısrar etmedim.
göreceğiniz üzere sabahın köründe ekteki fotodaki gibi mesaja attı ve ayıp ettiğini ama fiyatını yükselttiğini söyledi. Baktım ilan 100 gözüküyor (ilk mesaj attığımda 50'ydi hatırlarsanız). Ben de cebinden whatsappdan sabah yazdım (yine fotolarda görüyorsunuz) Evet ayıp mayıp ama napalım ver 100'e dedim verdi. Kargosuyla bayağı ilgilendi. indirim yaptırttı vs.
Takip kodu bile verdi

Yarın paketten koca bir salatalık çıkarsa paylaşırım burada

Hayırlısı bakalım. Bu arada cidden kötü durumda. Herhalde samsun'a yolu gözükür gibi bunun
Not: emarti, "hatta tahmin değil ama bende kalsın" demişsin. Tahmin olsa tutturmuş musun diyecektim ama tahmin değil dediğine göre bilgin var sanırım. Bilgi doğru ise bunu kim paylaştı paylaşabilir misin? Satıcıdan başkası olamaz gerçi ama yine de başka kaynakların vardır belki bilemedim. Ben kimseyle paylaşmadım çünkü.
Not 2: Herkesin samimiyetine güvenerek mesajlaşmaları paylaştım. Buradan dışarı çıkmazsa sevinirim.