Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHepsiburada, İndirim Aldatmacası ve Müsteriye Atılan Kazık
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hepsiburada, İndirim Aldatmacası ve Müsteriye Atılan Kazık  (Okunma Sayısı 22196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Aralık 17, 2018, 17:19:30 ÖS »

Benim hatırladığım Hepsiburada'nın (HB) ilk zamanlarında mağaza diye bir kavram yoktu, HB dan bir şey aldınız mı harbiden HB dan gelirdi, ne ara HB içinde firmalar belirdi bir fikrim yok, aynı firmayı N11 içinde de Gittigidiyor içindede bulmak mümkün. Burada bahsi geçen ekran kartı ilanında satıcı HB mı yoksa başka firma mıdır.

Çok uzun zamandır Amazon gibi bir satıcı platformuna dönüşmüştü ama zamanı ben de merak ettim, 2015 ortalarında geçmiş bu sisteme. O zamandan sonra müşteri hizmetleri de anlamını yitirdi, lağvetseler daha iyi olacak.
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2018, 17:21:43 ÖS Gönderen: witchdoktor » Logged
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Aralık 17, 2018, 19:59:39 ÖS »

Evet magaza sistemi geldikten sonra bozuldular

C64 ve A500 gerisi teferruat
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Aralık 18, 2018, 11:57:30 ÖÖ »

İşin tuhaf tarafı yabancı büyük sitelerde (aliexpress, ebay, amazon) müşteriyi tedirgin edecek en ufak sorun bile lehinize çevrilirken burada herşey gün gibi ortadayken hakkınızı savunmak zorunda kalıyorsunuz. Hatta kendinizi suçlu gibi hissedip, kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Hocam burada böyle rezilliklere göz yuman bir kamu yönetimi oldukça çok yolunuruz. Sesimizi bilerek kısıyorlar. Örneğin ben 2017 yaz dönemi için Borajetten bilet almıştım. Firma uçuşları iptal etti ama hala ücret iadesi yapmadılar. Tüketici hakem heyeti kararım da var. Eminim icra mahkemesinden karar da çıkarsam iade yapmayacaklar.
Uğraşmaya devam edeceğim ama ümitsizim.
Bu süreçte avukat masrafı nasıl oluyor?

arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 18, 2018, 12:45:24 ÖS »

Benim hatırladığım Hepsiburada'nın (HB) ilk zamanlarında mağaza diye bir kavram yoktu, HB dan bir şey aldınız mı harbiden HB dan gelirdi, ne ara HB içinde firmalar belirdi bir fikrim yok, aynı firmayı N11 içinde de Gittigidiyor içindede bulmak mümkün. Burada bahsi geçen ekran kartı ilanında satıcı HB mı yoksa başka firma mıdır.

Çok uzun zamandır Amazon gibi bir satıcı platformuna dönüşmüştü ama zamanı ben de merak ettim, 2015 ortalarında geçmiş bu sisteme. O zamandan sonra müşteri hizmetleri de anlamını yitirdi, lağvetseler daha iyi olacak.

Kendilerinin satıcı oldukları ürünlerde durum nasıl? (Hala devam ediyorsa)

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Aralık 18, 2018, 20:41:52 ÖS »

Güncelleme yaptım.

Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Aralık 18, 2018, 21:09:17 ÖS »

Aynı ürünü tekrar yollayamıyorlar öyle mi !

Senin yerinde olsam , tüm bu yazışmaların, kargo hareketlerinin çıktısını alıp bunların genel merkezlerine çoktan giderdim. Madem ürünü tekrar gönderemiyorsunuz ben almaya geldim. Eğer ters davranıp olayı kapatmaya çalışırlarsa arkasına bir noterden ihtar çektirirdim. Hem de eldeki belgeleri değişmeye karşı koruma altına alırdım. Üstüne bir de Avukata ihtar çektirirdim.

Mahkeme işlerine girmeden önce, şöyle bir aba altından sopa göstermek güzel olurdu.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Aralık 25, 2018, 16:18:33 ÖS »

Güncelleme yaptım.

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Aralık 27, 2018, 23:57:46 ÖS »

Son defa güncelleme.

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Aralık 28, 2018, 07:08:52 ÖÖ »

Normalde bir şey alındığında hayırlı olsun demek lazım.

Ama ben tebrikler diyorum.  Hakkınız olanı zor da olsa almayı başardınız..

knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Aralık 28, 2018, 09:33:56 ÖÖ »

Bu işin peşini bırakmayıp bu adi insanlardan hakkınızı aldığınız için sizi can-ı gönülden tebrik ederim hocam. Gerçekten hepimize örnek olması gereken bu davranış bu. İşler bu aşamaya artık bizim yıldığımızı bildikleri için geldi çünkü.

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Aralık 28, 2018, 12:04:29 ÖS »

Tebrikler, ekran kartınızı güle güle kullanın, 1080P için on numara kart, keşke herkes sizin gibi böyle hakkını arayabilse o zaman bu düzenbazlar bu kadar rahat ve sorumsuz haraket edemezlerdi.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Aralık 28, 2018, 14:35:21 ÖS »

+1

Bu işin peşini bırakmayıp bu adi insanlardan hakkınızı aldığınız için sizi can-ı gönülden tebrik ederim hocam. Gerçekten hepimize örnek olması gereken bu davranış bu. İşler bu aşamaya artık bizim yıldığımızı bildikleri için geldi çünkü.

zanpinoz
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Aralık 28, 2018, 17:03:21 ÖS »

Epey uğraştırdılar ama sonu güzel bitti..

Gülegüle kullanın
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Aralık 28, 2018, 19:33:23 ÖS »

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Sizlerin de söylediğiniz gibi peşini bırakmayınca ve kesinlikle haklı olunca olumlu sonuçlandı.Yapılan haksızlığa karşı içimdeki öfke, ürünün teslim edilmesiyle değil, geçen hafta yok olup gitti.
Öğretmen arkadaşlardan birinin ağabeyi avukat. Onunla 2-3 dakika telefonda konuştum ve fikir aldım. O da, "savcılığa başvurmak, mahkemeye vermek ve süreci takip edip sonucunu beklemek sizi çok yıpratır. Hem de pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. En iyisi tüketici hakem heyetine başvurun, hem daha çabuk hallolur hem de sonuca varırsınız" dedi. Bunu duyunca, kor haldeki odun alevinin üzerine bir kova su dökülmüş gibi "cossssss" sesini kalbimde hissettim. Vay be dedim, demek ki küçük olunca büyüğe karşı boynunu bükmek zorunda kalıyorsun ya da süreç senin boynunu büküyor. İçimde ne sinir kaldı ne de cezalandırma isteği. Açıkçası biraz da rahatladım Sonrasını biliyorsunuz zaten: Hakem heyeti, teslimat...

Sadece şuna üzüldüm: Kargoyu getiren arkadaş sağ olsun yine telefonla aradı ve paketi teslim etmek için kimlik numaramı istedi, birisi ile yukarı göndereceğini söyledi. Ben de kendim gelip paketi önünde açacağımı söyledim. 4. ders içinde müdür yardımcısına söyleyip aşağı indim ve dışarı çıkıp minibüsün yanına gittim, kendisi paketi açtı. Nedenini sorunca olanları anlattım. Yanında da birisi vardı. Ona dönüp "bak gördün mü ...... çocuklarını dedi." Bu olay yüzünden kargocu arkadaş günah keçisi seçilmiş. Olaylardan haberim yok, paket tesliminden, Zeynep E... kişisinden falan haberdar değilim dedi. Hepsi merkezdekilerin başından çıkmış, ismi de onlar yazmış beni suçladılar dedi. "Artık kargoları başkası getirecek, işimden oldum" dedi. "Merkeze gidip ağzıma geleni söyledim, olaylar ortaya çıkınca sonra özür dilediler" dedi ama "bir daha dönmem, tükürdüğümü yalamam" diyor. "Bütün görüşmelerin ekran görüntüleri ben de var, ses kayıtları da onlardadır zaten, ihtiyacın olursa yardım ederim" dedim. Teşekkür etti, "Hakkını helal et hocam" dedi. Ayrıldık. Umarım anlık bir karardır, çok dürüst bir arkadaştı. Paketleri ya sınıfıma getirirdi ya da okuldan birine teslim edip bana haber verirdi. Büyük paketleri taşımamıza izin vermez, arabamıza kadar kendisi getirir yerleştirirdi. Hep alttakiler eziliyor. Yani yine yapmışlar yapacaklarını.

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Aralık 28, 2018, 19:47:08 ÖS »

Adi herifler. Kendi pisliklerinin faturasını, masum dürüst birisine kesmişler.. 

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: