Herkese merhaba, bugün sevgili Theoden'i İzmir'de yerinde ziyaret ettim. Foruma üye olduğundan beridir pozitif enerjisi ve yaklaşımı ile tanışmayı çok istediğim bir arkadaşımızdı. Kendi yapımı Gitar Efektörünü de görünce zaten kesin bunu denemeliyim diyordum. Kuşadası'nda tatildeyim. Eşim İzmir'de bir arkadaşın da kalmak isteyince onu bırakmak için İzmir'e çok kısa zaman aralığında da olsa bir uğrama fırsatı buldum. Bir ziyaret gerçekleştirebilme fırsatım oldu ve hemen Theoden'e yazdım

Saolsun hemen dönüş yaptı ve beni kırmayarak iş yerine davet etti.
Benim için çok güzel bir buluşma oldu. Theoden kardeşimiz gerçekten çok kibar forumda yazdığı gibi güzel bir insan. Beni hiç şaşırtmadı diyebilirim

Kendisiyle tanışmak bir onur oldu benim için. Sağolsun efektörü de deneyebilmem için bir gitar ve anfide hazırdı ortamda. Ayrıca birde elektronik davul vardı.
En baştan başlıyayım anlatmaya

Kapıyı çaldım. Açtı ve dershane yukarıda abicim dedi

şaka şaka merhabalaştık covidden ötürü tokalaşmadık ama gönülden tokalaştık zaten

sonrasında biraz sohbet ettik. Akabinde efektörü denemek için beni arkaya aldı

tonları bir bir denedik. O kadar özlemişim ki gitar muhabbetini ortam beni direk eski anılarıma götürdü ve her tonda bir anım canlandı diyebilirim. Gitar hilelimiydi bilemedim

büyülü gibiydi tonunu çok beğendim. Theoden çok sağlam metalci aynı zamanda harika davul ve gitar çalıyor. Birlikte biraz takıldık saolsun davullada bana eşlik etti. Efektör harika çalışıyor. Eğer evde de öyle çalışmazsa kendisinden o gitarı istiyorum

buradan yazayım

şaka şaka. Benim Jackson'da baya yaşlandı evdeki düzeneğime denk bir anfi ve gitarla çaldım bayıldım bayıldım. Bursa'ya geçince bir video çekip paylaşacağım. Tabi gitarımın soundu yaşından ötürü biraz cılız kalabilir ama pedal eminim çok sağlam. Bundan bugün hiç kuşşkum kalmadı. Bu tarz efektörleri denemeden almayı çok tercih etmiyorum. Neden derseniz farklı setuplarda farklı sesler verebiliyor olmaları. Ama bugünki setup benim evdeki gibi minimanlist bir setuptı ve sesler aman Allahım.
Ailece metalciler bence

Theoden'nin abiside dükkandaydı ve Master of Puppets'ı duyduğunda heyecanlandığını söylemişti. Kaç yıllık şarkı hala kalplerde durduğunu bugünde gördüm. Bende her duyduğumda bazı rifleri aynı duyguları hala hissediyorum. Evet sonrasında hızlıca kaçmam gerekti ve bu güzel muhabbeti yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bir daha ki sefere uzun uzun bir İzmir buluşmasında sohbet etmek dileğiyle diyorum.
Bu arada resimlerde paylaştığı retro PC'yide görme şansım oldu

Kasa çok gıcırdı üstünde neredeyse yeni yapıştırılmış windows 98 etiketi vardı. Fotoğrafımızıda buraya ekleyelim. Çok teşekkürler sevgiler.