Turnavaydı işti derken bugün sabah ettim ancak toparlayabildim

Hepinize çok teşekkür ederim.
@onursapciEşref Kayın doğum günün kutlu olsun kardeşim. Sağlıklı mutlu yaşlara 🎂🎂🎂
Çok teşekkür ederim Onur abi. Foruma geldim geleli her daim destekçi olduğun içide ayrıyetten çok teşekkür ederim abi saol var ol.
@fort_apocalypseİyi ki doğmuşsunuz Eşref Hocam, nice yaşlara mutlulukla kavuşun inşallah.Çok teşekkür ederim Sinan abi

Bu sene biraz buruktum ne yalan söyliyim. 39 sanki biraz değişik geldi

Pastaya biraz anlamsız baktım bu sene

Bu yılın getirmiş olduğu piskolojide olabilir tabi buna etmen
@freedomİyi doğmuşsun kardeş, Sağlıklı ve mutlu yarınların olsun.
İyi ki aramızdasın, seni tanımış olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok çok saol Bülent abi bu pozitif enerjin beni forumda her daim diri tutuyor, mesajlarını okudukça enerjim artıyor saol var ol abi.
@RemziDogum gunun kutlu olsun Esref.Çok teşekür ederim Remzi abi

Bırakma bizi sensiz
@Barış Yeniİyi ki doğdun Eşref, nice yaşlara sevdiklerinle ulaşman ümidi ile.Çok teşekkürler Barış abim
@Theoden (Arethrid)Doğum günün kutlu olsun Eşref'çim, nice sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum.Çok saol abi
@muhendisDoğum günün kutlu olsun Eşref'çim, nice sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum.Çok teşekkür ederim abi
@LW3DEşref kardeşim, doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar...Çok teşekkür ederim Gökhan abi, forumda bana sabır nedir öğreten

konulara biraz da mizahi bakış açısı ile bakmamı sağlayan

Yegane bir insan olarak bana abi gibi örnek olduğun için de ayrıyetten sana çok teşekkür ederim.
Hepinizi çok seviyorum saolun var olun dostlar