Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sinclair PC200  (Okunma Sayısı 20651 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 22, 2008, 18:34:59 ÖS »

http://blog.wired.com/gadgets/2007/03/cebit_2007_cybe.html
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2008, 19:39:18 ÖS »

Alıntı
Tabi orijinalini bozmamak lazim ama insanin aklina geliyor bazen.. mesela Charlize Theron'un icini bosaltip icerisine kiz arkadasimin beynini/karakterini koysam ne nefis bir kombinasyon olurdu filan diye.

Steve Martin'in iki beyinli adam adlı bir filmi vardı. Seninki biraz o hesap olmuş

Steve Martin'in çok güzel bir karısı vardır (Kathleen Turner), ama karısı ona iyi davranmamaktadır. Kendisi çok iyi bir beyin cerrahı olan Steve Martin çözümü, kendisine aşık olan ve bir dediğini iki etmeyen kadının beynini, karısınınkiyle değiştirmekte bulur. Sonuç mükemmel olacaktır Fakat beklenen olmaz, çünkü o güzelim vucud, yeni beyinle bir süre sonra, şişmanlar ve güzelliğini kaybeder

Video kaset çılgınlığı döneminde izlediğim ve o zamanlar bayağ eğlendiğim bir filmdi..Unuttuğum yerler olabilir ama genel olarak böyleydi - Anlatması bayağ zor oldu

Kısacası her beyin yerinde güzel Süper kombinasyon diye bişey yok

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2008, 20:22:50 ÖS »

Bulayim, bir seyredeyim bu filmi ben
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2008, 21:34:12 ÖS »

Laf lafı açıyor ama.. Kanadadan aldığım TRS80 Mini ve ABD'den aldığım kartuşlar gelmedi.. Kargolarıyla beraber bana maliyetleri 80 USD civarındaydı..Kanadadaki ürün 6 ay önce yollanmıştı..Yani artık ümidi kestim

benim de kargoda kaybolan bir gp32 ve aksesuarları, birkaç koleksiyonluk vhs kaset ve bir ericsson marka klavye var. Bunların izini sürmek ve bulmak mümkün değil midir acaba?

Kayboldu da, nerde kayboldu, nereye takıldı, nasıl öğrenilebilir?

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2008, 13:46:55 ÖS »

Bildiğim izini bulmak mümkün değil Arda...İşin kötüsü, çoğu zaman karşıdaki muhatabın sözüne inanmak zorunda kalıyoruz. Adam yolladım dese, demese bilme ya da gerektiğinde cezalandırma şansımız yok

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: