Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetİstanbul CGTR BULUŞMASI 8 Aralık 2019 PAZAR # 2
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İstanbul CGTR BULUŞMASI 8 Aralık 2019 PAZAR # 2  (Okunma Sayısı 74756 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #105 : Aralık 08, 2019, 20:22:29 ÖS »

Harika bir gündü... En harikasıda Bil Bakalım yarışması/oyunuydu Kahkaha

Emeği geçen herkese çok teşekkürler... Daha ayrıntılı bilgi ve fotolar ilerleyen zamanlarda...

Bu toplantıların en güzel tarafı dostlarla bir arada olmak.. Forumdan dostlarla bir araya gelmek harikaydı... Caisson, Skate, Endo, Hydrogen foruma çok takılıyor olmasalar da, her zamanki gibi toplantıda bizi yalnız bırakmadılar. Twitter'dan CGTR hesabını takip edip, gelen, Facebook'dan haberdar olan, foruma üye olmamış arkadaşlarda vardı... Kısacası her yönden çok güzel bir toplantıydı...

Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Aralık 08, 2019, 20:26:02 ÖS »

Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. son derece güzel ,eğlenceli bir organizasyondu. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları ayrıca kutluyorum. sevgiyle kalın
brkjazz
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #107 : Aralık 08, 2019, 20:59:29 ÖS »

Cok cok keyifli idi. O joystickle oynamanin keyfi bambaskaydi. Keske daha uzun kalabilseydim. Umarim cok surmeden bir baskasi daha yapilir. Organizasyonu yapan herkesin emegine yuregine saglik. Bir sonrakinde yardimci olmaya calisacagim kendi adima neler yapabiliyorsam ...  Herkese sevgiler.

when I think of Maureen I think of two things: asphalt, and TROUBLE.
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Aralık 08, 2019, 21:48:25 ÖS »

Her şey çok güzeldi, emeği geçen ve katılan herkese tek tek teşekkür ederim.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Aralık 08, 2019, 21:52:49 ÖS »

Her şey çok güzeldi, emeği geçen ve katılan herkese tek tek teşekkür ederim.

Fakat sensible da çok iyiydin  Umarım bir dahaki turnuvada emlyn Hughes soccer oynarız onda çok iddia lıyım   

C64 ve A500 gerisi teferruat
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Aralık 08, 2019, 21:54:55 ÖS »

Güzel bir etkinliği daha geride bıraktık. Eski üyeleri görmek ve yeni üyelerle tanışmak şahsım adına çok keyif vericiydi. Etkinlik öncesi ve sırasında desteklerini esirgemeyen @AmigaEsref, @2019, @Özgür Dereli,@WildLord, @Exu, @OnurSapci, @LW3D, @Zen'e, yaptıkları güzel sunumlarla @savagery ve @Aykiri1 ' e çok teşekkür ederi.

"Bil bakalım hangi oyun" un sevildiğini düşünüyor ve ufak geliştirmeler yapmayı arzu ediyorum. Oyun sırasında çekmiş olduğum fotoğraflar, herkesin nasıl dikkat ile oyunu takip ettiğinin göstergesidir Kahkaha

@Skate , evet denetimsiz olması daha içten ve samimi bir ortam oluşturuyor diye düşünüyorum. Sonuçta şunun şurasında keyif almak için biraradayız
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #111 : Aralık 08, 2019, 22:49:18 ÖS »

Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Turnuva için Kaan abi ve Onur kardeşimize getirdikleri cihazlar için çok teşekkürler. Gökhan abiye unutmayıp Cd 32 getirdiği için şahsım adıma özellikle çok teşekkürler. Adeks'e çok teşekkürler ederiz. Bize bu güzel mekanın kapılarını açtıkları ve yorulmadan bizlere yardım ettikleri için. Onur abi ve Phoenix'e bu güzel mekanı bulduklerı için çok teşekkürler. Bülent abiye ilk günkü heyecanından hiç birşey kaybetmeyip. El emeği ile tek tek her üyemiz için hazırladığı isimlikler içinde çok teşekkürler. Organizasyonda bize yardım eden Onur, Exu ve Zen abilerime bize yardım ettikleri için çok çok teşekkürler onların sayesinde kendi adıma organizasyonun tadını daha fazla çıkarma firsatı buldum. İnanılmaz eğlendim. Özgür abiye bıkmak bilmeyen tamir sabrından ötürü çok çok teşekkürler. Zanpinoz kardeşime ısmarladığı yemek ve her zaman ki hoş sohbeti için, aykırı abinin bizi kırmayıp, modlu dreamcastini getirip bize tanıttığı için ve güler yüzü için sonsuz teşekkurler. Savagery abiye İzmir den gelip bu güzel ortama renk kattığı ve harika sunumu için çok teşekkürler. Mathman abiye sabahtan akşama kadar bana verdiği destekten ötürü çok çok teşekkurler. Biliyorum biraz garip geliyor ama inanın her biri ayrı güzel insanlar olunca tek tek teşekkür edesiniz geliyor. Ben eğlendim oyun oynamayı seviyorum. Katılan bütün güzel ve pozitif arkadaşlarımıza çok teşekkürler. Bir daha kine kısmetse görüşmek üzere.

( i_r_on abi o Led Zeppelin yerini buldu Kahkaha saollasın abi)
« Son Düzenleme: Aralık 09, 2019, 01:44:05 ÖÖ Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #112 : Aralık 08, 2019, 23:29:45 ÖS »

https://www.youtube.com/watch?v=ao83irLqOSA

CGTR Retro Turnuva 2019 Ödül Töreni ve Kapanış...

2019
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Aralık 09, 2019, 07:36:20 ÖÖ »

Herkese çok teşekkürler. Her etkinlikte bir şeyler öğreniyor ve bence geliştiriyoruz.
Daha sık bir araya gelebilmek dileğiyle.  İyiki varsınız.
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 : Aralık 09, 2019, 08:35:45 ÖÖ »

Nereye bakıyor bu adamlar ?

* IMG-20191208-WA0007.jpg (128.73 KB, 988x741 - Görüntüleme: 1020 kez.)

BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Aralık 09, 2019, 08:53:01 ÖÖ »

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Işim gereği haftasonu çalıştığımdan daha önce toplantılara katılamamıştım, bu ilk oldu.

Forumdaki arkadaşlarla tanışmak cok keyifliydi.

Sensible turnuvasında da yari finale çıktım 😃 Kazanan amiga.os u buradan tekrar tebrik ediyorum.

Herkese tekrar teşekkürler!
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Aralık 09, 2019, 08:54:56 ÖÖ »

Herkesin bu kadar iyi vakit geçirmesine çok sevindim..

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Aralık 09, 2019, 09:46:45 ÖÖ »

O adamlar bu adamlar mı?

* 01.jpg (16.84 KB, 500x500 - Görüntüleme: 559 kez.)

Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Aralık 09, 2019, 10:36:46 ÖÖ »

O adamlar bu adamlar

* oadamlarbuadamlar.png (473.08 KB, 1035x1235 - Görüntüleme: 553 kez.)

Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 : Aralık 09, 2019, 11:34:38 ÖÖ »

Çok keyifli gözüküyor, keşke katılabilseydim. İzmir'den gelmemin zor olduğu bir vakitte oldu buluşma.
İzmir'de olursa muhakkak gelirim ama.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: