Selamlar arkadaşlar...
Direk Gameboy olmasa da önemli bir Gameboy aksesuarından devam ediyoruz yazı dizimize; EZ FLASH OMEGA
Bu kart sayesinde Gameboy Advance, Gameboy Advance SP, DS, DS Lite gibi Nintendo'nun zamanında çıkartmış olduğu el konsollarında GBA oyunlarını bir microSD kart üzerinden oynayabiliyoruz. SNES, N64 ve GameCube konsollarına takılan Gameboy Player aksesuarları ile uyumlu mu bilmiyorum (test etmedim).
Çok ucuz bir aksesuar sayılmaz ama tüm GB, GBC ve GBA oyunlarının (hatta galiba emulasyon üzerinden diğer bazı el konsollarının da) bir microSD üzerinde elinizin altında oynayabilmeye hazır olduğunu düşünürsek bence bir incelemeyi hak ediyor

Ben Ez Flash'ı geçtiğimiz ucuzluk döneminde aliexpress'den aldım. Gelen ürün birebir orijinal ürün mü bilmiyorum ancak ambalajı ve performansı öyle olduğunu gösteriyor.

Referans olması açısından kargo ve vergi dahil 200 TL civarına geldi.
Gelen paketin içinden microSD kart veya SD kart okuyucu falan çıkmıyor. Kendi kartınızı kendiniz almalısınız.
Ayrıca PC'den dosya transferi yapabilmek için de bir çeşit SD kart okuyucuya sahip olmalısın. Bunlar gibi mesela:

Paktin içinden ezflash devre kartı, GBA uyumlu plastik kasası ve ezflash'ı bir ds/ds lite konsola sıfır çıkıntı ile takılabilmesi için ayrı bir plastik kasa da çıkıyor.