Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetPaypal TR hesaplarında kalan para geri ödeniyor
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Paypal TR hesaplarında kalan para geri ödeniyor  (Okunma Sayısı 5660 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mart 04, 2020, 16:20:05 ÖS »

Ayın ikisinde Paypal'ın bir servisi olan Hyperwallet'dan bana bir email geldi. Paypal TR hesabınızdaki 12TL'yi geri almanız için işlem başlattık, şuraya tıklayarak takip edebilirsiniz yazıyordu. Tıkladığımda ödeme işlemi ikinci aşama olan Action Pending'de duruyordu. Sonraki gün bir email daha geldi, paranızı geri almayı kabul etmek için şuraya tıklayın yazıyordu. Tıklayınca Paypal'ın sayfası açıldı. Önce kişisel bilgilerin girilmesini istedi, ardından bir IBAN numarası ve bankanın BIC/SWIFT kodunu istedi. IBAN numaramı ve bankanın SWIFT kodunu girince işlemin başarıyla gerçekleştiğini yazdı. Birinci email'deki link ile ödeme işlemini takip edince, ödemenin üçüncü aşama olan  Processing'e geldiğini gördüm. Yazılanlara göre işlemin tamamlanması birkaç gün sürermiş.

Tahminen herkesin Paypal TR hesabında bir miktar parası kalmıştır. Parayı geri alabilmek için ikinci email'deki linke tıklayarak bilgilerinizi girmeyi unutmayın. Yoksa 1 Nisan'a kadar süre vermişler, geç kalırsanız paranız yabana gider.

Edit: Paypal TR'nin açılış sayfasında konu ile ilgili bilgilendirme bulunuyor.
« Son Düzenleme: Mart 05, 2020, 09:38:47 ÖÖ Gönderen: Metallic » Logged
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2020, 16:23:11 ÖS »

Bana da geldi aynı mail, dolduralı 2 gün oldu. Para geldiğinde güncellerim

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2020, 21:32:46 ÖS »

Aman diyeyim dolandırıcılık kokan hareketler bunlar!Keşke bilgilerinizi vermeseydiniz.

Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2020, 21:34:25 ÖS »

Resmi paypal sitesinde olduğumu kontrol ederek verdim haklısınız dolandırıcı çok var, özellikle paypal ismiyle

Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2020, 04:40:13 ÖÖ »

Aman diyeyim dolandırıcılık kokan hareketler bunlar!Keşke bilgilerinizi vermeseydiniz.

- Emaillerin Hyperwallet'dan geldiğini yazdım.
- Hyperwallet'ın, Paypal'ın servisi olduğunu yazdım.
- Linke tıklayınca Paypal'ın sayfası açıldı diye yazdım.

Biraz daha ayrıntı vereyim:

- Emailler, do.not.reply@hyperwallet.com hesabından geliyor.
- Linklere tıklayınca https://balancepayout.paypal.com URL'si ile başlayan sayfalar açılıyor.
hakkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2020, 08:17:12 ÖÖ »

İlginç bir durumu yazayım, aynı mesaj bana da geldi ama 17 TL iade edileceği yazıyordu. Oysa hesabıma girip baktığımda hesabımda 297 TL daha olduğu ve bu rakam için bir iade işlemi başlatmadıklarını gördüm. Herkesin kontrol etmesinde fayda var.
Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2020, 09:46:46 ÖÖ »

İlk mesajıma konu ile bilgilendirmenin yapıldığı Paypal TR'nin açılış sayfasına ait linki ekledim, buradan bir de alıntı yapayım:

Alıntı
Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme
PayPal olarak Haziran 2016 tarihinden itibaren Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmiştik.

PayPal hesabınızda halen bir bakiye mevcutsa PayPal hesabınıza bağlı email adresiniz üzerinden iletişime geçilecektir. Bakiyeniz konusunda müşteri hizmetlerimize ulaşmanıza gerek yoktur.

Başka bir konuda bilgi almak istediğiniz takdirde, size yardımcı olabilmemiz için lütfen www.paypal.com/selfhelp/home veya destek@paypal.com adresleri üzerinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne ulaşın.
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2020, 16:09:15 ÖS »

evet aynı mail bugün bana da gelmiş, ben de para çekme işlemini onayladım, hesaptaki 1,5 dolar (9-10TL civarı) parayı paypal'ın bana göndermesi için benden istediği banka BIC/SWIFT kodu ve IBAN numarasını girdim, 1-3 gün içinde paranız hesabınıza geçecek diyen ikinci bir mail aldım, hadi hayırlısı

Edit: Paypal hesabınızda kalan paranızı çekebilmeniz için son tarih 1.Nisan.2020, acele edin.
« Son Düzenleme: Mart 05, 2020, 16:12:22 ÖS Gönderen: Cydonian » Logged

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2020, 16:40:15 ÖS »

Ben de ilginç bir durum yazayım, para gelmedi, hiç form doldurmamışım  gibi mail geldi paranız var çekin diye şimdi error veriyor

Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 05, 2020, 19:59:06 ÖS »

Yaşasın zengin oldum, benim hesabıma 12TL'lik EFT geldi =)  EFT'nin açıklamasında "EARTHPORT PLC PAYPAL PTE. LTD" yazıyor.

Cimihendriks
Ben birinci emaildeki linke tıklayarak ödeme aşamalarını hep takip ettim. Formu doldurduktan sonra üçüncü aşama olan Processing'e geçti. Aynı günün akşamı dördüncü aşama olan Released'e geçti. Sonraki gün de ödeme hesaba geçti. Sendeki durum nasıl?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: