Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScene7DX-Party, 2-3 Aralık 2006'da Istanbulda Yapılacak
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7DX-Party, 2-3 Aralık 2006'da Istanbulda Yapılacak  (Okunma Sayısı 64010 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Aralık 03, 2006, 00:20:31 ÖÖ »

Partiye gitmeden önce tanıdık kimler var diye merak ediyordum. Ama partiye gidince bu düşüncenin ne kadar gereksiz olduğunu fark ettim. Commodore/Amiga severler hangi ortamda olursa olsun 40 yıllık dost gibiler. Çok çabuk kaynaştık, sohbetler ettik. Forumdan yazıştığımız ama yüz yüze görüşmediğimiz arkadaşlarla tanıştık...Oyun geliştiren, kendileriyle tanışmadığım halde çalışmalarını bildiğim arkadaşlarla sohbet ettik. Ozkano'nun daha önceden forumda bahsettiği UAE2x'i yazan Gnostic ile orada tanıştık, uzun sohbet ettik... Burdan kimseye yağ çekmek için yazmıyorum.. Partideki tüm arkadaşlar pırıl pırıl çok iyi arkadaşlar.. Birlikte olduğumuz için çok memnun oldum. yarın (pardon saat 12:00'yi geçmiş), bugün kaldığımız yerden devam edeceğiz..

Henüz parti bitmedi...Devam ediyor...

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Aralık 03, 2006, 03:55:27 ÖÖ »

Hey siz, katılanlar! Çok şanslısınız yaw
Umarım seneye tekrarı olur da işi gücü ayarlayıp ben de katılırım, hiç scene partisine katılamadım hayatımda, bu eksikliği kapatırım 7D7 partisinde inşallah. Organizatörlerin elini öpmek gerekir doğrusu.

7D7'yi bekleme ilk demescene partin icin NightShift'e de gel ama mutlaka 7D7'ye de gel...
peandoas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Aralık 03, 2006, 05:26:39 ÖÖ »

Partiye gitmeden önce tanıdık kimler var diye merak ediyordum. Ama partiye gidince bu düşüncenin ne kadar gereksiz olduğunu fark ettim. Commodore/Amiga severler hangi ortamda olursa olsun 40 yıllık dost gibiler. Çok çabuk kaynaştık, sohbetler ettik. Forumdan yazıştığımız ama yüz yüze görüşmediğimiz arkadaşlarla tanıştık...Oyun geliştiren, kendileriyle tanışmadığım halde çalışmalarını bildiğim arkadaşlarla sohbet ettik. Ozkano'nun daha önceden forumda bahsettiği UAE2x'i yazan Gnostic ile orada tanıştık, uzun sohbet ettik... Burdan kimseye yağ çekmek için yazmıyorum.. Partideki tüm arkadaşlar pırıl pırıl çok iyi arkadaşlar.. Birlikte olduğumuz için çok memnun oldum. yarın (pardon saat 12:00'yi geçmiş), bugün kaldığımız yerden devam edeceğiz..

Henüz parti bitmedi...Devam ediyor...

bende daha onceden nette konu$tugumuz LW3D ile tanI$ma fIrsatI buldum. kendisini edindigi gorev yuzunden takdir ediyorum. ayrIca gormeyi en cok arzuladIgIm Amiga modellerinden olan CD32'yi parti mekanIna getirip, istedigimiz gibi denememizi sagladdIgI icinde te$ekkur ediyorum...

peandoas/resident
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Aralık 03, 2006, 13:09:15 ÖS »

Rica ederim peandoas..Biraz sonra partiye doğru yola çıkacağım. Yine daha önce görmediğinizi tahmin ettiğim bir cihazı yanımda getirebilirim

Bu arada sizlerle yüzyüze sohbet ve tanışmak benim içinde çok memnuniyet verici oldu. Arkadaşlarınız ve sizleri commodore.gen.tr forumlarında görmek bizi mutlu edecektir.

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Aralık 03, 2006, 14:46:45 ÖS »

arkadaslar benim gibi partiye gelemeyen arkadaslar icin bol bol fotograf cekiyorsunuz degil mi ?

Retro Hincal Uluc
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : Aralık 03, 2006, 17:44:01 ÖS »

<konu dışı>
hahah, ya çk ilginç bişey oldu, bannerları kontrol etmek için bilgisayar müzesine girdim, ordan başka bir siteye, sonunda deniz çelik'in commodore dergileri sayfasına. Diğer dergiler kısmına her nasılsa benim prototip "AmigaLife" dergimi koymuş, bi hoşuma gitti, yüzüme sırıtma geldi.

http://www.students.itu.edu.tr/~celikdeni/index2.html

Gerçekten de öyle bir dergi var, baskısını da çok kaliteli kağıda Xerox makinelerde yapmıştım, hoca atmadıysa duruyordur.

Ama internette sadece bir kere irc'de sohbet ederken arkadaşlara yollamıştım kapak sayfasını, oraya nasıl ulaştı o kapak...

Acaba yapsak mı bir dergi?
</konu dışı>

<konu dışı>
Hehehe... O zaman senin yüzünü daha da güldürecek birşey söyleyeyim, çıkardığın derginin kapağı Level dergisinin Eylül 2006 sayısının Kafa Ayarı köşesinde de mevcut. Level yazarları benim sitemden faydalanarak eski bilgisayar dergileriyle ilgili bir yazı hazırlamışlar. Şansa Amiga Life'ın kapağını da koymuşlar sayfaya.

Ben dergi kapağını eski Amigart Sohbet forumunda (hani amigart.hypermart.net... diye gidiyordu) görmüştüm. Sen dergiyi hazırlarken oraya da atmıştın resmi. Hatta ben dahil birkaç kişi dergiden birer kopya istemiştik (masraflarını ödemek kaydıyla tabii). Yamulmuyorsam tanesi 12 milyon tutuyordu 4 yıl önce. Ama sanırım işlerin güçlerin girdi araya ve yalan oldu

Peşinen söyleyeyim, hâlâ talibim bir sayısına. Masrafı neyse öderim
</konu dışı>
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Aralık 03, 2006, 19:32:20 ÖS »

Partiye gelen herkese cok tesekkurler,gel(e)meyen herkesi nighshift'e ve 7D7'ye bekliyoruz.
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Aralık 04, 2006, 00:03:55 ÖÖ »

party çok başarılı geçti CD32 hayranlık bıraktı hatta canlı canlı Agony ve project X oynadım, night shift e daha hazırlıklı gelicem

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Aralık 04, 2006, 00:39:23 ÖÖ »

Parti çok güzeldi. partiyi düzenleyen arkadaşlara, katkısı olanlara, katılanlara ve özelliklede sponsorlara çok teşekkür ederiz. Yakında fotoğraflarla ve videolarla partiyi, ulaşamayan arkadaşlara yaşatmaya çalışacağız.

Not: Bir dahaki partiye kadar bende commodore64'de pong oynıycam. Nasıl yenildim anlamıyorum. Bug var o oyunda kesin

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #69 : Aralık 04, 2006, 10:01:24 ÖÖ »

<konu dışı>
Hehehe... O zaman senin yüzünü daha da güldürecek birşey söyleyeyim, çıkardığın derginin kapağı Level dergisinin Eylül 2006 sayısının Kafa Ayarı köşesinde de mevcut.

Peşinen söyleyeyim, hâlâ talibim bir sayısına. Masrafı neyse öderim
</konu dışı>

Hmm. Acilen o sayıya ulaşmam lazım, level 2006.. çok da yakınmış yahu

çok ilginç bi durum. Camia küçük olunca osursan haberi çıkıyor Şaka bir yana biraz gururlandım da, sonuçta dergi bildiğiniz dergiydi. bu koca amiga camiasına bir tutam tuz daha ekmiş gibi hissettim şimdi. tamamen renkli, içinde MMC makaleleri, oyun incelemeleri, donanım incelemeleri, utilityler ve web sitelerinin incelemeleri falan vardı.

Dergiyi bulabilirsem PDF olarak bir yere upload ederim, isteyen kendine bir kopya çıkarır.
</konu dışı>

Partiye dönersek, dün parti mekanına vardığımda herkes toplanmış gidiyordu, neyse ki son anda LW3D, gnostic, vigo, orda bulunan tüm resident üyeleri, gp2X'in türkiye distribütörleri(ismimi bırakmayı unuttum ahh!) gibi retro/scener'larla görüştüm. 15 dakikalığına da olsa geldiğim yola değdi.
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2006, 10:08:37 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Aralık 04, 2006, 10:22:25 ÖÖ »

Superdi beyler parti superdi , Arda abi sen bana ozelden bir isim soyisim gecersen seni parti katilimci listesine ekleyelim sonucta 15 dakkada olsa geldin
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Aralık 04, 2006, 20:34:55 ÖS »

Yıllardır çocukluğumuzun bir nevi özeti olan,zamana meydan okumuş  cihazların değerini bilip,onların sevimli ve samimi ruhlarını yaşatmaya çalışan insanların olduğu bir ortamda zaman geçirmek isteğimi o kadar yaşadım ki bu parti bana tek kelimeyle ilaç gibi geldi.Ne zamandır ulaşmaya çalıştığım Turbo ve diğer Bronx elemanlarıyla saatlerce sohbet etme fırsatı buldum,gerçek bir c64te California games oynadım,binbir zorluk ve imkansızlıkla böyle bir parti organize eden arkadaşları tebrik edebilme şansı buldum.Daha ne diyeyim çook çook güzeldi.Ama biliyodum commodorecuların 40 yıllık ahbap gibi davranacak insanlar olduklarını.Nice partilere... Kahkaha

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: