Ankara'ya geldiğim de ilk olarak sevgili Oğuzhan kerdeşime uğradım. Bendeki emanetlerini teslim ettim. Oradan güzel enerjisini alıp soluğu Zula Bar'da aldım. Ekipten birilerini görmek gerçekten çok güzel. Aynı heyecana sahip dostlarla bir arada zaman geçirmek gibisi yok.
Bu toplantımızda küçük dostlarımızın katılımı da oldukça yüksekti

güzel bir aile ortamı vardı.
Cem abinin yapmış olduğu BMC64'ü canlı görme ve deneyimleme fırsatımız oldu. Ekranı acayip canlı cihaz zaten çok güzel tasarlanmış. Bir çok detay incelikle düşünülmüş. Gelip göremeyenler adına çok üzgünüm yani

Cem abiye ayrıca çok teşekkür ederim hediyesi içinde. Konuşmak sohbet etmek çok keyifliydi.
Vakit yetmiyor gerçekten, yani zamanım olsaydı keşke daha fazla kalabilseydim. Bütün dostlarla tek tek sohbet edemedim.

@badocan aramıza yeni katılan değerli üyemiz Bahadır abi. Tam bir retro tutkunu. Kendisiyle uzun sohbet etme imkanı bulduk. Normalde buluşmalarımızda daha çok oyun oynanır. Bahadır abi bizlerin hayatında oyun olma ise olmazdır

Bahadır abinin şansıma pandemiden ötürü bu buluşma biraz hasret giderme tadında oldu. İstanbul ve bir önceki Ankara buluşmaların da olduğu gibi bol cihazlı retro dolu bir ortam görme şansı bu kez maalesef nasip olmadı. Oyun oynadığımız ve aktivitelerin daha yoğun olduğu buluşmalarımızda Bahadır abiyi tekrar aramızda görmek isteriz. Onun o heyecan ve tutkusunu daha yoğun yaşayabileceğine inanıyorum.
Yağmur abi saolsun bana bir adet pcmcia modem hediye etti. Kendisine hediyesi ve güzel sohbeti için çok teşekkür ederim.
Rıfat abide denemek için 2 tane Amiga oyunu getirmişti. Denemek için zamanımız olmadı. Bende test etmek için oyunları emanet aldım. Çalışmazlar ise disketlerin içini değiştirip oyunları çekeceğim.
Bir dahaki buluşmaya kadar bende emanet rafımda duracaklar

Onun dışında, maalesef aracımızı otoparktan erken almamız gerekti. Saat 6'da kapanıyordu. Zamanı fark etmemişiz bir hışım ortamdan çıktık. Araçları alıp döndüğümüzde mekanda pek kimse kalmamıştı vedalaşamadığım tüm dostlarımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum.
Tekrardan görüşmek üzere.