Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet*** İstanbul Buluşması *** 2021 (21 Kasım Pazar)
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: *** İstanbul Buluşması *** 2021 (21 Kasım Pazar)  (Okunma Sayısı 47269 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #150 : Kasım 23, 2021, 11:20:37 ÖÖ »

Dostlar sağolsun Halamı kaybettim teşekkür ederim

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...
Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #151 : Kasım 23, 2021, 11:52:08 ÖÖ »

Başınız sağolsun, Mekanı cennet olsun

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #152 : Kasım 23, 2021, 14:00:37 ÖS »

Arkadaşlar çok teşekkür ederim başsağlığı dileyen dilemeyen herkese teşekkür ederim dostlar sağolsun ömürü bu kadarmış Allah taksiratinı affetsin Allah rahmt eylesin
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #153 : Kasım 24, 2021, 09:54:28 ÖÖ »

Başın sağolsun abi Allah rahmet eylesin

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
Vefa
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #154 : Kasım 24, 2021, 11:43:25 ÖÖ »

Dostlar sağolsun Halamı kaybettim teşekkür ederim
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun

-BİZ DÜŞLER ORTASINDA BÜYÜDÜK-
Onlar sadece "bilgisayar" kullanabilmekteler, Biz "Commodore-Amiga Efsanesini" yaşadık!
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Kasım 24, 2021, 12:58:59 ÖS »

Arkadaşlar çok teşekkür ederim başsağlığı dileyen dilemeyen herkese teşekkür ederim dostlar sağolsun ömürü bu kadarmış Allah taksiratinı affetsin Allah rahmt eylesin
Allah mekanını cennet eylesin. Başınız sağolsun.

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : Kasım 24, 2021, 15:50:58 ÖS »

Amin teşekkür ederim Dostlar sağolsun
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #157 : Kasım 24, 2021, 22:15:13 ÖS »

Toplantı benim için süpriz oldu... Merter sağolsun, işinin gücünün arasında ilgilendi... Hatta geçen hafta, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle katılacağı bir gösteri için harıl harıl çalışırken bir yandan da organizasyonla uğraşıyordu. Merter ve tüm öğretmen arkadaşlarımızın, öğretmenler gününü de bu vesileyle kutlamış olalım...

Geçtiğimiz hafta soğuk algınlığı nedeniyle biraz rahatsızdım. Boğazlarım ağrıyordu ve toplantıya katılıp katılamayacağımı bilmiyordum. Evdekiler Corona diye yanıma yaklaşmazken - belirti yoktu aslında, toplanı riskliydi. Neyse ki tahlil negatifti ve toplantı günü de boğaz ağrım geçmişti... Adeks'e gittiğim de daha öncekinden çok daha sakin bir ortamla karşılaştım. Sanırım pandemi Adeks'i de etkilemiş. Daha önceki toplantıda giren, çıkan çok olurdu ve gelen gidenler arasından da sistemleri merak edenler, çokça ilgi gösterirlerdi. Ama bu çok şikayet edeceğimiz bir durum olmadı. Bu bir nevi 2 yıllık aradan (2 yıl oldu değil mi?) bir araya gelmenin ısınma turuydu... Toplantı öncekiler kadar kalabalık ve hareketli olmadı (bunu önceden kestiriyorduk zaten). Ama daha önceden yüz yüze görüşemediğimiz, forumun çok değerli üyeleriyle ilk defa yüz yüze sohbet etme şandı yakaladık.. Crystal/GENEMEK ve fort_apocalypse ile forum dışında da görüşmekten çok memnun oldum. Crystal çok güzel bir sunumla, Multi Ice 6'nın yeniden üretilmesi için yaptığı çalışmaları bizlerle paylaştı. Sadece multi Ice değil, çok ilginç donanımları görme, test etme şansı bulduk. ZoomFloppy oldukça faydalı görünüyor. (Ama bu kurlar ve kargo vs. ile  zor ama daha ucuz yöntemlerle disket yazmaya devam ) . Fort Apocalypse ile üzerinde çalıştığı projeler üzerinde sohbet ettik. Atari 2600 için yakında sanırım güzel haberler duyacağız. Kendisi sağolsun, toplantılara destek olmak üzere, kendi ürettiği bir takım ürünleri, yine geliri CGTR topluluğuna kalmak üzere hediye etti (Daha önce de destek olmuştu, çok ama çok teşekkürler... Varlığı bile bizim için çok önemli ve değerli).

CGTR'nin değerli diğer üyeleriyle bolca sohbet ettik. Bir ara siyasetten, ekonomiye (olmazsa olmaz - özellikle bu günlerde) yurtdışındaki retrocu davranışlarından, gümrük sorunlarına kadar her konuyu masaya yatırdık. Masa biraz küçük kaldı ama idare ettik

Facebook grubundan toplantı haberini almış ve ilk defa toplantımıza gelen arkadaşlar oldu... Hatta bir tanesi yoldan geçerken, gelip, Lotus yarışmasında birinci oldu Bir sonraki toplantı için sözleştik...

Uzun lafın kısası... Güzel bir gündü... Özlemişiz. (isimleri tek tek sayarım da, birini atlarım da ayıp olur diye saymıyorum)... organizasyonda katkısı olan herkese başta mekanın sahibine, sahibinin arkadaşına - Onur (2019), Merter'e (özellikle) ve tüm toplantıyı canlı yayınla facebook'dan yayınlayan Kaan'a ve katılan herkese çok teşekkürler... Sizlerle yeniden bir arada olmak çok güzeldi... İnşallah havaların güzelleştiği, pandeminin artık hatıra olarak kaldığı, bahar aylarında tekrar bir araya geliriz...

-muhendis, başınız sağolsun...
-amigaesref, işlerini umarım bitirdin...Bir sonrakini sana özel toplanırız artık

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #158 : Kasım 25, 2021, 10:33:29 ÖÖ »

Kanayan yarama bastın abi gelememek beni gerçekten çok üzdü. Hareketi ben getirirdim kapıyı ve cihazları boş bırakmazdım. Öyle bir dönerdim ki ortamda kamera slow motionla anca yakalardı şaka bir yana gelemesem de kalbim sizinleydi.

Onur abi sayesinde güzel bir mekanımız oldu çok teşekkürler abi. Merter abi zaten inanılmaz yani bu kadar koşturma arasında nasıl böyle bir organizasyon düzenledi bilemiyorum. Merter abinin göğsünde madalyalar olsaydı Maraşal ünvanı ancak paklardı kendisini tebrik ediyorum.

Kaan abi sayesinde uzaktan katılma ve izleme şansına eriştim. Kaan abiyede çok teşekkürler o kadar ekipman kurup düzenledi çok teşekkür ederim kendisine de.

Evet yılbaşına yaklaştıkça hararet azalıyor abi daha sakinledi işler. Yılbaşından sonra bu gidişle (ekonomik gidişattan ötürü) canlı yayınlarda çok oyun oynayacak fırsatım olacak gibi duruyor. Kahkaha Ne diyim Allah herkesin yardımcısı olsun.

Herkese sevgiler. Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2021, 10:36:59 ÖÖ Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : Kasım 25, 2021, 15:17:30 ÖS »

cenaze dolayısı ile gelemedim özür dilerim umarım eğlenceli geçmiştir

Başınız sağolsun hocam.

👏👏👏 Geçmiş olsun

Geçmiş olsun @agathon, bu hastalığın sağı solu belli olmuyor. Bu sebepele en doğru hareketi yapmış olursun. Sağlıklı olalım da, bol bol toplantı yaparız

@agathon,

Geçmiş olsun, ince ve fedakar düşünceniz için teşekküler.

@agathon geçmiş olsun abi

İyi dilekleri için herkese teşekkürler. Test yaptırdım, tahmin ettiğim gibi negatif çıktı. Ama sonucunu almam pazartesini buldu. En azından içim rahat etti.

Toplantı güzel geçmiş gözüküyor, emeği geçen herkesin eline sağlık.

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Kasım 25, 2021, 16:21:02 ÖS »

teşekkür ederim dostlar sağolasun....sizede geçmiş olsun Allah şifa versin
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2021, 19:15:40 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : Kasım 25, 2021, 19:16:04 ÖS »

LW3d Teşekkür ederim Dostlar sağolsun
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : Kasım 25, 2021, 19:33:39 ÖS »

Öncelikle katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Ayrıca sunumları ile renk katan Devrim'e, canlı yayın ekipmanı ile destek veren Kaan'a, mekanın ayarlanması için aracı olan Onur'a ve mekan sahibi Kerem'e ( ADEKS), katkısını hiç esirgemeyen Sinan abiye ve günün büyük ödülü olan "Amiga Dünyası" dergilerini vermemizi sağlayan Vefa arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

Pandemi şartlarında verimli bir organizasyon olduğunu düşünüyor ve daha nice buluşmalarda görüşmek üzere iyi akşamlar diliyorum.

@oğuzhan , fotoğrafta işaretlemiş olduğun arkadaş mekan çalışanı ama kendisini de turnuvaya kattık. Artık bütün buluşmalara gelir, o kadar diyeyim sana Kahkaha
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2021, 20:31:18 ÖS Gönderen: phoenix » Logged
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : Kasım 25, 2021, 20:13:56 ÖS »

@phoneix çok katılmak istedim ama mazertim vardı ellerinize emeğinize sağlık
PROTEUS1968
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #164 : Kasım 25, 2021, 22:57:46 ÖS »

Başınız sağolsun sağlık sebepleri  ile  bende  gelemedim   
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Yukarı git
Yazdır