Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 3ds oyun yükleme 2022  (Okunma Sayısı 2881 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 25, 2022, 19:31:43 ÖS »

4-5 yıl önce 2. el satın aldığım 3ds de ilk zamanlar freeshop üzerinden oyunları kolaylıkla yükleyebiliyordum. ancak freeloader açılıp kapanıyor. 3ds'e oyun yüklemek için en güncel ve kolay yol nedir.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2022, 00:10:50 ÖÖ »

abi çok detay bilgim yok ama  homebrew'lü cihazında FBI yüklü ise, sitelerden (ziperto gibi) CIA dosyaları indirip, SD karta atıp, Homebrewdan FBI çalıştırıp, INSTALL and DELETE CIA  opsiyonuyla yükleniyor. Ha FBI yoksa naparsın o bilgi bende yok.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
yucelbilik
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2022, 20:47:17 ÖS »

El konsolun yazılımı özel yazılımla değiştirilirse (kırdırmak) , CFW (Custom Firmware'li konsol olur)  internetten oyunları indirip oynayabilirsin, en ekonomik ve kolay yolu budur. Konsolu orjinal yazılımla kullanmak istiyorum dersen, DS oyunlar için R4 kart (makul fiyatta kolay bulunur), 3DS oyunlar için ise SKY3DS plus kart (pahalıdır, zor bulunur) kullanman gerekir.
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2022, 20:49:59 ÖS Gönderen: yucelbilik » Logged

yb
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2022, 23:00:28 ÖS »

abi çok detay bilgim yok ama  homebrew'lü cihazında FBI yüklü ise, sitelerden (ziperto gibi) CIA dosyaları indirip, SD karta atıp, Homebrewdan FBI çalıştırıp, INSTALL and DELETE CIA  opsiyonuyla yükleniyor. Ha FBI yoksa naparsın o bilgi bende yok.

Cengiz hocam teşekkür ederim.
Laptop 1 haftadır tamirdeydi, henüz deneyemedim. ilk fırsatta deneyeceğim.

Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2022, 23:03:01 ÖS »

El konsolun yazılımı özel yazılımla değiştirilirse (kırdırmak) , CFW (Custom Firmware'li konsol olur)  internetten oyunları indirip oynayabilirsin, en ekonomik ve kolay yolu budur. Konsolu orjinal yazılımla kullanmak istiyorum dersen, DS oyunlar için R4 kart (makul fiyatta kolay bulunur), 3DS oyunlar için ise SKY3DS plus kart (pahalıdır, zor bulunur) kullanman gerekir.
Yücel hocam teşekkür ederim. benim 3ds cfw li.
cfw li konsola oyun yüklemeyi istiyorum. umarım cfw brick olmaz.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2022, 23:16:55 ÖS »

El konsolun yazılımı özel yazılımla değiştirilirse (kırdırmak) , CFW (Custom Firmware'li konsol olur)  internetten oyunları indirip oynayabilirsin, en ekonomik ve kolay yolu budur. Konsolu orjinal yazılımla kullanmak istiyorum dersen, DS oyunlar için R4 kart (makul fiyatta kolay bulunur), 3DS oyunlar için ise SKY3DS plus kart (pahalıdır, zor bulunur) kullanman gerekir.
Yücel hocam teşekkür ederim. benim 3ds cfw li.
cfw li konsola oyun yüklemeyi istiyorum. umarım cfw brick olmaz.

Konsol cfw li ise fbi uygulamasını kurup sonrasında cia formatlı oyunları bu uygulamayla kolayca yükleyebilirsiniz.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: