Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Street Fighter Show TV  (Okunma Sayısı 5595 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 25, 2022, 09:17:38 ÖÖ »

Çok iyi hatırlıyorum bu programı. Hipnoz olmuşçasına izlerdim. Şunları çok net hatırlıyorum:

Yarışmacılara hangi karakteri istedikleri sorulur, ardından da karakterler seçili olarak maçlar başlardı.

Yarışmacıların aynı karakteri seçmelerine izin verilmezdi.

Her karakter günde sadece 1 kere seçilebilirdi. Atıyorum katılımcı önceki dövüşte de Dhalsim kullanılmasına rağmen Dhalsim'i seçmek isterse "Dhalsim bugünlük yoruldu" deyip izin vermezlerdi.

Videodan da görebileceğiniz üzere maçlar oldukça ilkel geçerdi. Ama bir keresinde birisi nasıl olduysa Ryu ile aduket atmıştı. O zamanlar ilkokuldaydım ve okulda büyük olay olmuştu bu mevzu

Hey gidi efsane günler be... Ne güzel günlerdi...

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 25, 2022, 12:25:14 ÖS »

Birde Eliminatördü sanırım ismi. Böyle bir yarışma vardı. Fakat onun kayıtları bulunmuyor.

Programda yarışmacılara amiga oyunları oynatıyorlarmış.
Hiç hatırlamıyorum. Ama yüzde yüz izlemişimdir.

https://eksisozluk.com/eliminator--2234397

Sözlükteki eski bir yarışmacının hikayesi iyimiş.

Ne günlerdi ya,dhalsım sanırım bir süre sonra yasaklanmıştı.Seçtirtmiyorlardı

Herkes dhalsimi seçerdi telefon ile oynanabilirliği az olan oyunda uzaktan yumruk ve tekme atabilmesi avantajdı.

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 25, 2022, 14:37:22 ÖS »

Ulaşmanın zor olduğu, bu sebeple keyifli olduğu zamanlardı.
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 25, 2022, 14:48:38 ÖS »

Ulaşmanın zor olduğu, bu sebeple keyifli olduğu zamanlardı.

Hayatın bu kadar hızlı olmadığı, bulduklarımızla yetindiğimiz, elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz güzel zamanlar.
Ya da biz çok yaşlandık. Bilemiyorum
Commandate
Üye

Ruhunu Dinle O kalbine Giden yolu Bulacaktır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 26, 2022, 11:01:45 ÖÖ »

eskiden telefondan oyun oynayan nesil'in Çocukları şimdi cep telefonundan oynuyor bu bir paradoks.
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2022, 17:07:38 ÖS Gönderen: Commandate » Logged

Onurum Sadakatim dir
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2022, 11:39:21 ÖÖ »

Hayatın bu kadar hızlı olmadığı, bulduklarımızla yetindiğimiz, elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz güzel zamanlar.

Günümüzün çocukları gelecekte "Ah, ah eskiden ne güzel Android telefonlar vardı. Brawl Stars oynardık. Internet yavaştı ama güzeldi." diyerek bu günleri özleyecekler

knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 26, 2022, 14:30:54 ÖS »

Evet abi biz yaşlandık ama insanlar da gerçekten çok tamahkâr oldu. İnternet sayesinde artık dün dünyayı gördüğümüz ve bildiğimiz için mi bilinmez, insanlar artık hiçbir şeyle mutlu olmuyor. Misal telefon alıyor, 1 hafta sonra üst modeline bakmaya başlıyor.

Hepimizin o yıllarda hayalleri vardı tabi ki ama elimizdekilerle de mutlu olmayı bilirdik. Aradaki en büyük fark bu bence.

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 26, 2022, 16:37:46 ÖS »

Bizim çocuk-genç olduğumuz dönemlere göre çağ atladı dijital dünya.
Yeni nesil bizim çektiklerimizi bilmez.

Biz sıkılmaz mücadele ederdik mesela bir filmin inmesi 1 günden fazla sürerdi.

Şimdi sıkılıyor yüz çeviriyorlar. Bu film için bir örnekti ama herşeye karşı böyleler. Sıkılıp yüz çeviriyorlar zora gelemiyorlar. Sorumluluk sahibi değiller.

Herkesin elinde bir cep bilgisayarı var artık, ancak neye sahip olduklarının farkında değil gibi insanlar. Dertler iyi fotoğraf çeksin telefon ağzımı büzüp fotoğraf çekeyim, like alayım, sahte mutluluk fotoğrafları paylaşayım.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Nisan 26, 2022, 17:04:03 ÖS »

Bizim çocuk-genç olduğumuz dönemlere göre çağ atladı dijital dünya.
Yeni nesil bizim çektiklerimizi bilmez.

Biz sıkılmaz mücadele ederdik mesela bir filmin inmesi 1 günden fazla sürerdi.

Şimdi sıkılıyor yüz çeviriyorlar. Bu film için bir örnekti ama herşeye karşı böyleler. Sıkılıp yüz çeviriyorlar zora gelemiyorlar. Sorumluluk sahibi değiller.

Herkesin elinde bir cep bilgisayarı var artık, ancak neye sahip olduklarının farkında değil gibi insanlar. Dertler iyi fotoğraf çeksin telefon ağzımı büzüp fotoğraf çekeyim, like alayım, sahte mutluluk fotoğrafları paylaşayım.

Tamamen katılıyorum.

nightwolf
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2022, 21:09:27 ÖS »

birde sokak aralarında dolaşan  şimdi şişeleri topluyalım diye bir oyun daha vardı sanki

dr.alban_ it's my life,no coke,born in africa,hello africa
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: