Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeYeni İnternet Sitem Bağımsızoyunlar.com Yayında
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni İnternet Sitem Bağımsızoyunlar.com Yayında  (Okunma Sayısı 1575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
programci42
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 15, 2022, 16:29:37 ÖS »

Arkadaşlar merhaba yine yeni bir projeyle karşınızdayım ve yaklaşık 1 aydır uğraştığım web site projesini bitirdim ve sunucuya yükledim az önce  Kahkaha.

Bu site nasıl bir site şöyle bir site Türkiyedeki tüm oyuncuları ve oyun geliştiricilerin kolayca oyun satın almasını ve satmasını sağlayan bir platform steam gibi düşünebilirsiniz ama daha basit şimdilik ilk hedefim benim gibi bağımsız oyun geliştiricileri bu siteye davet edip oyunlarını benim sitemde yayınlamasını sağlamak ve bu site üzerinden steam anahtarı satışı yapmak.

http://www.bagimsizoyunlar.com/

Diyelim ki oyun geliştiricisisiniz ve yaptığınız oyunu steamde yayınladınız ama hiç alan yok hatta oyunun yüzüne bile bakan yok bunun tabi en büyük sebebi steamde yüzbinlerce oyun olması ve oyuncunun bu kadar çok oyun içinden para veripte almaya değer bulduğu bir oyun olmasını ummak eh işte biraz zor steamde GTA 5 te var FarCry gibi ya da bi sürü kaliteli yapım var hal böyleyken oyuncu bu oyunlara uygun fiyatla ulaşabiliyorsa sizin oyununuzu görmezden gelebilir peki ya bu oyunculara daha cazip fırsatlar sunan başka mağazalar olsa  işte bu fikir üzerine bu siteyi inşa ettim ve şu anda yayında hepinizi bekliyorum 
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2022, 18:43:35 ÖS »

Hayırlı olsun Allah utandıurmasın
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: