konu başında zula oyunu hakkında sorunum olduğunu yazmıştım. zulaya ticket attım ve cevap geldi sizlerle paylaşmak istedim. belirtmek isterimki bugün tüm sistemimi test ettim. özellikle ram çok uzun sürdü. ve hiçbir sorun çıkmadı. hatta zula dışında tüm oyunlar sorunsuz çalışıyor. sadece zuladan kaynaklı sorun. sanırım sadece bende oluyor

bu arada rx580 öneren bir arkadaşımız vardı bu forumda ismini hatırlayamadım. aldım ekran kartını çok memnunum. sizlerin yorumlarını bekliyorum gelen cevap hakkında.
benim ticket'ım;
sistem hakkında
windows 11
fx8350 işlemci
32gb ram
120gb ssd
rx580 ekran kartı
ne yaptıysam mavi ekran "kernel security check failure" hatasını geçemedim.
win10 yükledim denemek için yine aynı hatayı aldım.
bu sorunu nasıl çözebilirim.
verdikleri cevap;
Merhaba,
Bu hatalar genellikle bellek donanımı ve aygıt sürücüsü sorunlarından kaynaklanır. Yeni bir donanım sürücüsü kurduysan, kurduğun sürücüyü kaldır veya yeniden yapılandır. Sorununun düzelmemesi halinde sistem geri yükleme yapmanı öneriyorum.
1: Hata 0x6B ile ilgili "Kayıt Defteri" girdilerini onar.
2: Bilgisayarında kötü amaçlı yazılımlara karşı tam tarama yap.
3: Disk Temizleme (cleanmgr) ile sistemindeki gereksiz dosyaları (Geçici Dosyalar ve Klasörler) temizle.
4: Bilgisayarındaki "Aygıt Sürücüleri"ni güncelle.
5: En son sistem değişikliklerini "Geri Almak" için Windows Sistem Geri Yüklemeyi kullan.
6: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED ile alakalı Windows Operating System programını kaldırıp tekrar yükle.
7: Windows Sistem Dosyası Denetleyicisini çalıştır. ("sfc /scannow")
8: Kullanılabilir Windows güncellemelerinin tümünü yükle.
9: Sabit diskte bozulma olup olmadığını denetle. ("chkdsk/f")
10: Belleğini (RAM) bozulmaya karşı test et.
11: Temiz Windows yüklemesi gerçekleştir.
Öneri: Bilgisayarını bilgisayar hatalarına karşı tara.
Not: Yukarıda belirtilen işlemler çözüm yöntemlerinden biridir ve tavsiye kategorisinde bulunmayıp uygulanması esnasında gerçekleşebilecek problemlerden, ZulaOyun sorumlu değildir. Kullanıcı bu işlemleri uygulamakla tüm sorumluluğu üzerine almış bulunmaktadır.
Sorunsuz keyifli oyunlar dilerim.
Destek Ekibi