Elinize sağlık, tebrikler. Ufak bir typo geribildirimi vereyim. Bazı ülkelerin isimlerinde "republic" yerine "repuclic" yazıyor.
Çok teşekkür ediyorum gözümden kaçmış, siz söylemeseniz hiç fark etmemiştim, fragmana bile o şekilde eklemişim

sağolun.
Çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim.
Oyunun konusu, görsel tarzı, arkadan gelen robotik konuşma sesi ve müzikler bana eski klasiklerden Syndicate serisini hatırlattı.
Trailer'da bir kaç İngilizce yazım hatası var ancak onlar da kolayca düzeltilir.
Güzel gözüküyor elinize sağlık, başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim sağolun, bahsettiğiniz oyuna şimdi baktım ve benimle yaşıt

benden daha iyi gözüküyor. Ne varsa eskilerde var kesinlikle. Güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Eline sağlık, büyük çaba harcadığın belli, istek listeme ekledim.
Ufacık bir öneri yapacak olursam ülke isimlerindeki Republic kısımları haritada biraz fazla çok yer kaplıyor. Zaten ülke seçim ekranındaki isimlerde de Republic ekleri yok. İspanya Krallığı gibi bu alternatif tarihte farklı isme sahip olan ülkeler dışında özel olarak belirtilmesi gerekmeyen (Türkiye, Bulgaristan vs) gibi ülkeleri ülke ismiyle geçmen daha güzel olabilir.
Öneriniz için ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, söylediğiniz gibi çok daha mantıklı olur kesinlikle o şekilde düzelteyim. İstek listesi için ayrıyeten sağ olun.
Eline sağlık

Çok teşekkür ediyorum sağ olun