Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeO.A.C World Begins (strateji oyunu)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: O.A.C World Begins (strateji oyunu)  (Okunma Sayısı 5818 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Mart 01, 2023, 03:02:57 ÖÖ »

Herkese merhaba, 2 yıldır üzerinde çalışmakta olduğum ve Steam platformunda pre-alfa sürüm erken erişim olarak piyasaya çıkacak olan, strateji / RTS türünde bağımsız oyunumu sizlere duyurmak ve paylaşmak istedim. Strateji oyunlarını seviyorsanız ve beni desteklemek isterseniz istek listenize eklemeniz yada sadece paylaşmanız bile beni çok mutlu eder. İlgilenen ve destekleyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Oyunun yapımına başlarken Türkiye'den bu türde bir oyunun hiç çıkmadığını ve benimde sevdiğim bir tür olduğu için büyük bir heyecan duydum. Belirli bir aşamaya kadar ulaştırdım. Umuyorum Dünya genelinde ilgi görür ve ben de daha iyi ekipmanlar alabilir ve bir yazılımcı ekibi kurarak daha çok geliştirmeye devam edebilirim.

Steam Linki: https://store.steampowered.com/app/1627750/OAC__World_Begins/

Merak edenler için oyunun hikayesini konunun en alt kısımda anlattım.

Sevgi ve saygılarımla.

Oyuna ait görseller:

Kısaca oyunun hikayesi:

Çok fazla spoiler vermemek ve heyecanı kaçırmamak adına, merak edenler için kısa bir özet yazmak istedim.

İleri tarihlerden (gelecekten) günümüzün bir similasyonuna gönderilmiş, aslında biyolojik olmayan bir insanı oynuyoruz. Ana görevimiz başlangıçta karakterimizi kendi seçeceğimiz fiziksel ve davranış özelliklerine göre yapılandırmak ve sonrasında seçeceğimiz ülkede yönetimi ele geçirmektir. Yani seçtiğimiz ülkede iktidar olmak. Bu esnada diğer (sıradan) insanlara, biyolojik / gerçek bir insan olmadığımızı da belli etmememiz, yani yakalanmamamız gerekiyor.

Bizler oyuncu olarak buna çabalarken, OAC Dünyası tıpkı günümüzdeki gibi ülkeler arasında diplomasiler, ekonomik anlaşmalar, doğal afetler, askeri olaylar gibi daha birçok faktör olmaya devam ediyor. Tüm bunlar olurken bizim önce kendi ülkemizde iktidar olmamız ve sonrasında (oyuncunun isteğine göre) tüm Dünya ile bir savaşa gerek ekonomik, gerek sosyolojik, gerek ise askeri anlamda hazır olmamız gerekiyor.

Youtube fragman linki: https://youtu.be/5dzlZp1AELI

Oyun müzikleri: https://youtu.be/GT_W8z97HXw

Oyun müzikleri: https://youtu.be/5CGjpb8rP0g

Umarım seversiniz.

« Son Düzenleme: Kasım 27, 2023, 17:24:09 ÖS Gönderen: Stardium » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2023, 07:20:19 ÖÖ »

Güzel bir oyuna benziyor, tebrikler. Büyük emek vermişsiniz, umarım iyi satış rakamlarına ulaşır.
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2023, 07:27:33 ÖÖ »

Güzel bir oyuna benziyor, tebrikler. Büyük emek vermişsiniz, umarım iyi satış rakamlarına ulaşır.

Çok teşekkür ederim, çok sağ olun. Umarım.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2023, 08:07:18 ÖÖ »

Elinize sağlık, tebrikler. Ufak bir typo geribildirimi vereyim. Bazı ülkelerin isimlerinde "republic" yerine "repuclic" yazıyor.
parker
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2023, 09:28:44 ÖÖ »

Çok güzel olmuş
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2023, 09:37:38 ÖÖ »

Oyunun konusu, görsel tarzı, arkadan gelen robotik konuşma sesi ve müzikler bana eski klasiklerden Syndicate serisini hatırlattı.
Trailer'da bir kaç İngilizce yazım hatası var ancak onlar da kolayca düzeltilir.
Oyun gayet güzel gözüküyor elinize sağlık, başarılar dilerim.
« Son Düzenleme: Mart 01, 2023, 23:29:19 ÖS Gönderen: Theoden (CYON4D) » Logged

Decypher
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 01, 2023, 09:43:08 ÖÖ »

Eline sağlık, büyük çaba harcadığın belli, istek listeme ekledim.

Ufacık bir öneri yapacak olursam ülke isimlerindeki Republic kısımları haritada biraz fazla çok yer kaplıyor. Zaten ülke seçim ekranındaki isimlerde de Republic ekleri yok. İspanya Krallığı gibi bu alternatif tarihte farklı isme sahip olan ülkeler dışında özel olarak belirtilmesi gerekmeyen (Türkiye, Bulgaristan vs) gibi ülkeleri ülke ismiyle geçmen daha güzel olabilir.
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2023, 16:05:10 ÖS »

Elinize sağlık, tebrikler. Ufak bir typo geribildirimi vereyim. Bazı ülkelerin isimlerinde "republic" yerine "repuclic" yazıyor.

Çok teşekkür ediyorum gözümden kaçmış, siz söylemeseniz hiç fark etmemiştim, fragmana bile o şekilde eklemişim  sağolun.

Çok güzel olmuş

Çok teşekkür ederim.

Oyunun konusu, görsel tarzı, arkadan gelen robotik konuşma sesi ve müzikler bana eski klasiklerden Syndicate serisini hatırlattı.
Trailer'da bir kaç İngilizce yazım hatası var ancak onlar da kolayca düzeltilir.
Güzel gözüküyor elinize sağlık, başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim sağolun, bahsettiğiniz oyuna şimdi baktım ve benimle yaşıt benden daha iyi gözüküyor. Ne varsa eskilerde var kesinlikle. Güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Eline sağlık, büyük çaba harcadığın belli, istek listeme ekledim.

Ufacık bir öneri yapacak olursam ülke isimlerindeki Republic kısımları haritada biraz fazla çok yer kaplıyor. Zaten ülke seçim ekranındaki isimlerde de Republic ekleri yok. İspanya Krallığı gibi bu alternatif tarihte farklı isme sahip olan ülkeler dışında özel olarak belirtilmesi gerekmeyen (Türkiye, Bulgaristan vs) gibi ülkeleri ülke ismiyle geçmen daha güzel olabilir.

Öneriniz için ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, söylediğiniz gibi çok daha mantıklı olur kesinlikle o şekilde düzelteyim. İstek listesi için ayrıyeten sağ olun.

Eline sağlık

Çok teşekkür ediyorum sağ olun
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 01, 2023, 17:52:12 ÖS »

@Stardium
Elinize sağlık.
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2023, 04:17:40 ÖÖ »

@Stardium
Elinize sağlık.

Çok teşekkür ederim, sağolun.
sbaslar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2023, 07:56:27 ÖÖ »

çok güzel görünüyor tebrik ederim . Türkçe oynanıyor mu ?
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2023, 09:59:56 ÖÖ »

başarılarınızın devamını dilerim elinize sağlık 
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2023, 10:16:43 ÖÖ »

Çok güzel ve değerli bir çalışma gerçekleştirmişsiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum.
alidereli
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2023, 10:24:49 ÖÖ »

Elinize sağlık, başarılar dilerim.
metaone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2023, 10:26:27 ÖÖ »

Güzel bir çalışma, elinize sağlık... Çıkınca alacağım, severim de bu tür oyunlar.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: