Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarDiğer BilgisayarlarGerçeğin Ötesinde pc oyun giriş filmini restore etmek istiyorum
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gerçeğin Ötesinde pc oyun giriş filmini restore etmek istiyorum  (Okunma Sayısı 4976 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 31, 2025, 01:22:02 ÖÖ »

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Gerçeğin Ötesinde oyun cd'sinin içerisinde bulunan story.avi isimli dosyayı full hd olarak restore etmek istiyorum yani giriş filmi tertemiz görünsün istiyorum. YouTube'a yüklemeyi düşünüyorum da. Tertemiz görüntü ile yüklemek istiyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim? Bu işi yapan ücretsiz basit bir program var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Videodan örnek resim aşağıdaki resimde.

feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2025, 01:20:19 ÖÖ »

https://www.youtube.com/@VGSuite/videos

Bu hesap tam olarak senin yapmak istediğin şeyi yapıyor.
Yani eski oyun cinematiclerini restore ediyor. Video açıklamalarını okumak ya da soru sormak yararına olur diye düşünüyorum.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2025, 10:45:40 ÖÖ »

Sanırım "Winxvideo AI" tarzında bir program ile yapılmış. Ben bazı çözünürlüğü düşük fotoğrafları bu program ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflara çeviriyorum. Ödevlerde ya da okulda işe yarıyor.  Kısa videolarda da fena değil. Video süresi uzayınca işlem süresi bizdeki bilgisayarlarla bitmek bilmiyor.

Eğer çok uzun bir video değilse bana gönderin denemeye çalışayım.

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2025, 22:39:24 ÖS »

Sanırım "Winxvideo AI" tarzında bir program ile yapılmış. Ben bazı çözünürlüğü düşük fotoğrafları bu program ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflara çeviriyorum. Ödevlerde ya da okulda işe yarıyor.  Kısa videolarda da fena değil. Video süresi uzayınca işlem süresi bizdeki bilgisayarlarla bitmek bilmiyor.

Eğer çok uzun bir video değilse bana gönderin denemeye çalışayım.

O zaman rica etsem mail adresinizi verebilir misiniz lütfen?
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2025, 22:55:28 ÖS »

ailerin beleş olanına hiç rastlamadım dersem yeridir zaten beleş ailerde kendine faydası yok hepsi bir şekilde google paydan ödeme istiyor en azından benim android telefonumda bulunan bir sürü gereksiz ai apk leri
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2025, 21:15:38 ÖS »

https://youtu.be/ABY2U5hJ2co?si=6yTKy8B_d08QhpzR

Videoyu yükledim. Devamı da gelebilir belki. İzlenme sayısına bağlı. Bu arada cd'nin içindeki tüm videoları çeviren pofpor kardeşimize çok teşekkürler.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2025, 21:17:55 ÖS »

Merhaba Youtube da kısada olsa 2:15 sonuna kadar izzledim ve çok beğendim Yürekten tebrik eder başarılanrının devamını dilerim @onair234
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2025, 00:50:10 ÖÖ »

Merhaba Youtube da kısada olsa 2:15 sonuna kadar izzledim ve çok beğendim Yürekten tebrik eder başarılanrının devamını dilerim @onair234

teşekkürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: