Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScene7D8 sonrası: Bir parti böyle geçti...
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7D8 sonrası: Bir parti böyle geçti...  (Okunma Sayısı 117294 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vigo
Uzman

scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #75 : Aralık 30, 2008, 00:05:28 ÖÖ »

http://vigoyla.blogspot.com/2008/12/7d8-demoscene-party-raporu.html

bronx^trsi
leventp
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Aralık 30, 2008, 01:08:04 ÖÖ »

Tam detaylarını bilmiyorum ama bizim Impetigo ile Wisdom, bazı geceler bir klüpte müzik eşliğinde canlı efekt-görüntü gösterisi yapıyorlar Commodore 64 ile, sanırım o afişteki Commodore 64 logosunun nedeni o.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #77 : Aralık 30, 2008, 11:57:07 ÖÖ »

Çok güzel bir rapor olmuş, vigo...

ozkano, bence sen avatarı değiştir bunu koy.. Platform oyunu karakteri gibi duruyorsun SuperOzkan oyunundan...

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Aralık 30, 2008, 14:48:35 ÖS »

Arkadaşlar, foruma zaman darlığından pek giremiyorum, girsem de vakit bulup birşeyler yazamıyorum ama, sonunda bir şekilde parti raporlarına göz atabildim, herkes çok güzel yazmış, videolar ve fotoğraflar da cabası... Bu işi tekrarlamak için bir sene daha beklemeyelim derim ben, muhabbeti de geçti partide zaten, artık retro convention mu olacak ne olacaksa bir organizasyona girişelim

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : Aralık 30, 2008, 14:59:57 ÖS »

Çok güzel bir rapor olmuş, vigo...

ozkano, bence sen avatarı değiştir bunu koy.. Platform oyunu karakteri gibi duruyorsun SuperOzkan oyunundan...

zuhhaha, valla süper frog'a benzemişsin özkano Kahkaha

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #80 : Aralık 30, 2008, 17:40:16 ÖS »

hafif göğüz dekolteli, gece dağıtmış bir halde party den ayrılırken,

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #81 : Aralık 30, 2008, 18:41:49 ÖS »

... Bu işi tekrarlamak için bir sene daha beklemeyelim derim ben, muhabbeti de geçti partide zaten, artık retro convention mu olacak ne olacaksa bir organizasyona girişelim

sen TFE projesi tamamlandı...Bir sonraki için toplanalım dediğinde, bundan daha iyi parti zamanımı olur sen haber ver...parti yapalım

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Aralık 30, 2008, 18:59:25 ÖS »

sen TFE projesi tamamlandı...Bir sonraki için toplanalım dediğinde, bundan daha iyi parti zamanımı olur

With DSK support

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Aralık 31, 2008, 08:12:06 ÖÖ »

Bak yine DSK lafı...     Kahkaha

Tamam beyler, parti yapılması TFE'nin tamamlanmasına bakıyorsa ben ne yapıp edip bitiririm artık projeyi

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #84 : Aralık 31, 2008, 09:51:11 ÖÖ »

Ama haklı Tolga DSK desteği, diğer sistemlere destek süper olur

Not: Baktım ki sen projeyi bitiririz diyorsun, ne koparsak kardır Ne kadar destek varsa isteriz

Bu arada senin projelerinin her biri özel parti düzenlemeyi hak ediyor. Sen yeterki projeleri üret, her biri için özel kutlama, parti yaparız (ciddi)

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #85 : Ocak 02, 2009, 16:21:20 ÖS »

Bu arada Televidyon.com'da yer alan videoyu Vimeo'ya yükledim..Umarım kafakafaya programı yapımcıları kızmazlar...

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2696622&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2696622&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #86 : Ocak 02, 2009, 16:31:05 ÖS »

sonuçta amaç programın izlenmesi tabii ki ancak reyting ölçümü de önemli hele ki yalnızca internetten yayın yapan bir TV için. bunu da göz önünde bulundurursak sanki orjinal kaynaktan seyredilmesi daha mantıklı gibi gözüküyor.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #87 : Ocak 02, 2009, 16:53:42 ÖS »

bu videoları seyredip siteye ulaşan kişiler olacağını ummuştum ama şimdilik bir hareket yok gibi... zaman içinde yeni ve değerli üyeler katılır umarım.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #88 : Ocak 02, 2009, 17:07:40 ÖS »

Alıntı
" bunu da göz önünde bulundurursak sanki orjinal kaynaktan seyredilmesi daha mantıklı gibi gözüküyor."

Bunu düşündüm...Ama bu sayede kafakafaya programı ve televidyon.com'un reklamıda yapılmış oluyor diye düşündüm. Birkaç arkadaşım, orjinal siteden izleyemeyince televidyon.com'un linkinide vererek videoyu ekledim...

Bu arada röportajlarda commodore.gen.tr'yi unutmadığınız için teşekkürler Skate..

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #89 : Ocak 02, 2009, 18:03:01 ÖS »

ben çok dalgın bir adamım, unutabiliyorum bazen bu tür şeyleri. kimse üzerine alınmasın. bu röportajda commodore.gen.tr'ı unutmadım mesela ancak sobee'de çalışan arcane/glance'i saymayı unuttum. ayrıca insan Amerika'da Microsoft'da çalışan Nightlord, Ssg v.s. scenerlardan hiç mi örnek vermez di mi ama. anlık dalgınlık
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: