süper... çok hoşuma gitti bu... Evet Annen ya...

"Evlilik dinamiklerinin kolleksiyonculuk hobisine yansimalari"
Bayanlar bilgisayardan hoşlanmadıkları gibi, hele eskilerine tahammülleri yok (anneler hariç...) Haksızda sayılmazlar aslında... Bizim gibi abartmış olanlar, her tarafı bilgisayar parçası, kartuş saklanacak yer olarak değerlendirmek istiyorlar. Bu işler geniş evlerde, garajlarda, özel mekanlarda yapılacak işler... Bende çok değişik bilgisayarlar var...Çoğunuda kullanmak için can atıyorum ama sayı artınca, yerde müsait olmayınca, en azından istediğim gibi yayılamayınca olmuyor... Ama bu hemen hemen herkesin sorunu sanırım... Bugün 2 örnekle karşılaşınca buraya yazmak istedim...
1.si, geçen aldığımız Acorn Hollanda'daki arkadaşımın evine ulaşmış... Eşi hemen telefon açıp, buda ne böyle

diye serzenişte bulunmuş

Arkadaş suçu üzerime atınca, sıyırmış

2.si, Ingilterden bir koleksiyonerle yazışıyorum... Commodore C65 gibi nadir bir cihaza sahip olmasının dışında, Atari'nin sparrow adlı prototipide bu arkadaşta var... Biraz evvel bana C65'i ve diğerlerini satmaktan bahsetti...Sebep? Evlendi

ve artık bunlarla ilgilenemiyorum, sorun oluyor diyor
Kısacası, koleksiyon gibi birşeye bayanların anlayışla bakmalarını beklememek gerek... Koskoca forumda, bayan sayısının yok denecek kadar az, hatta yok olmasının başka bir sebebide olmasa gerek...
Ekleme: Sparrow resimlerini bana attı

Dünyada Sparrow'u ilk gören sensin dedi

eğer kandırırsam, foruma atarım ama, farklı renkte bir Falcon kasası