Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sdisk Emul & Amiga  (Okunma Sayısı 15009 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 03, 2009, 13:23:15 ÖS »

Hmm, bu soru
TFE'ye ne zaman kavuşacağız...Tüm dünya seni bekliyor

Hmmm, bu soruyu sorman ilginç... Ney

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2009, 14:03:40 ÖS »

Selam arkadaşlar, teşekkürler Tolga senin projen tamamlandımı? sdiskemul kaynak kodları olsa belki birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum ancak 18f serisinin sınırlarına kadar kullanılıyor. Sen atmega32 ile yaptın sanırım atmega bazı komutlar için çok yer kullanıyor asm olarakmı yazıyorsun, buda uzun kodlamalar için çok zor bir dil.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 03, 2009, 14:04:55 ÖS »

TFE yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

this is amiga speaking.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2009, 14:12:48 ÖS »

Benim proje aslında fazlasıyla kullanılır hale geldi... Hatta bir websitesi de açtım yakın zamanda ama belki taşır mıyım diye daha foruma yazmamıştım, adresi http://retromaster.wordpress.com/tfe. Burada son durumunu, çalışmasını vs. gösteren fotoğraflar falan var. (Retromaster ben oluyorum Kahkaha)

TFE'nin kodunun çoğunu C ile yazdım ancak bazı time-critical yerlerde assembly de kullandım.

TFE'nin üretimi için aslında bazı araştırmalarda bulundum, uygun fiyatlı olarak üretilebilir gibi duruyor... Buna ayıracak vakit bulabilirsem TFE'nin üretimi gerçekleşebilir ancak bir söz veremiyorum şimdilik.

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2009, 14:15:40 ÖS »

Linki google de bulmuştum daha önde . Çok hariha bir çalışma tebrik ederim.

this is amiga speaking.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2009, 14:34:12 ÖS »

Çok teşekkürler Emre...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: